Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

štrbavé ústa

03. 04. 2002
0
0
636
Autor
feff

Po zaprášenej ceste blúdil malý, tučný chlapík a neustále mával na autá. Chcel sa iba odviesť do mesta, aby tam predával svoj tovar uložený v malom kufríku, ale nikto ho nebral na vedomie. Ešte stále, aj keď sa spustil hustý lejak, chlapík tam stál celý zmoknutý a stopoval. „Posledný raz“, a posledný raz zdvihol ruku a prvý krát auto zastalo. Zo smradľavého sedadla sa na neho usmievali štrbavé ústa, ktoré na neho spustili paľbu otázok a sťažností. Štrbavé ústa sa náhle zohli k čiernemu kufríku, rovnako tučnému ako jeho majiteľ, a túžobne sa ho spýtali, čo v ňom vlastne má. „Lásku“. Štrbavé ústa sa zasmiali a vysadili tučniaka na rohu pustej ulici a zabočilo. Ten nevedel kam má ísť a tak chvíľu stál na rohu tej ulice. Zamyslel sa tak veľmi, že nepočul vŕzgajúce gumy a hluk motora. Ani nie za sekundu už na ceste nebol malý tučniak, iba krvavý fľak. A štrbavé ústa sa iba kruto zasmiali.
1475963
14. 04. 2004
Dát tip
Líbilo se mi to...rozhodně to není nečitelné. To asi Jarodějka nechtěla číst...pak je nečitelné všechno. Počkám si na další dílko. Ďakujem pekně...

lištička
21. 04. 2002
Dát tip
fuj

tOjik
04. 04. 2002
Dát tip
tO je docela smutny:-(

tOjik
04. 04. 2002
Dát tip
aLe mozna je to pravda

Jarodějka
03. 04. 2002
Dát tip
nečitelné

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru