Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

poezie ob na žena

04. 02. 2017
1
6
385
Autor
wc

Povím ti o Poezii...

Povím Ti o Poezii. Je nádherná jako ranní červánky za rozbřesku. Krásná a smyslná. Plná pocitů, které Tě prostoupí skrz naskrz, až přeběhne mráz po zádech a každý nádech se omamně rozplyne. Nebo Tě dojme až k pláči. Stačí se soustředit na slova zbroušená ostrými jazyky poetů, vzrušených touhou ji osahat. Servat z ní šaty a s ňadry si hrát, hladově se jí dotýkat, dokud se bradavky touhou neztopoří. Od žáru uhoří zábrany ostychu, tak možná i Ty zatoužíš po hříchu. Ano, a také ten může nabídnout, Poezie sladká. Její zahrádka je kdykoli přístupná a chutná jako plody z ráje. Postupně zraje chutí tě pohltit a odnést do extáze, až přeplněný hráze rozkoše zahodím zmačkaný do koše a vezmu nový list, který pak popíšu slovy a budu ho číst stejně jak všichni ostatní předemnou, i ti co zatím v budoucnu skrytí jsou. Naše slova Tě zanesou na pláně vyprahlé, do pouští písečných, kde nejde vůbec nic, jenom trpět žízní... A tak Tě zvu tam, mezi písečné duny. Příjď! Všechy svý plány pošli k čertu! Nebudeš litovat, jsem si jist... Budu číst a svlíkat Poezii a Ty jí můžeš hltat ze rtů a všímat si obnažených míst...


6 názorů

Abraziv
07. 02. 2017
Dát tip

Mně to nepřišlo zase nějak špatný a už vůbec ne nechutný. První půlka je OK, pak se navýšila horečnatost a upadla čtivost.  Trochu mě zarazil protiklad: slova mě zanesou na poušť přitom je někde přístupná zahrádka s plody z ráje.

Tu větu : Postupně zraje... by možná stálo za to nějak rozdělit a učesat. Nebál bych se přidat více hovorovosti.

Ale za mě good job.  


Luzz
05. 02. 2017
Dát tip

romantický to není a poezie taky ne.

(zvláštní, jak lze docela hezké téma podat tak... nechutně a ulepeně, upatlaně... jiný slova mě k tomu nenapadají)


Gora
04. 02. 2017
Dát tip

oddělila bych slova přede mnou...sugestivní čtení:-)


Šmodrcha
04. 02. 2017
Dát tip
Přejde, ale bylo to krásný.

Josephina
04. 02. 2017
Dát tip

to tě přejde ...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru