Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Není výběr jako výběr

Výběr: Lyryk
26. 04. 2017
4
14
1150
Autor
zzlatý

Zatím mám radost ze dvou ...

Je pravdou, že na Písmák už téměř nic nedávám. Asi jsem tu mnoho lidí neoslovil, a tak za 10 let mám jen jeden výběr. Neumím posoudit, zda je tato skutečnost daná tím, že i když píši hlavně pro děti, tak můj projev za mnoho nestojí. Dostal jsem se do úplně jiného výběru a moc se těším na výsledek. Před nedávnem mě totiž oslovila paní redaktorka z nakladatelství Albatros. Tento nakladatel mi udělal jiný výběr, a to pro vydání mých dvou titulů. Proto Vás mohu informovat o tom, že na podzim vyjdou druhá, ale upravená vydání knih "Pěkně podle abecedy" pro první čtení a "Prapověsti naše s trochou vtipné kaše" pro děti od deseti do sta let. Takového výběru si opravdu cením.


14 názorů

zzlatý
17. 05. 2017
Dát tip

Fialko děkuji za písmenka. Jinak je možné moje některé výtvory číst v knize "Svět jako na dlani". V distribuci ji má Euromedia nebo různé obchody, hlavně asi 25 e-obchodů. Stačí zadat mé jméno a zboží...


fialka...
17. 05. 2017
Dát tip

Blahopřeji :-) 

Tak už vím, proč je téměř nemožné si na literárních serverech přečíst Tvá dílka pro děti. :-)


No to je pěkné polechtání)) smíšený verš uvádím proto, že do vázaného to má hodně daleko a s tipama a výběrama si starost nedělám; ale bude to asi tím, že málo čtu, ještě míň komentuju a že si z pismaka nedělám seznamku a nikomu nelezu mezi půlky..

 


zzlatý
28. 04. 2017
Dát tip

Milá Jarmilo, děkuji, to je od Tebe velmi milé. Já jsem tady tuto informaci podal, aby ti, kteří moje knihy mají, případně některou chtějí, aby věděli. Jak jsem psal o tom rýpnutí, tak chci dodat, že Ty patříš k těm nejlépe píšícím tady a máš jen jeden výběr. Přitom Tvá tvorba je čítanková pro dospělé. Teď myslím hlavně vázaný verš. A to tady umí málokdo. Nevím to sice, ale myslím si, že k volnému, či smíšenému verši jsi přešla proto, abys tady příliš nevyčnívala. Zkrátka mnoho povolaných, málo vyvolených. No a "Nesmrtelná teta" k tomu ... Nemám, co dodat. Snad jen, že někde na internetu jsem napsal: Čím je trouba větší, tím je víc slyšet ...   


Zdeno(zzlatý), mám asi tři tvoje knížky(děcka mi je sice rozebraly), ale Svět jako na dlani má taky tak povedený text a nádherné ilustrace, že se do ní bojím podívat, abych si ji nepomačkala a neušpinila. Držím palečky a neklesej na mysli, výběr už máš -  zzlatý))))


zzlatý
27. 04. 2017
Dát tip

Aleši, upřímně, o Tobě si já myslím, že jsi formát a umíš se na věci dívat s nadhledem! ... měj se ... 

P.S.: Jinak, pokud to první vydání bylo krásné, druhé vydání abecedy bude nádherné. Maloval ji ilustrátor, který maloval "Svět jsko na dlani". Zase bude mít pevnou, šitou, omyvatelnou vazbu a silný křídový papír.Podobně "Prapověsti". Tam jsou ty nejlechtivější obrázky vyměněny.


Diana
27. 04. 2017
Dát tip

Tvoje dvě knížky, Zdeňku (vzpomínáš?), jsou neustále v akci v ordinaci mé dcery a dělají radost dětem, které jí jinak moc nezažily. Takže díky za ty děti! :-)))


zzlatý
26. 04. 2017
Dát tip

Gora - dík, snad se to všechno podaří.Zdenda - trapná je jenom tvoje upřímná závist... a potvrzení poměrů tady... Ale každý máme nějaký názor ...


Gora
26. 04. 2017
Dát tip

Gratuluju!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru