Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Všichni něco hledáme

07. 04. 2002
0
0
586
Autor
Marshal

Hledejte a možná najdete

 

Všichni někam jdeme , někam pospícháme , něco hledáme . Hledáme a jdeme zatím . Mnohokrát ani nevíme co hledáme , ale jdeme za tím . Chodíme sem a tam a stále hledáme a když někdo něco hledá musí být svobodný .

A proto musíme být svobodní , abychom mohli jít zatím co hledáme . Protože až to najdeme budeme hledat dál a dál . hledáme a vždy když to najdeme , tak hledáme něco jiného a zapomeneme na to jsme hledali před tím .

Zapomínáme a ubližujeme , i když se nám to na první pohled nezdá . Každý hledá to své a nehledí na ostatní , mýlí se a ostatní mnohokrát ztrácí výru v konec hledání . Všichni někam jdeme , něco hledáme , někoho sháníme . A tak tomu bude vždy , protože je vždy co a koho hledat .


Čolito
09. 06. 2002
Dát tip
Máš pravdu v tom, že pořád všichni něco hledají, ale vlastně ani nevědí co, ale když to nevědí je logický, že to nemůžou najít......všichni jsme blázni

Amanda
21. 04. 2002
Dát tip
Pravda, pravda...

Jarodějka
07. 04. 2002
Dát tip
tak jsem se díky tobě povinně zamyslela, je to tak, hledáme nehledě na to, že nacházíme :o)

Cirilla
07. 04. 2002
Dát tip
Nacházíme, ztrácíme, milujeme, trpíme... Život je jako křivka EKG, nahoru, dolu... Ale jak je z toho přímka, je to pěknej průs*r :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru