Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Krátkou chvílí

21. 07. 2017
1
6
328

mám unavené ruce

takže

k čemu plavu v řece?

vzhledem k proudu neustále na místě

dokola dokola

vlny probíhají kolem

směšné nakolik si jsou podobné

nesměju se nicméně

vodu polykám.


6 názorů

zvedavec
05. 02. 2018
Dát tip

Hm, tak skús zistiť, kam Ťa zoberie prúd - pozdĺž rieky sú iste aj prekrásne miesta, až keď tam prídeš,  zaber a vyplávaj na breh, zatiaľ nebojuj s riekou, len hľaď a udržuj sa nad hladinou. Spolupracuj so životom. 

A píš ďalej! 


Alenakar
10. 08. 2017
Dát tip

My,co tady nosíme kůži na trh,se nesmíme brát moc vážně. - Jaképak zoufalství ? Zkus něco dalšího a dej vědět. - Já mažu drtivou většinu toho,co sem vkládám. Jen málokdy něco uspěje.


Haha, máte všichni pravdu. Ve vašich připomínkáčh je víc hloubky, než v mých vodách. Aspoň to hezky koresponduje se zoufalstvím, ve kterém jsem to psal.

Alenakar
24. 07. 2017
Dát tip

Nenech se otrávit Aššurem. Nemyslím,že by ve tvé básničce byl nějaký patos. Jejím problémem je spíš to,že text nemá jasnou vnitřní logiku a používá zbytečně knižní výrazy jako třeba "nicméně". - Mnohé tady ale odradí poněkud archaická stavba metafor.


chvilu som sa zamyslal ci sa nejedna o versovane porno ale nakonec som usudil ze sa proste len utopil a bol som smutny z tolkeho patosu ...


Honzyk
22. 07. 2017
Dát tip

prazdne je to, prazdne...placnuto do vody a nazdar )*


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru