Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Plastelínsko-izraelský konflikt!!!!!!

12. 04. 2002
5
0
2379
Autor
kirkov

Nebuďme lhostejní!!!!!

Na západním břehu Hebronu se rozpoutalo peklo, stovky nevinných obětí v tratolištích krve, která zaplavuje Plastelínskou půdu volají o pomoc...proto navrhuji aby Písmák nestál se založenýma rukama a pomohl Plastelíně veřejnou sbírkou ve prospěch Plastelínských dětí, které v konfliktu jistě přišli o nemálo rodičů vinou špatně zaparkovaných buldozerů. a myslím, že by se tak mělo stát ať jste gádžové nebo ne!!!!
papouch
16. 04. 2002
Dát tip
toto je LITERÁRNÍ server, né politickej Nechci avíza

Nuitík
14. 04. 2002
Dát tip
Malej, Velkej, kde ste???*

Bříza
14. 04. 2002
Dát tip
Armande: budiž, sarkasmus je snad také afekt - a dá se tedy říci, že jsem odpověděl afektovaně. Nicméně jsem ochoten každé své slovo podepsat. Není to tedy bez rozvahy. Nicméně vidím, že debata se zvrhla v žumpu, což ostatně bylo možné do jisté míry předpokládat - a za sebe ji tedy považuji za uzavřenou. Hezký den.

Armand
13. 04. 2002
Dát tip
Břízo: taky se necháváš ovládat vášněmi a egem jak koukám...od tebe bych pokleslý "humor" nečekal :) přečti si po sobě cos napsal... vybírám: Kirkov + Armand: - ještě že vás máme - odteď každý Písmák napíše každý den povinně jednu angažovanou báseň - jinak bude exemplárně vyvěšen na tabuli hanby za sebezahleděnost, izolacionismus a středoevropskou životní úroveň. Tak nějak je to myšleno? Miluju chlápky, který nám ostatním přiblblíkům jsou schopní otevřít oči a říct, co máme dělat a co si máme myslet. Fakt miluju. (je vidět, že řádně popíchnut vyjdeš na světlo i ty sám... dost mě to udivuje na jednu stranu... a je mi trochu líto) a pak dodáš: Jak jednáte prvoplánově a jak Vám pudy a agresivita zatemňuje mozky? Přátelé - kopat do oponentů není výrazem péče o ně, ale známkou neschopnosti kontrolovat sama sebe !!! nevidíš kiks? Vidím ten rozpor jen já? Já si za obhajobou toho co napsal kirkov stojím! Prokletí: můžem dodiskutovat po vnitřních kanálech :)

merlinii
13. 04. 2002
Dát tip
Odpovědnost má vždy ten vyspělejší, moudřejší, bohatší, klidnější, starší, zkušenější... Kdopak to asi je? Židé? Palestinci? A kdo je na tom dnes vlastně líp? Kdo má tedy více možností jako první - NEPOKRAČOVAT? www.casodej.cz

Prokletí
13. 04. 2002
Dát tip
Armande: opět zde, ale chci, aby veřejně... Je mi líto, kam jsi sklouzl (a v delších diskuzích je to obvyklý jev), copak si nevšímáš, že se s Břízou jen chceš tahat o slovíčka? Achjo :( Vnitřní kanály přijímám ;o) m.

Tohle mi připomíná ve vší úctě (Kirkov) karikatury židů v německých(i českých) novinách.Ach jo.

Narkissos
13. 04. 2002
Dát tip
nuda, všichni jste idioti, víc povrchnosti pohromadě jsem ještě neviděl, měli by vás postřílet

Armand
13. 04. 2002
Dát tip
otázka je, jestli jsem to já kdo se chce tahat za slovíčka. Já jsem se tady ohradil jen proti Tvému názoru... nebo spíš přehnaně afektované reakci. Že Bříza taky dokáže odpovědět afektovaně, mě překvapilo. Taky jsem to zkusil naznačit ti to normálně.. můj druhý příspěvek už byl se skřípěním zubů.... a dal jsem to najevo POUZE tím koncem a že jsem to doprovodil kletbou... :)) záměrnost tam byla... dala tomu písmu intonaci hlasu, vždyť jak na tohle dílečko můžete někdo takhle zlobně reagovat? Když nesouhlasím s formou, tak mlčím nebo to napíšu nějak normálně. Tak se pak dostáváme, všimni si, k závodům a sporům o to, kdo KOMU FANDÍ!!! To je trochu absurdní ne? Říká snad kirkov někde, že židy je třeba střílet? Přijdou mi všechny takhle orientované reakce jako moudra vykladačů bible. Nikdo jí nerozumí, ale všichni si osvojují právo vykládat její slova, a dělat na jejich základě soudy.... to platí i na Tebe Petře Palkowski a na jiné ... to mi přijde podivné a proto se kirkova zastanu.. i když on by to jistě dokázal sám a s větší vehemencí. :) klid to chce.. a nadhled.

Narkissos
13. 04. 2002
Dát tip
sranda není jak umírají lidi sranda je jak písmák vyjadřuje podporu a vyhlašuje sbírku to je vždycky sranda ať to dělá kdokoli a myslí to jak chce tak tomu jsem se zasmál třeba to tak autor aji myslel jinak naprosto souhlasím s Narkissem ale jeho mezi ty idioty počítám taky vhk

Armand:Mluvil jsem za svou osobu.Vyjádřil jsem svůj skromný názor a ty si ho vykládáš po svém a lehce s nadhledem mi dáváš na čelo štempl.Tenhle druh humoru mne neoslovuje. Za vykladače zde nejsem, od toho tu jsou jiní(Jak jsem si povšiml) . Pokud na polemiku někdo odpoví hovnem, nereaguji(Narkissos)

houmles
13. 04. 2002
Dát tip
Vysavac! Deltabox! Budik! Kedlubna! Studiovy pasek! Chozrascot! Sergej! Budulinek! Heduse! Kandelabr! Bily tesak! Sanitarni den! Culibrk! Bidny cerv! Dostojevskij! Spalena moucha! Guma! a jina a jina slova me napadaji pri pohledu na zabomysi konflikt kvuli trose humoru..

Houmles:Vítej v žabomyším konfliktu!!!

houmles
13. 04. 2002
Dát tip
Prokleti je zasraná PÍČA! Karel Prdel

Queenly
13. 04. 2002
Dát tip
Co bylo dřív slepice nebo vejce? voják nebo terorista. Kdo má pravdu, my, oni, někdo třetí, někdo pátý někdo 10000225554555.- tý. Prostě lidi sou hovada a proto se vražděj. JInak jsem na problém upozorňoval asi před rokem. Tehdy tam bylo asi mene mrtvých a tak zadnej velkej ohlas.

Armand
12. 04. 2002
Dát tip
ty si prostě "kurva" kirkove, úplně totální kurva.. vždycky mě dostneš :) :)))) já myslím, že jde o to ... jaké barvy plastelínu chceš do plastelíny poslat :))

Prokletí
12. 04. 2002
Dát tip
Promiň, ale jsi pěknej zmrd :(((((((( Z tohohle se prdel nedělá, chtěl bych tě vidět, kdybys byl na jejich místě... Já jsem pro každou srandu. ale s tímhle si VYLIŽ PRDEL >:((( m.

Armand
12. 04. 2002
Dát tip
jsi mimo mísu Prokletí... tohle je výborný... a ty urážky snad nejsou potřeba. Jakoby nestačilo, že s buldozerama už jezdí jiní! já si myslím, že si to zaslouží tip mnohokrát víc než polovina básní tady.... chceš-li svůj výplach nebo i názor nějak rozvést, jsem ochoten diskutovat... protiletadlové zbraně nemám.

Lee
12. 04. 2002
Dát tip
AR. KIR. doufám že tou přislíbenou plastelínou nebude Semtex... proklí. myslím, že tohle lidičkové aspoň nadzvedne z jejich zadků... jestli už jsme si je neuváleli před TV zNova k naprosté laxnosti...

Prokletí
12. 04. 2002
Dát tip
Armade... proboha, jak Ti tohle může připadat výborný? Krmit se na tom, jakkoli, že někde umíraj nevinný lidi, že se tankama jezdí po sanitkách, že lidi, i když nemaj co jíst, maj na náboje? :(( Urážky jsou mi potřeba, s lecčím se nesmí jednat v rukavičkách. Nebudu se za ně omlouvat, jsou oprávněný. Je mi jedno jestli jsem tézetvé "mimo mísu" nebo né a je dle mýho jen známkou osobní ubohosti milého autora, že se nestydí za sebe a tohle svý "dílo". Svý pocity z týhle odpornosti jsem už vyjádřil. Pokud si myslíš, že nějaká falešně provokativní hyenická ulítlost , jejíž kjediným účelem je, aby na sebe autor upozornil (proč by jinak volil tuto kategorii, že?), si zalouží tip, dokonce víc než 1/2 básní na Písmáku, nechápu Tvoje měřítka a jsem rád, že mám svý :( Nechám na Tobě, jestli bereš moje reakce jako výplach či jako cokoli, ale já si za tím, co jsem napsal stojím a stát budu... :( Diskusi beru, radši bych jinde než ehm "tady" :( m.

Prokletí
12. 04. 2002
Dát tip
Lee, lidi, který jsou lhostejný stejně neudělaj nic, těm, co to jedno, není není potřeba až teď něco dotrkávat, nemyslíš? ;o) m.

Prokletí
12. 04. 2002
Dát tip
pardon, mám tam chybku ;o) m.

papouch
12. 04. 2002
Dát tip
nemůžu se zbavit dojmu, že kirkov použije jakýkoliv prostředek, jen aby na sebe upozornil howgh

Lee
12. 04. 2002
Dát tip
proklí. myslím, že spustu z nich můžeš aspoň trknout... možná nic víc ale aspoň se v nich možná něco malilinkýho pohne !? aspoň doufám...

kirkov
12. 04. 2002
Dát tip
No vidíte...jelimani...myslím, že jinak by tu o Plastelíně nepadlo ani slovíčko a Písmák by si dál vesele hamťal ručičky ve svých vlastních hovínkách zatímco jinde svačej místo chleba se šunkou ráži 49mm.

Prokletí
12. 04. 2002
Dát tip
Lee... nevím, tohle je snad nejnešťastnější cesta jak upozornit... mě to tak nadzvedlo, protože o tom vím dost od jedné milé duše, s níž jsem to tento týden probíral :( kirkove, no seš opravdu světec, ale já ti to nežeru :(((((( souhlas s papím... m.

Armand
12. 04. 2002
Dát tip
hahaha.. ok. Ta sleduj. Nevím o co přesně jde kirkovovi, do hlavy mu nevidím, ale tahle úzkoprsá reakce je prostě špatně. Právě protože nám ... mě.. to není lhostejné, se tomu můžeme smát. Čemu se nelze smát? Některé věci jsou tak strašné, že už nejde než se jim smát.. nebo máš pocit že kirkov řekl : "to je legrace jak tam všichni chcípaj a že s tím nikdo nic nedělá"? Ne, naopak... já to vnímám jako vyjádření nesouhlasu s Izraelským postupem. Jediný kdo tuhle občanskou válku může zastavit je Israel! Má na to jak vojenskou, tak politickou moc. Je smutné, že by to pro Šarona znamenalo politickou sebevraždu. Ale raději politickou sebevraždu, než vraždění. Raději vtipná glosa, než brekot a prázdné moralizování. chápeš???? kdy to dojde Tobě a podobně zabedněným? kurva... /bez omluv/

Prokletí
12. 04. 2002
Dát tip
Armand: chm, co mi vadí? Že kirkov si tu nasadí svatozář toho, kdo je tak strašně laskavej, že nám ostatním, "v hovínkách se hamťajícím", nesamostatným, lhostejným a špatným ukáže tu úžasnou a jen dík němu odhalenou pravdu. Prostě a jednoduše to není nic ke smíchu, to je jako se smát jakýmukoli jinýmu lidskýmu zvěrstvu... myslíš si, že póza toho, kdo je nad věcí, do všeho vidí, všemu rozumí a ze všeho si dělá oprávněně srandu je správná? Jestli šlo kirkovovi o dobrou věc, bylo 150 jiných důvodů, jak říct, co chtěl. Nebudu se babrat v problému válečnýho konfliktu na blízkým východě, to nemá cenu... stejně neřeknu víc, než už jiný řekli. Tamější poměry jsou pířliš komplikovaný a i Tvůj pohled je příliš jednostrannej. Závěrem: Vadí mi to, že kirkov tu svatouškovsky pod maskou srandy volá do nebe svý falešný poselství, aby na sebe přivolal pozornost a chválu (nebo jsetli ho baví, když na něj někdo kydá hnůj, prosím, nebudu překážet), a neuvědomí si, že tím může někomu ublížit... mě osobně to fakt zranilo, že je někdo schopnej tohohle FUJ... Nechci se už dál bavit pod "tímhle", jestli chceš, napiš mi do zpráv, ale ozvu se až večer, čekaj mě teď 3 hodiny cestování Zatím... a díky za zabedněnce, oni všichni lidi nejsou tak blbý, jak se těm "chytrejm" asi zdá.... Toť vše, co tady řeknu m.

Bříza
12. 04. 2002
Dát tip
Kirkov + Armand: - ještě že vás máme - odteď každý Písmák napíše každý den povinně jednu angažovanou báseň - jinak bude exemplárně vyvěšen na tabuli hanby za sebezahleděnost, izolacionismus a středoevropskou životní úroveň. Tak nějak je to myšleno? Miluju chlápky, který nám ostatním přiblblíkům jsou schopní otevřít oči a říct, co máme dělat a co si máme myslet. Fakt miluju.

Lee
12. 04. 2002
Dát tip
tak nevím... čím dál víc si myslím že se na to asi právě pochytaj ti nezabednění a ty to (poprávu ?) nasere... ztrácím naději... na ty ostatní asi nezabere nic...

Prokletí
12. 04. 2002
Dát tip
anonyme24, píšu sem jen, protože Ti nemůžu poslat zprávu... Já neřek ani slovo, že za to, co se na Blízkým východě děje může JEN Izrael, podívej se na mou poslední odezvu Armandovi a pak se zamysli nad tím, cos napsal... Nerozumíš tomu, cpo jsem tam napsal? kdybych souhlasil s tím, co se děje, proč bych se asi čílil? Neznáš mě, neznáš můj smysl pro humor, nesuď, když nic nevíš... nestojíš mi za to, abych se jakkoli vyjadřoval vůči druhé půlce Tvé podnětné kritiky. m.

Bříza
12. 04. 2002
Dát tip
A koukejme: Druhá strana se taky ozvala :c) - a panečku s jakou odvahou - jaká to chlapácká slova, ba i žlutá barva (sic)!!! Jen ten detail anonymity dojem trochu kazí .... - a najednou je střední východ v Evropě, ani se člověk nenaděje. Vidíte, jak jsou lidské duše snadno ovlivnitelné? Jak jednáte prvoplánově a jak Vám pudy a agresivita zatemňuje mozky? Přátelé - kopat do oponentů není výrazem péče o ně, ale známkou neschopnosti kontrolovat sama sebe !!! Jestli své duše nezkultivujete a nedokážete ovládnout, skončíte v pekle.

Print
12. 04. 2002
Dát tip
Stovky židovských obětí skropily krví svou půdu... Mé srdce je především na jejich straně...

Dabi
12. 04. 2002
Dát tip
... a mé je i na té druhé ( a na obou ) .

Dabi
12. 04. 2002
Dát tip
avi jsem zapo

houmles
12. 04. 2002
Dát tip
nechapu nad cim se tady cilite. Na to ze uvedene dilo je ciste zprava (nikoli osobni komentar) - pravda, s mensi presmyckou, ale komu to vadi.. Asi jste opravdu odsouzeni k prekopavani krtin a jinych pochutin na vlastni zahradce. Ale nakonec, koho to zajima, zejo.. gadzove.

kirkov
12. 04. 2002
Dát tip
Opět souhlasím z Houmlesem. Ja si také myslím, že bychom si tuto hezkou anekdotu nemusely kazit zbytečnými urážkami a nevraživostí. Hoši...podejme si ruce.

Litochowitz
12. 04. 2002
Dát tip
Copak se to tady děje? Pánové, pánové.....Divadlo, film....přeci jen spíše divadýlko, co? Spousta názorů, ale co dál? Nekonečno v ničem......zatáhněte, nebo roztáhněte (či táhněte) oponu. Další kus bude za chvilku......Fantomas.

Bříza
12. 04. 2002
Dát tip
Ono to nejde ? Tak se tím pánové netrapte ...

houmles
12. 04. 2002
Dát tip
Snad uz jen citat z klasika: Dobytku smichu netreba. (Charms)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru