Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Praotec Cvok

15. 04. 2002
3
0
407

Praotec Cvok měl tři nemoci. Zubní Kazi, Tetan a Hemeroidy. Nejmladšímu z Hemeroidů říkali pro jeho krátkou inkubační dobu Čuňas. Jednoho krásného dne...

...když jaderný spad milosrdně přikryl vše, co mu stálo v cestě, si praotec Cvok xobě zavolal Čuňase. \\\\\\\\\\\\\\\"Čuňasi!\\\\\\\\\\\\\\\" řekl mu vlídně, \\\\\\\\\\\\\\\"už mě pěkně sereš!\\\\\\\\\\\\\\\" To byl ovšem pádný důvod. Čuňas byl proto neprodleně odeslán do spřátelené mocnosti zvané Zábradlí. Zábradlí se v širokém okolí proslavilo svou architekturou, jejímž typickým prvkem byla konstrukce z trubkovité slitiny, prostorově řešící prostor mezi parkovištěm a autobusovým nádražím. V Zábradlí si Čuňase neobyčejně považovali, dokud neuplynula jeho extrémně krátká inkubační doba. Když uplynula, vztahy Zábradlanů k Čuňasovi se prudce zhoršily. Dokonce by se dalo říct, že jej Zábradlané rozřezali zaživa na několik kusů, které umístili do skladu vyhořelého jaderného paliva a zalili betonem. Tuto techniku později jeden slavný profesor biologie nazve \\\\\\\\\\\\\\\"reprodukcí dělením\\\\\\\\\\\\\\\". Zatím jsme však stále v našich kosmických časech. Truchlivá zpráva o ztrátě nejmladšího z Hemeroidů zastihla praotce Cvoka, právě když snídal dvě balení diazepamu. \\\\\\\\\\\\\\\"Hurá, už jich mám jen sedmnáct,\\\\\\\\\\\\\\\" málem se rozplakal chorý starec. Ihned dal povolat Prasošneka, který se díky Čuňasově heroické oběti stal rázem jedním z nejmladších Hemeroidů. \\\\\\\\\\\\\\\"Pojedeš do Zábradlí...\\\\\\\\\\\\\\\"
Prokletí
14. 05. 2002
Dát tip
Uff!!! ;o) Celkem síla... jo, hemeroidy, taky si rád počtu ;o) m.

Danny
16. 04. 2002
Dát tip
správně šílený :)) líbí *

Hustý dost.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru