Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Velký slovník : Umělec

21. 04. 2002
0
0
837
Autor
JTi

Velký Slovník, nalezený r. 2103 v troskách konferenčního centra v Londýně.

Velký Slovník: Umělec je osoba, uměle vytvořená nebo jiným nepřirozeným způsobem vyrobená. Umělci mohou být přisouzena lidská práva, pokud prokáže způsobilost k výkonu právních povinností. Umělci nemohou vlastnit větší majetek, než je jejich výrobní hodnota. Umělci mohou uzavírat manželské svazky od ledna 2012, ale jen s umělcem opačného pohlaví. Umělci bez určitého pohlaví mohou uzavírat svazky s jakýmkoliv jiným umělcem, kterému byla přisouzena lidská práva. Zabít umělce (vyřadit z provozu), či jinak ho trýznit je zákonem zakázáno...
Radost
22. 04. 2002
Dát tip
:-)))) je zákonem zakázáno trýznit umělce kritikou!

houmles
22. 04. 2002
Dát tip
nasrat. Umrlec jest osoba s rozvinutym ci jinak barevnym ozobim. Ze strany byva vetsinou obklopen davem prihlizejicich, v nekterych mistech vyskytu i povykujicich. Slozeni: Susina 100%, zbyla procenta pak tvori prazdnota, obzvlaste v ocnich dulcich. Majetek: Umrlec si na majetek prilis nepotrpi a hnije tzv. Bohemskym zivotem (da-li se to zivotem nazvat) Prvni znamky o umrlcich pochazeji jiz ze stareho egypta, jednalo se o zvlaste rafinerovanou odrudu umelcu sklepnich, ze kterych se vyvinuli dnesni umelci undergroundovi. Zvlastnim druhem jsou pak Umrlci Umeli. Mezi nejznamejsi exemplare tohoto druhu muzeme zaradit napr. Milana "Mejlu" Hlavsu. Obecne umrlci podlehaji velmi dobre tepelnemu zpracovani.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru