Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sadistikal

Výběr: Monty_Python
23. 04. 2002
10
0
1313

\"Urodziłem się na ulicy, nigdy nie miałem domu I o miejscach, w których mieszkałem, nie chcielibyście nawet słyszeć Ale jeśli chcecie poznać zło, zbliżcie się do mnie...\"

\"Hele Karle, (jmenuješ se Karel?), já si myslím, že to lidi moc démonizujou. Nevědí o čem mluví a vynášejí unáhlené a zcela iracionální soudy.

    Podívej se třeba na železničáře:když má vlak (rychlík) zpoždění, tak naserou spostu lidí na celý den a přidělají jim spoustu problému. Já naseru jednoho člověka (no nanejvýše dva) asi tak na dvě hodiny a pak je mu to už úplně jendno. No je pravda, že nejdřív na mě byli naštvaní i lidé z baráku, ale pak jsem si dal pod kachlíky voděvzdorný nátěr a byl klid.

   Nebo třeba takový Michal Nesvadba s jeho číslem \"Michal je panďulák\". Děti se možná baví ale jejich rodiče... Ty jsou z toho vždycky otrávení. Já pro jistotu s dětmi nedělám, ale když mám doma nějakého \"dospěláka\", tak se nejdřív směje, pak se nesměje, ale nakonec se směje od uch k uchu-pořád.

Jó kamaráde mě to zkrátka baví rozdávat lidem radost.

Zrovna včera jsem v si drogerii kupoval do foroty asi deset párů gumových rukavic. Vzal jsem ty drahý s latexem - člověk v nich má cit a nic mu nuteče - a ta prodavačka se ti tak rozzářila, byla to její první pořádná tržba za ten den.

            Asi si myslíš, že jsem pohodář. No jen nepovídej. Jo, to já jsem. Ale musím se ti přiznat, že jednu chybu mám. Skoro všechny peníze utratim za nářadí. Jakmile vidím nějaký nový typ, tak ho musím mít doma ať to stojí co to stojí.

            Hele, já jsem na auta nikdy nebyl, na ženský taky ne, tak snad může mít zdravý chlap nějakou tu svoji „libůstku“, koníček ne?

            No nic,  tak jdeme na to?“
gd
22. 07. 2002
Dát tip
Bezva.

Vole
25. 04. 2002
Dát tip
dobrey styl vazne!!!!!***

hele Bubloš, z čeho je ten cintát v prologu? je dost slibnej... jinak ostatek za výbornou, smlsla jsem si :-))

kirkov
25. 04. 2002
Dát tip
Vážně..

Vole
25. 04. 2002
Dát tip
fakt!

papouch
24. 04. 2002
Dát tip
jó kamaráde dobrej vercajk je základ. To se pak dělá! :-)

houmles
24. 04. 2002
Dát tip
He he he he tyvole hezky libustky... Karle.. :-)

Wopi
23. 04. 2002
Dát tip
Dobrý! :) *

Dobrý je slabý slovo, je to skvělý! ...až na ty překlepy teda. *

Lomarinka
23. 04. 2002
Dát tip
To se mi mooc líbí!!! -=*=-

kafka
23. 04. 2002
Dát tip
já jsem zas na klobouky, to je v pohodě :)) "libůstka" - to je slovo do pranice!

Radost
23. 04. 2002
Dát tip
někdo má rád vdolky, někdo zase holky... Já sbírám knihy. Z antikvariátů. A pěkný zážitky. Z života. Jsem vlastně takový sběratel okamžiků...:-) R. text je dobrý, tip :-))

Dědouch
23. 04. 2002
Dát tip
i ty jeden :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru