Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Smíchovské nádraží, 11:30

26. 04. 2002
3
0
1525
Autor
inkvizitor

mladej pane korunku

korunku, mladej pane

 

a že bys nechtěl

tu moji

trnovou?

 

Nevratná láhev od ředidla

svačina z písku a slova

skřípou mezi zuby

(ty drobné křemínky chutnají po lyzolu)

 

Taky se vracím

kamaráde

 

Mladej pane... na pívo a na kusovku

nebylo by?

 

Jak snadno padat

mezi hroby

starej pane!


inkvizitor
30. 04. 2002
Dát tip
no vy jste tomu dali na prdel!!! rebecca13, momentálně hledám sílu jak přežít dlší tejden na neschopence. 8-(

inkvizitor
30. 04. 2002
Dát tip
přežiju, ale nasranej jsem fest. nezbejvá mi než se z toho vypsat nejspíš.

To víš, Rebecco, já jsem starej vypelichanej komik, skoro tak jako Felix Holzmann ... včera, dnes i zítra!

A taky jsem starej blbec, protože jsem chtěla poslat avízo tobě a poslala jsem ho sama sobě, ach bože, to zas bude dneska den..:o)

V mejch mystifikacích? Já nejsem ani Jarek, ani Lothar, ani hubertxy - to je Stanislav_Vašina! Ne že bych tu neměla svý vlastní schozofrenický hříčky, ale nelze zaměňovat díla Mistrů (Jarek, Lothar, hubertxy, Stanislav_Vašina) za dementní bláboly kašpárků, jako jsem já! Stanislave, odpusť jí to, ona to tak určitě nemyslela... a já si jdu nasypat popel na hlavu, ještě že jsem včera nevynesla popelníky...

rebecca: Dobrej kouř přeji! Stanislave, je dobré nazývat věci pravými jmény... a ve světle tvých geniálních děl JSOU mé kousky dementní blábolky, byť ve srovnání s díly JINÝCH lidí zas tak úplně ne. Ale nejlepší může být prostě jenom jeden a shodou okolností jsi to ty. Sláva vítězům, čest poraženým. Nejdu si zakouřit. Jdu shánět bobkovej věnec. (Vavřín sušený = list bobkový)

inkvizitor
26. 04. 2002
Dát tip
rebecca13, bylo to v sobotu a byl jsem tam vlastně náhodou, ale nějak mě ta atmosféra praštila přes nos St.Vašina - dík, od tebe mě to těší, zrovna louskám tvý stránky, přes víkend asi nebudu dělat nic jinýho. fakt mě to bere

inkvizitor
26. 04. 2002
Dát tip
St. Vašina, neseděl bych u něj ale jsem zrovna ve stavu nemocnejch a tak ani nikam ven nemůžu. tak jsem někde ve první třetině těch věcí co tam máš a znova opakuju, je to špičkový čtení. docela bych bral, kdyby takový věci vycházely knižně, bylo by co číst při přesunech mimo Prahu, a já je podnikám často.

Jo, na Smícháči, tam je to hustý. *

Ovečná? A co Ovenecká, to je nějaká ulice... nevím kde, ale někde jo. S tou hustotou máš pravdu, Stanislave. Dyž ty máš pravdu furt.

Páni! Tak ty dokonce i víš, kde je Ovenecká! Jsi moudrý člověk. Hus pro pravdu umřel, je možná dobrý vědět o ní prd... a neumřít.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru