Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

THP

02. 10. 2019
6
5
582
Autor
Benetka

Deníček,jak jinak... :)

THP... Nikdy jsem moc nechápal tento termit. A vlastně jej nechápu do dnešního dne. Byť jsem po mnoho let zřejmě pracoval na tomto... Jak to jen říci? Stupni? Teď už naproti tomu po mnoho let pracuji jako prostý dělník. Něco jako flájboj Eda,prostý pobíječ much... :) Ale jak řikám - významy mi unikají a rozdíly se stírají. A musím se přiznat,že na své současné "pozici" jsem šťastný. ;)

Samozřejmě,má Zlatohnědá,Ty jsi přesto všechno na té "druhé" straně. ;)

Firma kde pracuji je jedna velká budova. Ovšem striktně rozdělená přepážkou s dveřmi na dvě části. V jedné jsou zaměstnanci "kancelářští",a v té druhé ti "ostatní". :) V současné době majitel celou stavbu kompletně rekonstruuje,ovšem pokud má přitom chod podniku běžet dál musí to dělat po etapách. Nejprve tedy opravil sociálky a kuchyňku ve "vaší" části,a teď je to doslova rozbombardované u "nás".

Až do dnešního dne jsem vždycky nadával na architekta co ten barák vytvořil,protože tak prťavou kuchyňku jakou tam máte jsem snad ještě neviděl! :) 

Dnes jsem se tam vydal uvařit si poobědový čaj. Stojím u dřezu a od dveří se ozve: Ahoj Benetka! No ovšem - kdo jiný než Ty,mému srdci milá!? Jak známo,nevyhledávám Tě,ale ani se Ti nevyhýbám. Ale jak to tak vypadá,tak nás ten Vesmír moc rád svádí dohromady. Otočil jsem se k Tobě čelem,mezi námi bylo tak maximálně půl metru. Utopený v těch Tvých bezedných bahnitých tůních jsem odpovídal na Tvou otázku: Tak ako si to celé oslavil? Nooo ako...? Přežil jsem! Oba jsme se tomu zasmáli. Pak jsi se kolem mě chtěla protáhnout dozadu k ledničce,a přitom ses zřejmě nechtěně,ale na druhou stranu asi nevyhnutelně o mne otřela! Svým pravobokem o mou záď! :D Je priúzká,okomentovala jsi to. No to teda!!! :) Hned mě v duchu napadlo co všechno by mohlo být v souvislosti s Tebou priúzké... Možná by ses červenala... ;) Raději jsem se spěšně vzdálil... :D

No ale teď už můžu úplně s klidem říci,že jsme se spolu třeli... :)


5 názorů

Kočkodan
03. 10. 2019
Dát tip

Zážitek s třením vypravuj všem kolegům. Pochybovačům o tvém mužství tím vytřeš zrak. ;-)


Benetka
03. 10. 2019
Dát tip

Tož nebo toš je čistá moravština... :D

Ale já bych to neřešil. To jak jsi napsala prve zní moc hezky§


a tož je tiež po česky?


Benetka
03. 10. 2019
Dát tip

:) Dobre si to napísala! Len teraz rozmýšľám,či to nie po česky... :D


THP - Toť Hezké Pousmání ... dobre som to napísala po moravsky?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru