Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pšouk a meditace

09. 12. 2019
1
3
419
Autor
Ozzozorba
 
Pan K. byl ukryt v houštině, kde vykonával svou potřebu. Během akce ulétlo jedno nepatrné nic a majitel zadnice pocítil úlevu. Byl to jeden z těch krásných a slunečních dnů, ve kterém je šipka barometru hodně nahoře. Jinými slovy byl vysoký atmosférický tlak a to byla pro právě narozený prd výhodná situace.
Teplý pšouk stoupal v poklidném bezvětří k nebi. Říká se, že když uletí tisíc metrů, zkondenzuje a bude žít na zemi věčně. O této legendě pan K. nic nevěděl, jako nemohl tušit, co svou úlevou způsobí.
Nedaleko na kopci meditovala tři prasata. V hlubokém transu si vytvářela vlastní vesmír. Jak by řekl stavitel, cihličku po cihličce. Byl krásný a příjemný. Bez řezníků a vlků s voňavými kořínky a se šťastnými prasátky, jako symbolem zdravé budoucnosti. Meditace byla křehká a prasátka se nadechovala zhluboka.
Vysněný svět se začínal zhmotňovat. Objevil se přátelský les i maličká prasátka. Ale běda!
Prd, který si myslel, že už má svou nesmrtelnost v kapse, uvízl v energii meditující trojice. Nemohl vzhůru ani zpátky. Proti své vůli byl vcucnut do čichových jamek prasat. A tak skončil jeden pšouk a jedna meditace.

3 názory

Kočkodan
10. 12. 2019
Dát tip

 

Vubec bych se nedivil, kdyby to ta prasátka naprdlo. ;-)

 


Ozzozorba
10. 12. 2019
Dát tip

:)


Andělka1
09. 12. 2019
Dát tip

To se teeedy dějí věci...:-))


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru