Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nemám, co na sebe ...

30. 04. 2002
1
0
923
Autor
rejčka

Nemám, co na sebe , aneb hledám pochopení...   
jéééé, to je moje oblíbená věta. Ne, že bych ji měla tak ráda, ale ona si mě nějak sama oblíbila, takže je to možná tak, že já jsem té věty oblíbený člověk. Sama se ukáže, kdykoliv otevřu svou šatní skříň. Chvilku kolem mne poskakuje a v okamžiku, kdy se chystám nadechnout, případně s i povzdechnout a nebo si jen tak pootevřu pusu v zápalu přemýšlení, co si obléknu a šup! je tady.\\\"Nemám, co na sebe !!!\\\" Pro jistotu ještě s důrazem a obměnou: \\\"Zase nemám, co na sebe!!!\\\" Proklouzne mi mezi rty a už se mi chechtá. A už se mi chechtá, protože se mi chechtají všichni. Synek nahlédne do nacpané skříně a řekne:\\\" No jo, tak jdi nahá.\\\" Tak taková hvězda tedy nejsem. A zápal plic už jsem taky viděla. A pak se na mě podívá, oči dokořán: A vidělas, kolik věcí mám já? Mnohem míň!!!\\\" A pak už smířlivěji:\\\" Tak si vem třeba tuhle sukni a tohle tričko.\\\" To ne, kombinace pro hajzlbábu. S úsměvem děkuji a myslím na ten důležitý moment, kdy já jako žena z psychologického hlediska nemám, co na sebe. Tato milá věta je vlastně šifrou pro několik vysvětlení z hlediska muže naprosto nepochopitelných, ale ... možná je na cestě náprava- zjistila jsem totiž, že stejnou větu používají již i muži dosud nezralí, čili v pubertálním věku. Je tedy naděje, že se nám přece jen po staletích dostane pochopení. Tak tedy: \\\"NEMÁM, CO NA SEBE\\\" znamená, že 1,nemám náladu na nic z toho, co mám (ale měla bych náladu na nový kostýmek své kolegyně) 2,nemám na sebe nic, co by už někdo na mě minimálně dvakrát neviděl. a varianta další může být 3, vlastně bych nejraději neměla na sobě vůbec nic a chtěla bych zůstat doma, s Tebou a nejlépe, když taky nebudeš mít nic na sobě.MmmmHmmm. JO, tak tu beru, ale jinak samo, že platí všechny a je dost dobře možné, že jiné ženy mají ještě další vysvětlení, klidně se nechám poučit

U mě pochopení nenajdeš... já tenhle problém nemám a nikdy neměla, bohudík... kristova noho, vždyť jsou to jenom hadry, neblázněte, ženský! :o)

djPes
30. 04. 2002
Dát tip
no ja si Monty rano prebiram, kterou sukni si obleknu a nakonec si stejne nevyberu zadnou...

djPes: Takže je jasný, že nejsi Jirka Korn.

djPes
30. 04. 2002
Dát tip
M: ja nevim, kdo jsem :)

rejčka
30. 04. 2002
Dát tip
To je jen legrace,víš Monty,možná bys měl číst ještě jednou, abys pochopil, že si dělám legraci z ženské úchylky...;-)

djPes: Ale Korn nejseš, ten sukně nosí.

Já legraci chááápu... a nejsem chlapeček!!! :o)))

djPes
30. 04. 2002
Dát tip
Ani skot nejsem - a ti take nosi sukne, dokonce na holou....

...čili nejsi ani skotský jelení (dj) pes, ani skotský ovčák (colie) ani skotský teriér. A nejsi ani Jirka Korn. To je dobrá hádanka, skoro jako dává Marek Eben v Anežce Českej. Jste pes? Ano. Skot? Ne. Nosíte sukni? Ne. Dál! Jen dál!

Spvrivs
30. 04. 2002
Dát tip
djPes: Jste oranžovej? ;-) rejčka: Tak to třetí taky beru. Co bys řekla na to, kdybysme zaplnili skříň našima hadrama a pořádně se pomuchlali? Á pardon, tys asi ženatá, brlrlrl teda mužatá, eeee teda vdaná, co? No ale rozhodně myslím, že za *! snad přes hubu nedostanu, že né? ;-)))

Spvrivs
30. 04. 2002
Dát tip
sorry, avi ;-)

djPes
30. 04. 2002
Dát tip
Máš plody dužnaté ...str.12 plody suché...str.36 plody červené - stonožka škvorová (Lithobius forficatus) budeš se snažit co nejrychleji zmizet... dál jen v houšt

rejčka
30. 04. 2002
Dát tip
djPES: cvoku:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru