Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

stihomam

04. 05. 2002
2
0
1251
Autor
Mikimys

stihomam

samota tíživá

doléhá nám na ramena

jsme uprostřed lidí

a přece úplně sami

se svými problémy

se svými nemocemi

se svými tajemstvími

se svým svědomím

sami se sebou

nikdy nejsme sami

pronásledujeme totiž

každý sama sebe


Mikimys
02. 07. 2004
Dát tip
Ten poslední odstavec vystihuje to, co já považuju za hrozbu lidstva. Moc médií je v dnešní době až příliš silná. Jinak co se týče aktivistů a podobných, já jim to taky neberu, je fajn, že něčemu věří a za něco bojují, jen si myslím, že když se z nich stanou radikálové nepřístupní diskusi a kompromisu, tak ať se jdou vycpat, pak to totiž dopadá jak s Dvojčatama v Americe:-(

Mikimys
21. 06. 2004
Dát tip
to by asi byla nuda:-) Problém je v tom, že tím, jak si uvědomujeme sami sebe a jak si uvědomujeme, že jsme jediní živočichové, co si uvědonují sami sebe, tak máme pocit, že nám to dává jakési právo rozhodovat a nakládat si po svém s těmi, kteří takové "štěstí" nemají. PS. Teď to zní, jak kdybych byla nějaká ekologická vegetariánská aktivistka:-)))) ale fakt NEJSEM:-)

Thurin
11. 04. 2003
Dát tip
Mzslím, že tady je důkaz, že každému se líbí něco jiného. Podle mě nění třeba každou báseň svazovat rýmy či nějakou učesaností a tady mi přijde, že stejně záleží více na obsahu než na formě, ale je to jen můj názor.

Tanaki
06. 05. 2002
Dát tip
mno to podani toho co chces rict mi prijde dost dost spatny

Nuitík
06. 05. 2002
Dát tip
nedávala bych to mezi básně....je to takové neučesaná, vím, co chceš říct..to je hezké......

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru