Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

nápad

09. 05. 2002
1
0
1431
Autor
Mikimys

Nápad

Myšlenky se kutálí

Koulí

Valí se

Válcují

Tancují

V mé hlavě

A já bych zcela hravě

Jednu

Tu nejdůležitější

Vyzvat měl k tanci

Zvedám se od stolu

Otáčím pomalu

Hledám krásku

Někde v sálu

A ona zatím

Někde se ztratila

Hledám

Pídím

Šacuju

Drancuju

A ona?

V bílém závoji

Tančí s jiným od stolu


Thurin
11. 04. 2003
Dát tip
Myslím, že když někdo napíše kritiku: "Blbost." Tak to nic neřeší a zní to jako by dotyčný vlastně ani nevěděl, co se mu na tom nelíbí a léčil si tím nějaké mindráky. Proč nenapíšeš, co se ti na tom nelíbí, tím podle mě pomůže mnohem víc, jinak bych kritiku blbost zařadil asi mezi bezduché poplácávání po rameni...

Thurin
11. 04. 2003
Dát tip
Jinak mě se to líbí, má to takový fajn rytmus.

Mikimys
11. 04. 2003
Dát tip
díky:-))))

Mikimys
17. 05. 2002
Dát tip
Chápu, že to není zacíleno na autora a tím míň na mě, když mě neznáš.... a navíc i ta poznámka nebyla míněna osobně.... jen takovej ftípek...jo? Každopádně dík za povzbuzení:-))))

Radost
15. 05. 2002
Dát tip
Miki: nabroušeno? proti tobě? to nikdy! to, co píšu NIKDY není osobní, NIKDY není zacíleno a vybroušeno na autora! každopádně piš, myslím, že v tobě něco je...(Každopádně odvaha ;-))

Mikimys
13. 05. 2002
Dát tip
Děkuju vám všem za kritiky. Taky jsem ráda, že se mi podařilo rozpoutat takovou diskuzi:-))) Netvrdím, že je to super, je to přeci jen blbůstka, takovýto, jak vás napadne nějaká kravinka....a mě se takovýhle kravinky líbí...(i když to není dokonalé....) Bogart: Nic není škoda času, alespoň pro mě. Všecho má nějaký smysl, a tak i ten čas, který jsem tomu věnovala nějaký měl. kalais: Dík že se zastáváš staršího:-)))) Radost: To je snad poprvý, kdy má někdo proti mě nabroušeno víc než ty:-)))) Nob: Nemůže bejt všechno dokonalý....škoda Naja:Zapracuju...budu se snažit. Každopádně to nevzdám, protože psaní mi v jisté době dost pomohlo dostat se z hloubi depresí a sebevražedných choutek....a tak tomu vděčím tolik, že nemohu teď přestat...

Naja
11. 05. 2002
Dát tip
je to vazne dost slabe, aspon to trosku ucesat, no mozna i paruka by se hodila .... P.S.: Chtela jsem tim rict, ze mas na sobe pracovat a ne se na to vykaslat!

Nob
10. 05. 2002
Dát tip
Řekl bych o dost slabší než tvoje předcházející věc "Konverzujeme"....

bogart
09. 05. 2002
Dát tip
Blbost - pane, škoda času...

bogart
09. 05. 2002
Dát tip
tak hle: K čemu to?.... je to tak moc? Co obsah? .... Prosím nepište o vysypávání smetí. Voco jde: mrzí mě, když bych tím měl někoho "odradit". Rád bych se omluvil. Ale je boplest číst něco jako tohle.

Radost
09. 05. 2002
Dát tip
občas píšu k některým textům podobný posudek/rozsudek a opravdu nepřemýšlím nad tím, jestli je to legitimní...nejde o to, někoho odrazovat. Ale taky nejde o to přebujelé "poplácávání po ramenech" - zvlášť, když ten text samotný opravdu za moc nestojí. já teda místo blbost píšu blábol...a nehodlám podporovat autora, když vidím, že plácá...protože by to bylo mj. kontraproduktivní - autor by plácal dál a ještě by si říkal, jakej že to není básník...:-) To samozřejmě neplatí vždy a třeba zrovna o téhle básni bych to nenapsal. Opravdu jsou i horší! R.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru