Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Harry Potter část 3. - Edý je pryč a prokletí Bradavic

18. 10. 2020
0
0
166
Autor
Emulenka

Část 3. Edý je pryč a prokletí Bradavic

Edý se ztratil v letadle a v Bradavicích se objevil kouzelný klíč, kdo se pokusí kouzelným klíčem otevřít vrata hadí klece, tak zmizí jako Edý.
Nikdo se o to zatím nepokusil - jenom Edý, ale teď už zpátky do letadla za Harrym a Ginny.

V letadle:
Ginny: "Harry zvoní ti telefon." Harry vezme telefon: "Halo?"  Ze sluchátka se ozve hadím hlasem: "skr sava ju so sma sama su."
Harry: "Co potřebuješ skr sama su?" Telefon: "Skrus sama sule su saka musu suma same suvu." Harry: "V Bradavicích? su sabradusavice?"
Telefon: "Sano se ma saschedase." Harry: "Na shledanou!" "Saschedase!" Harry: "GINNY, MUSÍME ZPÁTKY. V BRADAVICÍCH SE ZTRÁCÍ LIDÉ, VŠICHNI MIZÍ. MUSÍME SE PROSTĚ VRÁTIT!" Ginny: "Ale jak? To nejde, maximálně musíme doletět a pak letět zpátky."
Harry: "Tak to ne, to ne, takhle to nejde. Musíme zpátky hned!"
Ginny: "A jak to chceš udělat?"
 
Mezitím v Bradavicích:
Lidé: "AAAAAA UAAAAAA AAAAAAAAAA UAAAAA"
Hlavní kouzelníci: "Nešilte! Když nebudete odemykat hadí klec, nic se vám nestane. Sice nevíme, co se stane hned potom, co otevřete klec, ale víme, že zmizíte pryč. Nevíme kam, ale neumřete!"

V letadle:
Harry: "No, jak jinak...neječ, musíme vylézt postupně oknem na křídlo letadla , bude to těžký úkol , ale my to zmáknem. Až budem na křídle letadla, tak musíš Ginny vytáhnout kouzelný koberec a poletíme zpátky na Kouzelný Expres, tam dojedeme do Bradavic a zachráníme Bradavice!"
Ginny: "Šlo by to, ale máš teda velkou představivost. Nevím, jestli Bradavice zachráníme, ale dobře. Jdu to říct dětem."
Ginny to jde říct dětem, kývají hlavou, že ano. Těší se na dobrodružství a doufají, že najdou Edýho!
Ginny: "Harry, výjde to, děti se těší na dobrodružství."
Britney: "MAMIII MAMIIIIIII?!?!" Ginny: "Co se děje broučku? AAAAA Harry pomoooc něco se jí stalo!!!" Harry: "Nekřič, nic jí není. Předpovídá budoucnost a minulost, vidí, co my ne. Britney, vidíš Edýho?" Britney: "ANO" Harry: "A co dělá?" Britney: "STOJÍ PŘED KOUZELNÝM KLÍČEM V BRADAVICÍCH A OTEVÍRÁ HADÍ KLEC. TEĎ ZMIZEL, PODÍVAL SE DO HADÍ KLECE A VIDĚL HADA, PODÍVAL SE MU DO OČÍ A ZMIZEL." Harry: "Britney probuď se!!"

Britney se probouzí a neví co se děje. Britney: "Co se stalo?" Harry: "Ale nic, pak ti to vysvětlím. Teď pojďte s Majou za mnou a za matkou, rozbijeme okno a vylezeme ven na křídlo letadla, teleportujeme se na Kouzelný Expres a pojedeme do Bradavic."

Maja a Britney odpovědí: "Joooo!!!!!!!"


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru