Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

podložka

30. 07. 2021
11
7
445
Autor
papouch
Jak se vyrábí hoax:
Tak jsem byl dnes na druhé včeličce. Nenápadně nahlas jsem to předem rozšířil mezi lid obecný. Hned po ďobnutí jsem si pod náplast zasunul pozink čtyřku podložku. Se silným magnetem vyrabovaným z harddisku jsem pak obrážel firmu a přikládaje si jej na vpich jsem s vyvalenýma očima vykřikoval něco jako "Voni nás fakt čipujou, fakt to drží!", "Je to pravda, nevěřte jim!" a podobně. Z asi osmdesáti takto oslovených lidí se mne jen 10 (deset!!!) rovnou zeptalo "Sis tam dal kus plechu, né?", "...si děláš prdel, co sis tam strčil?", nebo rovnou "Di doprdele papouchu, tvoje fóry už znám."
Ostatní reagovali různě - od otevřených úst neschopných slova až po zsinalé tváře vyvzdychávající něco jako "..tak oni nás fakt čipujou". Všem, opravdu všem, jsem potom řekl, že si z nich dělám srandu, že tam mám plechovou podložku. Ale nejhorší případ byla jedna paní, která má jít na píchanec zítra. Křičela "Já tam nejdu!" a musel jsem jí několikrát ukázat tu náplast s podložkou a předvést, že bez podložky na rameni magnet nedrží, zatímco s podložkou ano. Myslím, že mi stejně neuvěřila.
Magnet i podložku jsem po stejném pokusu u nás v hospodě večer věnoval kamarádovi, který s chutí chce tentýž experiment provést u nich ve firmě.
Již se těším na výsledky ????
 
 
 

7 názorů

papouch
13. 08. 2021
Dát tip

Naja - jsem, vždycky jsem byl :-)


Naja
12. 08. 2021
Dát tip

Seš ty debil Papouchu :=)))

Teď nevím, jestli má být na konci věty tečka nebo otazník. Poradíš?


jsi zvíře :D


Janina6
30. 07. 2021
Dát tip

To je bomba, Papoušku :-) Strašně lituju, že už mám včelky za sebou pár týdnů, hned bych se přidala k sociologickému průzkumu...


Diana
30. 07. 2021
Dát tip

:-)))


Aru
30. 07. 2021
Dát tip Gora

povedený žertík


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru