Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Psací stroj

20. 09. 2021
4
7
307
Autor
Benetka

Písmáci!

Kdyby měl někdo z Vás zájem uděláme velikánský mejdan projdeme tam a zpět rájem a svatý Petr bude náš strejda... (Jarek)

Ale teď vážně:

Kdyby měl někdo z vás zájem tak nabízím jen za cenu poštovného klasický psací stroj jménem Privileg 270s  Je vcelku zachovalý a zcela funkční - před lety jsem jej nechal u jednoho pána v Poštorné opravit. Napsal jsem na něm své první dvě sbírky bázní. Avšak nyní jsem dospěl k přesvědčení že jej už více potřebovati nebudu. 

Má to německou klávesnici včetně ß a píše to kurzívou. Ostatně pokusím se přidati odkaz kde je vše viděti.

https://typewriterdatabase.com/1978-nakajima-all-privileg-270s.9064.typewriter

A nebo kdyby někdo věděl o někom kdo by to chtěl...

Toš tak.


7 názorů

Mám kufříkový psací stroj. Naposledy jsem na něm psala diplomovou práci a to je hodně dávno. Pokud má někdo zájem, mám stroj a tu práci jsem také našla. :-)))


lastgasp
21. 09. 2021
Dát tip Benetka

Myslím, že kdyby většina Písmáků vytáhla své psací stroje, vydalo by to na menší muzeum. Vstupné dobrovolné, vojáci a děti polovic.


annnie
21. 09. 2021
Dát tip

Ubohé odvržené psací stroje... Tolik let věrně sloužily, a teď... Kruté!!!


Benetka
20. 09. 2021
Dát tip

Black: Není nač čekat. Čas se krátí...


Bene....já mám ve sklepě Consul:-((((( sice nepíše kurzivou, páska už asi vyschla....ale zato...je v černém kufříku......vyčkej a bude to "poklad z půdy"


Benetka
20. 09. 2021
Dát tip

Na ebay se prodává za 110,- doláčů... :D Konkrétně prodejce z Knoxville Tennessee U.S. + teda 90,- doláčů doprava... :p L.O.L. !


to je tedy velký exot -německá klávesnice a ještě kursiva...:o)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru