Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Diskuze klubu:KLUB ČARODĚJNIC A MAGIE

Výběr: Havranek
11. 05. 2001
10
0
16040
Autor
Wicana

Slet čarodějnic a magie
i pro pozemní pěchotu ! ;--)

Kdo četl auditorium, co zařkla Jarodějka, jedno ví, na každou kletbu jsou slova ! Nechceme škodit a věříme, že opravdová magie je bílá :--)
Derniéra Kuruni je společenská akce :--) Nejen pro čarodějnice s dlouhými nehty :--) Každý čaroděj s čarodějnickou referencí a každá pohádková bytost jsou srdečně zvány !
Jak se stát členkou???

elenida: zkus kouzlo

Joe_Black
12. 11. 2005
Dát tip
žije to tu ještě? Nejsem čaroděj, ale mám slabost pro kněžky, čarodějky a podobná stvoření... tak bych sem chtěl dát odkaz na jedno dílko, ale nevím komu avi...

Ansuz
08. 09. 2005
Dát tip
:-) Ale, ale...

oleandr
22. 06. 2005
Dát tip
No hurá!!! Tož jdem létat myslí s vámi čaroději. Přeji hezké den.

Wicana
22. 06. 2005
Dát tip
Dneska jsem se koukla na tvorbu Havranka, zatim teda na Amuletnici, a protoze je to taková hardcore magie, vrátím k tomu jindy, kdyz mesíc nebude tak šálit smysly Všechny vás ale vítám, protože v tomhle vedru je potřeba trochu pohnout vzduchem. Letííííííííííííííííííííííí.....................bum!

Wicana
17. 06. 2005
Dát tip
Milé bytosti, mám radost, Nevyhubí nás! :--) Další členy klubu se stávají Oleandr, Aradia, Havranek a Queen of the Damned, na které si chci najít v příštích snech čas, a pročíst jejich dílka. A i když čas v magii nehraje úlohu, doufám, že Vás brzy poznám i osobně..

oleandr
30. 05. 2005
Dát tip
není rozdílu mezi černou a bílou, je pouze rozdíl v lidech

oleandr
24. 05. 2005
Dát tip
chtěl bych se stát členem klubu, ale nevím, jak na to!!! No nic, mějte se hezky

Morgana_
30. 04. 2005
Dát tip
Drazí přátelé, vše nejlepší k dnešnímu svátku a miliony dalších bezpečných letohodin na vašich košťatech. Heslo dne: ani letos nás nevyhubí!!!

Morgana_
30. 04. 2005
Dát tip
Vespa: Jsi"slepá", pokud nevidíš rozdíl mezi černou a bílou magií...

Ansuz
21. 03. 2005
Dát tip
Vespa: Jest to na příliš dlouhé povídání, v případě zájmu zašlu celý štos popsaných pergamenů...

Ansuz
11. 03. 2005
Dát tip
Vespa: Je vidět, že jsi evidentně pomýlen. Jsi schopen vůbec rozlišit bílou a černou magii? Pravděpodobně ne...

Vespa
11. 03. 2005
Dát tip
Dyžtak "pomýlenÁ" děkuji.... Já myslim, že jsem schopná to rozlišit, ovšem nebudu tady s tebou debatovat, právě si mě rozesmál. Možná se zeptám: Si schopen vysvětlil rozdíl mezi bílou a černou, když se tím rozdělením pořád tak oháníš? Docela by mě zajímalo, jak to teda podle tebe je. Tak do toho.

Vespa
27. 02. 2005
Dát tip
Nechceme škodit a věříme, že opravdová magie je bílá :--) k smíchu, bílá magie už prakticky neni magie.... to co se nazývá magií (a je chápáno jako magie) je většinou to temnější.... si tady hrajete...

Ansuz
18. 02. 2005
Dát tip
Jarodějka: V podstatě není k ničemu, ale dobře to zní :-))

Wicana
04. 02. 2005
Dát tip
Vítám v klubu Čcho7, rooibos a exorcistu! a posledně jmenovanému se chci poděkovat za ornament na rakev, exorcisto, vážně jsi mě inspiroval :--) ty kresby na tvých stránkách se ti povedly

Jarodějka
03. 02. 2005
Dát tip
Já se vrátím zpátky až v květnu, nezlobte se. Jo, před rokem jsi zmínil tu asociaci, ale doposud jsem nezjistila, k čemu je vlastně dobrá? Díky za vysvětlení, Ansuzi. Všem přeji dlouhé drápy, ať už ta zima skončí!

Ansuz
29. 12. 2004
Dát tip
Jarodějka: Zmíněná asociace se tu probírala zhruba před jedním standartním rokem...

Morgana_
23. 12. 2004
Dát tip
Přeji všem kouzelné Vánoce plné milých překvapení!!

Jarodějka
21. 12. 2004
Dát tip
(sice o zminene asociaci nic nevim, zni to dobre), koukam, ze se nektere magicke bytustky dost angazuji mimo klubu, proto je tady tak slaba dochazka :o) ahoj Suzan

Jarodějka
21. 12. 2004
Dát tip
promiň, jsem dysgrafik ;o)

Jarodějka
21. 12. 2004
Dát tip
a taky dyslektik, což mi způsobuje nemalé problémy při čtení z Lexikonu, dovedete si domyslet důsledky..

Ansuz
20. 12. 2004
Dát tip
Ahoj všem, omlouvám se, ale z časových důvodů jsem byl dosti neaktivní. Teď už bych snad měl normálně fungovat. Ansuz, předseda Asociace Čarodějů

Jarodějka
18. 12. 2004
Dát tip
Milá Morgano, máš pravdu, to bude nejlepší domluvit se přes e-mail, protože už jsou pryč časy, kdy jsem bez Písmáku neusnula.. Byla jsem tady na Mikuláše, a přečetla si, že se ti to nehodí. Škoda, tehdy byla všude spousta čertů :o) Pak jsem odcestovala na Slovensko, dneska jsem se vrátila do Brna. Zítra mám sraz s jednou čarodejnicí na ve dvě na Mendláku, ale to už si asi nestihneš přečíst :( Jinak platí e-mail, který mám na stránce, když klikneš: jarodejka@volny.cz Určitě se musíme domluvit na to setkání :o)

Morgana_
14. 12. 2004
Dát tip
Moc Tě zdravím Jarodějko, můžeš mi tu prosím na sebe nechat svoji mail.adresu?Děkuju:) Pa Morgana

Morgana_
03. 12. 2004
Dát tip
AhoJ Jarodějko, vidím to spíš na příští týden, ještě napíšu, kdy přesně...Zatím se měj krásně pohádkově:)

Jarodějka
01. 12. 2004
Dát tip
V černém klidně Morgano :o) Kolik mi je, mám napsané na ruce, no však se podíváš! :o) To dítě jsi měla být ty! Když klikneš na mé jméno, v diskusi dolu najdeš hyperlink na fotku, ale nevím, jestli to pomůže. Pohádková hospůdka je naproti koupališti Dobrák. V pátek nebo v sobotu?

Morgana_
30. 11. 2004
Dát tip
Zdravím!!:) Jsem ráda že se chceš setkat, kéž by nás takových tady bylo víc:) A co je to za hospůdku?Tu vůbec neznám..Jmenuje se Pohádková?:) A jak se všichni, teda pokud nás tam přijde ví, poznáme??Co takhle přijít oblečené celé v černém?:) A kolik Ti je, jestli se může zeptat?

Jarodějka
26. 11. 2004
Dát tip
diky Morgano :o) mne se Mikes smeje, ze to co provadim je brichomluva, a tak jsi me potesila! jupiii! setkame se :o) Treba v Pohadkove hospudce na Dobrovského 82? Dětem vstup přísně povolen ;)

Jarodějka
26. 11. 2004
Dát tip
nejtezsi bude asi zaridit, aby tam jedna nebyla moc brzy, a druha ne moc pozde ;) nam se to ale povede (a zkusim ti sehnat nejakou zajimavou ruku, at si mas co cist;)

Morgana_
22. 11. 2004
Dát tip
Zdravím Tě Jarodějko, Tvoje vzkazy si moc ráda čtu a zajímám se taky o bíkou magii, zatím bohužel jen čtu, když nepočítám karty, kostky nebo chiromantii... Já jsem z Brna a moc ráda bych poznala víc lidí, jako jsem já, osobně..?

Jarodějka
15. 11. 2004
Dát tip
Ahojte, jsem ráda, že jsou tady noví členové, z těch úplně "nejmladších" Venefica, Kocour, Lancelott, sleeping_beauty, sk8ergirl, Redhawk, Jilkins, Argament, Mashe, Maiki, hemera a Hermiona :o) Kdo se na mě zlobí, že jsem tady dlouho nebyla, ať ví, že kouzlo času je to nejsložitější, a není-li jeho odhalení největší záhadou lidstva? někdy může být minuta dlouhá a desetiletí krátké

Jarodějka
15. 11. 2004
Dát tip
někdy zasklím i celý rok, pokud ta věc, kterou zkoumám za to stojí ne, neomlouvám se, mám vás ráda!

Jarodějka
15. 11. 2004
Dát tip
proč bych vám lhala a psala výmluvy, mně nejde ani o kůži :o) nejsem o nic větší čarodějnice, než kdokoliv tady, hledám kouzla, a čarování je pokus o život, o umění, tím pádem se nedá přivlastnit, a v mém případě v poslední době: pokus, pokus, omyl, protože některé knížky lžou :(

Jarodějka
15. 11. 2004
Dát tip
a i když nevím, kde se v Brně a Praze ty věci dají sehnat, málokdy něco kouzelné kupuji, většinou nacházím.. napadlo mě, že bychom si tady mohli nechávat vzkazy na dobré knížky, nebo vypsat receptury a zaklínadla :o) nebo třeba teorie.. o kouzle štěstí? dneska jsem toho napsala až příliš, a proto už jenom moje oblíbená knížka: Herbář Jinak Bylinář Velmi Užitečný ze 16. století od Petra Ondřejě Matthioliho, přeložil Tadeáš Hájek z Hájku

angel1
29. 10. 2004
Dát tip
připojila bych se k Augustovi-tohle by mě taky zajímalo. Kdo může něco poradit?

Hana_La_Fay
04. 10. 2004
Dát tip
Zdravím Tě Jarodějko, můžeš poradit začínající čarosějce, jak začít čaovat?Čtu z karet, ruky a kostek...Ale zajímá mě přímo čarodšjnictví...Děkuju za odpověď

Augustus
23. 09. 2004
Dát tip
Je něco, co byste poradili začínajícímu čaroději? Třeba po jaké knize sáhnout a po jaké zase ne. Co zkoušet a co zase ne etc.

Ajin
10. 08. 2004
Dát tip
S -Vím :-)) Malé je ale někdy hezčí než velké dílo, je to opravdu na úhlu pohledu. někdy je jelpší jítí po kouská než po kusech, to je známi pravidlo idykž se ti podaří s čisté oblohy vyvolat blesk nevýš to co je zatím a to co je před tím, nevidíš, jen vyvoláš blesk nic víc, to tě uspokojí ? .-)))

S
01. 07. 2004
Dát tip
Milá Sasinko, odpovídám na Tvůj dotaz pídící se po svízelném lektvaru - antiafrodiziakum. Ačkoliv to není zřejmé, lze se ptát, zda-li jsi jej chtěla pro sebe? Pokud ano, potom vím, že není třeba nic víc činit, než uchovat sobě lásku uvnitř - tu svou, nespojovat s druhými, a především se snažit získat tu pravou lásku svého já a své vlastní duše, (o)slavit svou vlastní svatbu mystickou! K tomuto však daný elixír není zapotřebí, je jen potřeba zvědět, co je opravdovou láskou srdce a Kdo miluje. Co se regresí týká - doporučoval bych zahájit cvičení přítomností - tedy tím, kam odcházíš, když sníš? Protože jen odpovědí na otázku KDO jsi dnes, můžeš zvědět i kým jsi byla včera, či v jiných dnech minulých. Přeji pěkný letní den S

Sasinka
01. 07. 2004
Dát tip
jarodějko, ono je to s tim čarodějnickym časem dost pravda... jenže to "normální" lidi prostě nechápou.. a tudíž neakceptujou.. já to beru... ale pořád ještě sem na to nepřišla : ( Zkouším ale teď nový elixír (zatim celkem slibnej) na harmonii - takovejch už je hodně, já vim, ale tak nějak jsem přišla na to, že každej potřebuje najít svojí harmonii a každej má jiný hodnoty... takže ani univerzální formule neexistuje... Jinak ti moc děkuju za tvůj zájem a snahu pomoci. S tím telefonem... taky bych se bez něj už asi obešla.. ale zvyk je zvyk a mám ráda když vím hned co se kde děje a když mě někdo hned potřebuje, má šanci : )) Díky a mějte se tu.. : )

Sasinka
01. 07. 2004
Dát tip
S tak tahle odpověď byla vyčerpávající a krásne, děkuji ti za ni. Jen, to antiafrodiziakum neni pro mě. To ne. S tou regresí.. já se jí zabývám už déle... ale zatím mám strach se pouštět do hlubších deltových meditací, ale dost mne to láká, takže kdyby byl nějaký tip na pomoc, nebo podpora.. ráda přijmu. Krásné léto. Sas

S
01. 07. 2004
Dát tip
Ajine - existuje jedno podstatné pravidlo, které praví - dvanáct je názorů a žádný z nich není druhému nadřazen. Pokud tedy užíváš telekinezi na malou vzdálenost, je třeba dbát toho, by zůstal v platnosti i názor zvaný materialismus! Proto na velkou vzdálenost lze činiti víc, na opravdu malou vzdálenost je třeba užit rukou... Stejné platí u zapálení svíce - spíše se podaří vyvolat blesk z čisté oblohy, než myšlenkou bez činu zapálit svíčku na stole stojící.

S
01. 07. 2004
Dát tip
Sasinko - každý máme svojí cestu a ta má vedla přes sny a astrální pláně, vlastní meditací však se nerozumí pobývání ve stavu delta (doufám, že tomu pojmu rozumím správně), ale pravou meditací je (v budhistické tradici, alespoň) - míněn vědomý stav - žitý v běžném životě, neboli duše vědomá. Nevím, proč Tě lákají regrese, protože tuto touhu nesdílím - ale snad je i toto platná cesta k sobě samému.

Jarodějka
20. 06. 2004
Dát tip
Milá Sasinko, to je hezké, co víc si přát než hezkou budoucnost ! :o) jenom nejsem tak dobrá kuchařka, nějakou šťávu proti bradavicím, nebo postřik na růst vlasů, to by šlo, ale kdykoliv zkouším elixír budoucnosti, do půl hodiny se mi u sporáku z těch výparů a představ motá hlava. Možná jenom nemám tu správnou lékovou formu, nebo to musím nechat rychle schladit a déle odležet na myším hnízdě? :o) Nezlob se, že zatím nikdo neodpověděl, co pro jiné lidi je otázka hodiny a dne, je pro většinu čarodějnic deset let, není to neochota. A bohužel pro spoustu čarodějných bytůstek minulost neměla dost velkou hodnotu, a přestěhovali se kamsi na jiný server. a jsem opravdu bez mobilu, protože nepoužívam ani normální telefon, ono se stejně pozná podle jiných věcí, když mě někdo potřebuje :o) je ale pravda, že v práci mám kdesi pod hromadou věcí ošklivý Bellův aparátek (byl v kanceláři, když jsme se nastěhovali). No může zvonit, a když venku prší nebo svítí slunce, já to neslyším - nemám na tu frekvenci uši :o)

Jarodějka
19. 06. 2004
Dát tip
Sasinko, s tím ti bohužel neporadím, ja se zajímám spíš o budoucnost. Ale nevzdávej to. jeeé, ty jsi čarodějnice s mobilem?! :O)

Sasinka
19. 06. 2004
Dát tip
Díky Jarodějko : )) i když bez pomoci, si jediná, kdo se ozval. Ty si čarodějka bez mobilu? Já o budoucnost jen tak okrajově... karty... kyvadlo... kostky... budoucnost pomoci minuých cyklů a Aztéckýho kalendáře : )) nějak neni čas se v tomhle směru rozvéjet. : )) Ale i tak ještě jednou díky a krásnou budoucnost. =o)

Sasinka
22. 01. 2004
Dát tip
Ahojky... potřebovala bych radu... nikde nemůžu najít recept na svízelovej lektvar (antiafrodiziakum).... Please pomozte ...co nejdřív... (777 109 151) Díky... Sasinka

Sasinka
22. 01. 2004
Dát tip
Jo a ještě jedna věc... pokoušim se o regresi.... a ikdyž sem plně koncentrovaná a mám snahu se dostat do transu nebo aspoň hladiny delta... regrese se mi ještě nikdy nepovedla... Prosím jestli někdo něco víte... poraďte... Sem tu na takovýhle věcičky sama! Předem dík... =o)))

Ajin
05. 01. 2004
Dát tip
Mohu se na něco optat, snažím se o telekinezi, zapálit svíčku myšlenkou, zvláštní je že vidím to co je kolem ní a vní a pořád nic i když kolem ni občas vylýtnou jiksry ohně. Co dělám špatně ? A ještě jedna záležitost, mohu pohybovat z předměty na velkou vzdálenost, když se třeba ocitnu na nějakém místě a myšlenkově a chci pohnout z předmětem, tak se za vede, ale když to zkouším relativně na menší vzdálenost u mě v pokoji, tak nic, co jsem nepostřehl ? V čem je chyba ? Předem dík za odpověď jo wiki nwzapomeň :-)))))

Ajin
28. 12. 2003
Dát tip
přeji hezký nový rok, hodně splněných přání a čarodejnicím občas nová košťata - jestli si to ovšem zaslouží :-)) Jinak ať ten příští rok je pln radosti, smíchu a dobré nálady, bez toho totiž není magie magii :-)) S pozdravem smutný mág bez toho čemu mi říkáme elixír :-)))) Zatím

Kocour
01. 12. 2003
Dát tip
Ty jsi z Brna? Chtěl bych se potkat s někým kdo by mi pomohl zasvětit do magie ať už třeba do kultu Wicca bo do starých pohanských rituálů, stejně je to všechno na konec jedno a to samý a někoho právě poblíž Nového města na Moravě čili i brno přichází v úvahu. Dík T*

Wicana
23. 11. 2003
Dát tip
Ajine, proč je tam to ALE ? chceš říct, že objektivně to dobré nebylo, ale že subjektivně, ty jsi to dost prožíval ? Nestalo to za reportáž ? A proč jsi nenapsal, že akce byla skvělá, ať trhám Mikešovi chlupy závistí ;) Nechci být dál už taková obluda, a psát, že pokud budeme ještě dlouho žít, že věřím, že se setkáme ! :--) No protože na podzim jsem několikrát byla v Praze, a ty jsi možná byl v Brně, a nesetkali jsme se.. Tak navrhuji, aby vždy, když ty budeš mít cestu do B, ať mi dáš avízo, a já zase dám avízo tobě, když budu v Praze. Teď je ale doba hibernace, a jsem v brlohu. Ale určitě se setkáme v budoucnosti ! Sraz celého klubu nechci plánovat na zimné období, v jeskyních je pořádná kosa, a před jeskyní se taky nespí nejlíp. Zatím pa

Ajin
17. 11. 2003
Dát tip
:-)) wiki, akce byla dobrá ale v trochu jiné realitě, zde to bohužel nevyšlo, jinak se těším na setkání, napiš kdy a kde a já určitě přiletím,přiletím ? :-)))

Wicana
03. 11. 2003
Dát tip
Ajine, preji iskricky v kozisku ! :--) Urcite to byla pekna akce, a tak mi je treba, ze jsem o to prisla. V nedeli jsem uz v CZ, a nejnevhodnejsi doba je jenom oznaceni, kdyz se nam neco nehodi. Kdyz nemuzeme, a mame dobre duvody neprijit, to je neco jine. Alespon ja to tak vnimam. Pa, zatim !

Wicana
03. 11. 2003
Dát tip
ted to po sobe ctu, a vidim, ze jsem to blbe napsala proste, nemuzes sem prijit v nevhodnou dobu, pokud by mi teoreticky udelalo radost, kdybych te potkala a ja jsem rada, ze jsem te mohla potkat 1! :--)

Deltex
30. 10. 2003
Dát tip
Satanske? Chm, nic moc...

Ajin
27. 10. 2003
Dát tip
Zdravím, skoda, že budeš mimo republiku, vím, že se srazem přicházím pozdě ale snad pro někoho cesta bude volná, takže : Sraz mágů a čarodejnic se koná od 31.10 do 2.11 ve Špindlerově Mlýně - Jelení Boudy pention Ella. Ubytování na jeden den s polopenzí činí 180,- Kč. Jestli se počtěstí bude i živá hudba ( myšleno vesměs bonga :-)) a zpěv ) Jsou vítáni ti kdo před očima nemají faleš a nehrahou si jen tak že jsou mágy !!!! těm je vstup do božího lůna zajázán !!!!! Podrobnější informace na mým tel: 728 450 519 nebi na tel: 306 827 306 - moje máma :-)))) Budu velmi rád pokud přijedou ty dušičky které mám rád a vědí co je žít život na plné pecky :-)))) Zatím budu se těšit, škody wiki, že nemůžeš :-)) Zrovna přicházím v tu nejnevhodnější dobu co ? :-))))

Ansuz
26. 10. 2003
Dát tip
Black_Witch né moc dobrá otázka...

Wicana
22. 10. 2003
Dát tip
v sudu Ajine ne, nezlob se, jsem silene poverciva ! :--) ted budu nejakou dobu mimo republiku, budu premyslet o tom miste ! pa letííííííííííííííííííííím .................... bum ! :--)

Ajin
21. 10. 2003
Dát tip
Dejme tomu příští týden v sudu ? Nebo znáš lepší místo, řekni a já kejvnu .-)))))

Wicana
14. 10. 2003
Dát tip
Ajine, jsem samé babské ucho ! Pokud si neklades podminku, ze si posedime nekde nad Prahou, tak jsem za ! V tom velkem hnizde jsem naposledy byla minuly tyden v rannich hodinach od 2.00h - 5.00h, a nebylo to nic, co bych nekomu prala ! Doufam ze se setkame, ale rekni kde !

Ajin
06. 10. 2003
Dát tip
wici rád bych si s tebou v klidu někde poseděl, něco mám a není to zrovna přijemná věc, zatím

Wicana
01. 10. 2003
Dát tip
to Black Witch: hochu, taky si myslim, ze jsi na spatne adrese. Posledni takovou informatorku jsme prepustili v minulem stoleti :--)

Ajin
21. 09. 2003
Dát tip
Black_Witch - To bych ti neradil a hlavně jestli se zde najde nějaký šílenec který ti poradí tak prosím. Hochu dávej si bacha, jelikož tato doba není na experimenty vhodná. Hm zatím. Mimochodem :-)))

Black_Witch
18. 09. 2003
Dát tip
Čauves lidi,vy co bydlíte v Praze mi určitě poradíte!!!!!Název největší SATANSKÉ sekty,která sídlí právě v Praze....Dík a mějte se!

Wicana: I když Wiccu opravdu nemusím, musím uznat, že máš pravdu :-/

815_0
07. 09. 2003
Dát tip
Wic - dík :-)

Wiki
03. 09. 2003
Dát tip
Milá Wicano , obávám se, že až se vrátíš ze svého dlouhého letu , bude svět už úplně jiný. řekni prosím Jarodějce, aŤ občas provětrá svou poštovní schránku :-) MTMR..wiki

Wicana
01. 09. 2003
Dát tip
Šáro, věřím že magie je dobrá, a tá barva je jenom symbolika. Zlomyslnost není opravdová magie, nic kouzelné nevytváří, ale ničí

815_0
26. 08. 2003
Dát tip
Tohle křesťanský označování nechte plavat - i když - tady mi to neva...:-) Má návštěva má mnohem hlubší význam - mám moc práce s vlastním klubem a kluby které jsem jako správce odkazů vzal za své - proto bych moc rád - ač nerad - poprosil o vyřazení z klubu... Moc dík :-)

To je tedy sranda...věříte, že jediná magie je bílá? Opravdu?!

Redhawk
03. 08. 2003
Dát tip
Zaujimalo by ma ci tu bude Kompletna Velka Arkana :) velmi pekne to je. Ja mam radsej Keltsky Draci Tarot.

Ajin
21. 07. 2003
Dát tip
To doufám že se sejdem, já mám v pátek čas, tak se může,e dohodnou :-)) Tak zatím pa pa

Ajin
15. 07. 2003
Dát tip
Omlouvám se ale nějak jsem to nezvládl. Mám novou práci a nějak nestíhám odpočinkový termíny. Jinak jsem si myslel že bychom se mohly sejít někdy o víkendu v praze a jítí na skleničku dobrého vínka a td. Ještě jedno se omlouvám, že jsem na srazík nepřišel, doufám, že mi to nebudete mít za zle :-)) Zatím ahoj

Astrálka
14. 07. 2003
Dát tip
* nakoniec sme zmodrali vo vode iba my tri s Jarodejkou a Wikanou :o) S nepísmákmi sme sa v nedeľu presunuli na Štramberk a Helfštýn a počúvali staré kamene

Jarodějka
09. 07. 2003
Dát tip
Kocoure, jak znám Wicanu, tak tam určitě přiletí na poslední chvíli :o) Včera jsem se schválně šla na místo činu podívat, abych v pátek věděla azimut :o) Navrhuji, ať se setkáme večer na mostě u přehrady, večer tam už nikdo nevybíra vstupné (Jinak ale 15 Kč nic není, pokud jde o tak vzácnou společnost :o). Berete si stany ? já pro jistotu 1 jo, ale modlím se, ať v něm nemusím spát. No pokud se dostaví opravdové čarodějné bytosti, tak bude i bouřka :o) Těším se, ale když se vám nechce, tak si alespoň s Mikešem zaplavu. Nekoupal se od května 2002

Wiki
09. 07. 2003
Dát tip
mně bohužel nejsou příznivě nakloněny magické síly, takže nebudu moci ......ale někdy někde se zase určitě potkáme a já doufám, že brzo, dřív než spadá listí s(z)e stromů( teď ale vážně nevím, jak se to správně píše........ten tisíc let je asi znát.......o))

Jarodějka
09. 07. 2003
Dát tip
Wiki, když já se z Islandu vrátím až v půlce srpna, a pak jsem v Bratislavě, a pak.. :/ všechno ti ale napíšu než to listí spadá, jo ?

Wiki
09. 07. 2003
Dát tip
:-( napiš .......možná se nějaký den najde , stačily by dva :-)

Wopi
09. 07. 2003
Dát tip
pozdravuj gejzíry

Kocour
08. 07. 2003
Dát tip
nikde nikdo a nic se neděje, to vypadá, jako by další termín padnul :((

Kocour
08. 07. 2003
Dát tip
avi

Ajin
27. 06. 2003
Dát tip
Ahoj, blíží me se k našemu srazu který ještě není určebo místo setkání, byl bych rád kdbychom se domluvily, posílal jsem vám avíta a ono nic, no uvydíme:-))

Kocour
27. 06. 2003
Dát tip
me zadny neprislo, ale to neva. Ja myslel, ze je to dohodnuty na 11-13.7 na Vranove, taxem se dal nepidil. Ale je pravda, ze nejsme domluveny kde presne.

Ajin
07. 06. 2003
Dát tip
No právě jsem se chtěl sváma domluvit O :) místo : Vranov nad Dyjí. Právě jsem myslel, že bychom se mohli sejít v Praze a od tamtud vyjet. Tím hlavním nádraží jsem myslel pržské hlavní nádraží na hlaváku : Jak se tomu řiká, ale když budete míti lepší nápad na sraz, tak abychom se mohli všichni v celku sejít tak klidně podávejte návrhy. Jen doufám že se sejdem :-)))))) Zatím

Ajin
07. 06. 2003
Dát tip
Jo, přišli mě znamení ohledně antikrista- vím je to jen symbol, ale blíží se ona dekáda, čeho se docela úpřímně obávám. Vysvětlení podám jindy. Zatím a držte se :-)))

Jarodějka
06. 06. 2003
Dát tip
Wiki, krásný příspěvek :o) ta představa jak se dva shluky setkají ! :o) nenajde se nikdo, kdo by tomu chtěl zabránit. Kocour ale pochybuje, že budou létat jiskry, tak se místo musí ještě upřesnit :o)

Kocour
05. 06. 2003
Dát tip
a kde potom na tom vranově? ono je to taky dost velký

Astrálka
04. 06. 2003
Dát tip
* Kocúr asi aj smrťku rozosmial :o) aj ona časom dostane chuť do života

Ajin
04. 06. 2003
Dát tip
nějak se mi ta zpráva vymazala, tak ještě jedno, sraz bude: 11.7.2003 ve 13.00 na hlavním nádraží u pokladny číslo 14. Budete-li chtít vyrazit nějak jinam než na Vranov, vaše návrhy rád uvítám třeba na místě srazu nebo zde. Kdokoliv se chcete ještě na něco zeptat můžete. Tak zatím jdu si ladit pohoné látky :-)))

Jarodějka
04. 06. 2003
Dát tip
Ajine :o) tomu se říká "pragocentrizmus"

Jarodějka
04. 06. 2003
Dát tip
jak má člověk vědět, které hlavní nádraží myslíš ? :o) důležité ale je upřesnit kam se jede pro zmatence jako já.. je to Vranov nad Dyjí ? tam co byl uloven ten sumec 94kg ? hehe, budeme si muset dávat pozor na lochnesky ! :o) taky jsou zajímavé ledové sluje, vnitřek jeskyně i v létě mrazí, huhu, ale ať nikoho neodradím, Vranovská přehrada je jednou z nejteplejších v republice a našla jsem navigaci pro ty, co poletí: Ve směru od Prahy (Jihlavy) se do Vranova nad Dyjí přilétá nad silnicí E59, ze které se v obci Vranovská Ves odbočuje doprava, směrem na Šumnou, Lesnou a Vranov nad Dyjí. Ve směru od Brna je nejvýhodnější přelet přes Znojmo. Za Znojmem (2 km směrem na Prahu - E59) se nad křižovatkou odbočuje vlevo na Citonice a pokračuje se dále do Vranova nad Dyjí.

Wiki
04. 06. 2003
Dát tip
Milí moji, zvláště pak Astrálko, jarodějko a Wicano :-) Je pravda, že dobré věci nepodléhají expiraci a co nevydrží tisíce let není ani pro mě :-.) //mimochodem, Astrálko, v tarotu jsem začátečník, tak snad za sto let ti vyložím :-)// proto mě nemůže mrzet, že se na slet do vranova asi nedostanu, ale kdo ví ? třeba na poslední chvíli změním směr a budu tam :-) určitě vás poznám na dálku, tak zářivý shluk energie nelze přehlédnout :-)

Wopi
03. 06. 2003
Dát tip
:)))

Wicana
03. 06. 2003
Dát tip
Zdravím všechny, a omlouvám se za kouř z koštěte, taky že poslední měsíce nemám čas se zdržovat u počítače, a dovídám se všechno nepravidelně, se zpožděním, ale konec-konců, opravdu důležité věci nemají expiraci, co podléhá času, není to, co hledám :--) jsem vám ale vděčná za každou informaci, sune mi je pode dveře, nebo když se nevlezou, háže je do pytle můj rádce Mikeš, teď tam bylo, že do klubu vstoupil Ambrosius_z_Ilsy. Ví někdo, kde ta Ilsa je ?

Wicana
03. 06. 2003
Dát tip
na setkání se těším, co kdyby třeba vyšlo ! :--) už přihořívá ! Kocour má pravdu v tom, že čarovat se dá všude. Jinak poslední roky spíš než vytváření nových kouzel mě víc zajíma poznání kouzel, které už máme kolem sebe (jenom se ztrácejí, protože si je nevšímáme z kouzelné strany). Těším se na to, jak si budeme povídat, a zjistíme proč žijeme :--)

Wicana
03. 06. 2003
Dát tip
smrtko, všichni víme, že na světě je spousta krásných barev, a ne jenom černá a bílá možná jsi jenom nepochopila výsadu a symboliku barvy bílé, zkus se zamyslet, a přijdeš na to možná je smrtka stará ženská s kosou, ale ty jsi ještě dítě

Kocour
02. 06. 2003
Dát tip
to smrtka precti si po sobe cos napsala a zjistis, ze si zmatena jak wermacht pred stalingradem :))

smrtka
01. 06. 2003
Dát tip
magie se nedělí na černou a bílou.v každém člověku naleznete obě(jen ve mě je pouze ta černá)no nic jen jsem vám to chtěla říct.

Kocour
27. 05. 2003
Dát tip
nu dobrá píšu si, ale na vranově moc bran k jinejm světům nejni. No jedna je, ale vlastně hned na začátku přehrady. No nic čarovat se dá všude :))) už se těším.

Astrálka
26. 05. 2003
Dát tip
* jeden myslel a vymyslel fúrik, a nakoniec ho musel tlačiť :o) * Ajin, nakoniec to vyhral dátum 11.-13.7 ? jedným hlasom ;) čo myslíš, mohlo by sa naše stretnutie konať na Vranove ? Alebo existuje Krkavcovo, či Havranov ? :o) Malo by to byť na dajakom kúzelnom mieste, alebo aspoň jeden z nás si to musí myslieť :o) * Navrhujem, aby to bolo na mieste, ktoré nikto z nás ešte dobre nepozná, aby bolo prekvapivé. Nech každý napíše, kam by sa chcel pozrieť, alebo miesto, ktoré ho niečím priťahuje. Výhodu majú lesy medzi Čechami a Moravou, aby sme sa nedrncali z rôznych strán metlami dlho v horúčave. Na mňa zapôsobila krajina v povodí Sázavy, ale preplávali sme príliš rýchlo, aby som zistila, či tam niekto/niečo straší, mátá alebo čaruje :o)

Astrálka
26. 05. 2003
Dát tip
* Notreal, podľa mňa sa všetci prekvapíme, kto vlastne sme :o) a čo si pod pojmom "čarovných vecí" predstavujeme :o) * každý si môže priniesť vlastné presvedčenie, a to pre začiatok straší :o) * a možno sa bude dať kúpať vo vode, alebo budeme objímať stromy, a hľadať skryté veci ! * veľmi rada by som stretla niekoho, kto je dobrý v tarotoch, ale to sa nedá vyžadovať :o) * bolo by dobré vedieť, či nikomu nevadí prenocovanie v stane/pod širákom, naivne verím, že počasie si môžeme vytvoriť :o)

Astrálka
26. 05. 2003
Dát tip
* aké si to urobíme, také to bude, každý si môže prichystať svetielko do tmy

Wicana
26. 05. 2003
Dát tip
Jsem moc ráda, že náš sraz vypadá nadějně, i kdybych měla potkat jenom duše krkavcův stín :--)

Wicana
26. 05. 2003
Dát tip
jo, a těším se taky, že je nás víc příznivců chvění, a rozumem neobsažitelných věcí :--) vítám nové členy do klubu !

Kocour
26. 05. 2003
Dát tip
děkuji za přijetí. Koukám do mapy a sraz b ys se měl konat na místě šelfovýho zlomu, kde je vchod do nechci říct podstvětí, ale dejme tomu jiných světů. Tam kde vždy čarovali šamani starší než Keltové. Což je třeba moje rodná Vysočina indočína Okolí Nového Města na Moravě.

Ajin
26. 05. 2003
Dát tip
No, na kouzelném místě určitě, tak dobrá datum je 11-13.7 a misto může býti Vranov, jinak děkuji astrálce že se připojila a našla místčko, čím více kouzelné tím lepši .-))) Jsou zváni všichni, kdyby se notreal rozhdl :-))))) Sraz ještě později upřesním. Jinak se zatím mějte hezky papa

A já myslel, že se tady bavíte o magii. Ukažte mě nějakou magii, nebo jsou to o magii akorát kecy? Neni si potom lepší hrát na indiány:-)?

Notreal
18. 05. 2003
Dát tip
rád bych se zepta, kdo všechno je vítán, popřípadě co bud hlavní náplní programu....

Ajin
05. 05. 2003
Dát tip
Dobrá, rád bych vás poprosil, kdyby jste začali přemýšleti na místě, kde by mohl být uskutečněn sraz. Díky ajin :-)))

Ansuz
24. 04. 2003
Dát tip
Ajine, víš na co zapomínáš? Na avíza. Kdo to má furt konrolovat...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ajin
23. 04. 2003
Dát tip
To je taky možné, ale raději bych volil přírodu kde je poblí nějaký dobrá hospoda :-))))))) U mě do ma ?????

Ansuz
22. 04. 2003
Dát tip
Třeba...u tebe doma??? :-))

Ajin
20. 04. 2003
Dát tip
Jo a máte bějaké navrhy ohledně místa srazu ? :-))) takovy malý dodatek :-)))))) Jiank ansuzi vše přinesu na sraz a bude myslím 2003 tohto roku, snad se nemílím :-))) Zatím

Wicana
18. 04. 2003
Dát tip
tak jsem zase letěla přes Brno, a samozřejmě se podívala do klubu :--) potěšily mě nové tváře Cirri a Hiero ! Vítám :--) pozn. nejtenší kůstkou: ne že bych ostatní kouzelné bytosti už znala, jak je známo, čarodějnice mají mnoho tváří, a on čaroděj když se zjeví, je to taky pokaždé jiné zjevení :--) už se na vás na všechny těším, nerada bych chyběla na tom srazu v červenci ! obzvlášť když i úplněk bude úplný :--)

Ansuz
17. 04. 2003
Dát tip
Ájine, osobně bych se přikláněl 11.-13.7. předpokládám, že 2003, nebo 2303... Nevím, už mi ta století splývají v jedno. Mimochodem, pár run taky znám, takže je klidně můžeš naskenovat a já se ti na ně příležitostně juknu...

Wicana
08. 04. 2003
Dát tip
Ajine, máš pravdu, psala jsem, že donedávna měl tady vousy jenom Wopi, to proto, že o nich začala mluvit Neewoa, a moc mě udivilo, že by kvůli magii tolik podstoupila :--) mně se líbí všechny návrhy, i ten poslední, na kterém nemohu být nejvíc od 13.6. do 15.6, vzhledem k tomu, že je to víkend v červenci mi je to skoro jedno, díky že jsi aktivní Ajine, a je úplně normální, co píšeš, jestli ty runy nepřečteš, tak je určitě pak vem na sraz ! :--)

Ajin
05. 04. 2003
Dát tip
Ahojtíček, takže vám napíši pár dat abyl bych rád kdyby jste se nějak k tomu vyjádřily. 1. Takže slet by se mohl konat začátkem června a zde jsou termíny. Jeden je týdení a druhý je víkendový. : od 31.5. - do 8.6. nebo od 6.6. - do 15.6. sobota 14.6 - úplněk :-)))))) 2. víkendy od 13.6. do 15.6 ------------------------------------------------- červenec ------------------------------------------------- 1. týdení : od 13.7 - do 20.7. taktéž s úplňkem :-)))) od 4.7. - do 13.7. 2. Víkendový : od 11.7. - do 13.7. od 25.7 - do 27.7. ---------------------------------------------------------------------------------------- Vaše připomínky či názory velice rád uvítám, ještě co je podstatné tak nemáme místo určení sletu :-))))) Zatím :-))))

Ajin
04. 04. 2003
Dát tip
Tak jsem něco málo zjistil o tom obrazce . Je to zvláštní ty cesty určují směr. kam si :-)))) Tak zatím

Wicana
03. 04. 2003
Dát tip
vede se mi dobře, jak to jenom bez pořádného vedení jde ! kdo vám řekl že potřebuji vousy :--) stříhala jsem je i kocourkovi, jak je nemám ráda :--) Je to jako by si lidé mysleli, že jejich obličej nemá ten správný výraz, nebo jsou líní o sebe pečovat. Zdá se mi, že kocour o sebe teď dvojnásobně pečuje, odkdy nemá vousy ;--) Zrovna nedávno jsme se o tom bavily s Wiki, jak si kocour hned myslí, že se bez vousů vleze do myší díry a strká tam pořád hlavu. Je zbytečné mu říkát, že se nevleze, on si myslí že ví všechno nejlíp, od toho má ty vousy :--) Ajine, s těma hvězdama, to je pravda, někdy se z ničeho nic začnou sypat, bez ohledu, jestli máme připravené přání, nebo ne :--)

Ansuz
03. 04. 2003
Dát tip
Wicano, já osobně jsem vyšel z tvých vět, cituji: ":--) donedávna měl tady na vousy výsadu Wopi, i když už se k nám nečlení, doufám že na setkání nebude chybět, a budeme Vás moci porovnat, kdo je kdo :--) "

Neewoa
03. 04. 2003
Dát tip
Práve včera som mala 18...:))mala by som byť šťastná....ale pochytila ma taká čierno-temno-nostalgická nálada....no hrôza....sadám na metlu a odlietam:)))....ešte by som vás tou náladou nakazila...he

Ajin
03. 04. 2003
Dát tip
Tak k osumnáctinám vše nejlepší, je zapoměl jsem na data o hledně sletu, tak do soboty to snad budu míti vymyšlený. Vymyšlený ? No uvidíme, Jo chtěl jsem se zeptat přišel mi obrazec, ve kterým jsou uvedený cesty podobné jako v kabale ale kabala to není. V tom obrazci jsou zakodováne runy a další znaky. Nemáte zvás náhodou někdo ponětí co to může být ? Existuje něco jako druhá kabala, jenom cítím že je to mapa někam, ale nevím dopusud kam. No uvidíme co se z toho vylýhne. Objevil jsem tam tři runy z toho jedna znamená osvícení, říkám si náhoda ? Nebo to něco znamená ? Mimochodem sae mi zo ukázalo v pokoji při vystuou do astrální sféry nakreslený na papíře, zvláštní je že jsem to ale nekreslil já :-))))) Nebo jsem se už docela jistě zbláznil ? Co vy na to ? Zatím :-))))

Ansuz
02. 04. 2003
Dát tip
Ajin, osobně jsem zpíš pro červenec. V červnu mám zkouškový... Wicano, jestli čekáš na vousy, tak já tě rozhodně zklamu. :-)

Ajin
02. 04. 2003
Dát tip
Astrálko, narodil jsem se na horách. Tak že horal, ale je pravda že vysočina mne též láká. A s hvězdama ? Uvidíme. Mne čeká jeden den, kdy se mi změni trochu magictější pohled na svět a docela se těším i když znáš hvězdy mohou býti i dosti nevyspitatelné :-))) Wicano ty potřebuješ vousy ? :-)))))

Wicana
01. 04. 2003
Dát tip
:--) donedávna měl tady na vousy výsadu Wopi, i když už se k nám nečlení, doufám že na setkání nebude chybět, a budeme Vás moci porovnat, kdo je kdo :--) skvělé Neewoa, my se všichni učíme navzájem ! :--) sabat na který se těším nejvíc bude v červnu, ale kdo zachovává častěji určité dny, zachovává je Pánu Magie :--) každý nechť má jistotu svého přesvědčení. Sama neuznávám takový sabat, kdy čarodějnice nejsou zapojené do vaření lektvarů, a vzdušné dopravy apod. třeba celý rok :--) Řídím se morálními zákony, ne vždy jsou stejné jako „formální zákony“. Těším se na vás na jednom z mých sabatů :--)

Ajin
01. 04. 2003
Dát tip
Sabatinky jak se vede, opět slyším slovo válka, jak říkala wicana, nebortit svět a spíše ho vylepšovat. Když jsem se o něco znašil, zachránit jednu dušičku tak se mi dábel vysmál že mu lezu do zelí. Vydíte to ? :-))) Jo s tím červnem, co kdyby jsem to spojili ze sabatem ? Ten náš slet, pěkně v přirodě ne vžádném ***** v hotelu. :-))) Astrálka: Jasně že se dá k hvězdám něco připsat, nebo naopak odebrat, ale myslí, že je to zbytečný, onu svoji práci umí velice dobře. Nemyslíš ? :-))) Mám takový pocit že anzus už navrhoval nějaké datum, ještě se kouknu :-)))) Co ty wicano jak se vede krom těch pochromaných drápků ? :-)))

Ajin
01. 04. 2003
Dát tip
No, začátek června nebo července ? Nějak by jsme se měli na tom shodnout :-)))) takže už máme oblast čechy a morava. Znáto to tam někdo ? aj ta vysočina :-)))

Astrálka
01. 04. 2003
Dát tip
* Ajin, na Vysočinu chodím dakedy hľadať ruženíny :-) Krásna príroda, a ľudia majú taký príjemný prízvuk. Dobré miesto na stretnutie. Ajin, odkiaľ pochádzaš ty ? tiež tam sú ruženíny ? * pýtal si sa ma na hviezdy, možno máš pravdu, a chyba je vo mne, že chcem mať veci čierne na bielom, no a s hviezdami je to biele na čiernom :o)

Ansuz
31. 03. 2003
Dát tip
Wopi, nemohu nic než jen souhlasit. Každý dle svého gusta.

Ajin
31. 03. 2003
Dát tip
oh jak se nám pěkně rozvinula diskuze o sletu, jen tak dál. Myslím že nás čeká přijemné prožití společných dnů a nocí. Myslím, že jarodějka už místo pro naše setkaní našla jen ho specifikovat. Souhlasím ze dtanem a s teplým spacákem :-))))) Přirodní podnebí je zde velmi vítáno. Datum se pokusím ještě uprřesnit jestli by se jednalo a víkend či týdenní záležitost. Chtěl bych ještě do toho v sunot jendunoc s ůplnkěm, abychom se pěkně zapotili :-)))))) Vždyt nemysleme na válku, na ty hrůzy co se dějou kolem nás, snažme se spíše najít okamžiki radosti a smíchu. Vždyť není všem dnům konec . Co se má stát stanese, nechtějme změnit to co už jr dávno napsáno ve hvězdách .-))) zatím

Astrálka
31. 03. 2003
Dát tip
* Ajin, neveríš, že sa dá k hviezdam ešte niečo pripísať ? :o)

Wicana
31. 03. 2003
Dát tip
nevysvětlujte si to špatně, vím, že čarodějové dneska řídí ty nejmodernější vozidla, musím s tím "sletem" něco udělat víte, občas dostanu migrénu jak vrána, a pak mě středověké reminiscence drží několik měsíců zatmí se mi před očima, a trvá to dlouho jako válka, tady si asi nikdo nemyslí, že je konec světa, ale proč svět bortíme, když je ho třeba vylepšovat akorát sluníčko na sebe nenechá sahat ! :--)

Wicana
31. 03. 2003
Dát tip
Ahoj Neewoa ! :--) do klubu vstoupivší četla jsem od tebe moc hezké dílko, a na další se podívám, až se mi vyjasní před třetím okem :--) a vyrovnají ztuhlé drápky, pak budou kritiky jak se patří mezi námi čarodkami

Neewoa
31. 03. 2003
Dát tip
Celá som šťastná,že už patrím k čarodejkám...:))Priučím sa novím kúzlam...:))Aj fúzy si nechám narásť....keď teda každá bosorka má byť ojedinelá:))....Moc ďakujem, že ste ma prijali:))........kedy bude sabat...hmm?:))

Astrálka
30. 03. 2003
Dát tip
* Wopidoo, a čo ty ? priletíš, alebo do nás vrazíš ? :o) Obidvoje by bolo príjemné, dúfam že budeš mať Wiki v náručí :o) * Pravda pravdúca, dneska už do Sokola chodí málokto. Malo by sa s tou univerzálnou pozvánkou na Slet niečo urobiť. Wikane to ale určite bude trvať večnosť :o)

Jarodějka
30. 03. 2003
Dát tip
Ansuz: proboha, vždyť já věřím, jinak bych neměla proč žít (ale nedělám plány, zůstávají ve fáze snů) těším se jak se v červnu setkáme ! :o) vůbec mi nevadí, že zatím nemáme místo sletu, to místo už teď někde je ! :o) Nejlepší by bylo pomezí Čech a Moravy, někde na Vysočině ? Vadilo by vám, kdybychom vzali stany a spacáky ? nebo je tady i vyšší třída čarodějů a čarodějnic, kteří chtějí mít v polním hotelu víc hvězdiček ? Má někdo z vás vliv na počasí ? ;o)

Jarodějka
30. 03. 2003
Dát tip
Ansuzi, ani jsem nepoděkovala, promiňi, vím že jsi to myslel dobře, a ne abych upadala na duchu. I přes tu válku věřím, že se nezbortí to, co má základy uvnitř, v nás. stejně ale víc cítím k živým, než k mrtvým

Ansuz
30. 03. 2003
Dát tip
Jarodějka, my všichni snad víc cítíme k živým, než k mrtvým (snad až na kolegy nekromanty). Jinak bych doporučil místo slova slet používat slovo sraz. Slétávají se snad jen sokolové a čarodějky. My čarodějové se střetává.

Wopi
30. 03. 2003
Dát tip
taky by to šlo tak, že kdo by se chtěl slétat, ten by se slétal - a kdo by se chtěl srazit, srazil by se :-))

Ansuz
26. 03. 2003
Dát tip
Jarodějko, vnější svět může být a jednou bude zcela rozvrácen, ale to co žije v nás nikdy rozvráceno nebude. Války přicházejí a odchazejí. Kolik, že jsme jich za svůj dlouhý život zažili? A kolik jich ještě zažijeme? Některé byly mnohem děsivější než tahle a přitom civilizace stojí a stále se vyvíjí. Já sám mám pár přátel v Bagdádu, takže mi nezbývá než věřit. I tobě doporučuji VĚŘ! Ájine, jsem zcela pro slet, začátek července je dobá doba, ale musím to dostatečně včas.(dovolená atd.)

Wiki
26. 03. 2003
Dát tip
slet čarodějů ? čarodějek ? proč ne.........mohl by být.....

Ansuz
26. 03. 2003
Dát tip
Mohl

Jarodějka
25. 03. 2003
Dát tip
Ajine, teď se málokdo podívá do klubu, když se ve světě rozpoutala ta ďábelská alchýmie. Co bude za měsíc možná ještě ani není ve hvězdách. Strašně rychle se mění i přítomnost. Dneska jsem četla ve zprávach, že do města kde je právě čarodějná bytost, se kterou jsem "na čarodějnice" počítala, dopadly už nějaké irácké rakety. Tak se snažím nevytvářet dočasné obrazce, nemohu dělat nic, akorát se zbavuji prachu na hezkých věcech, nic špatné se neděje jenom tak, narozdíl od dobra

Ajin
21. 03. 2003
Dát tip
Tak asi opět na čarovnoc noc zůstanu sám, ach jo o)))))

Ajin
18. 03. 2003
Dát tip
že ne ? To bych se divil o))))) Ale nemám z něho nějak velký strach :-))))))) Třeba jde po jiných jrčcích :-)))) Miluji klid jak vy, ale čas od času :-))) Nechtěl by mě někdo pozvat na čarodejnice ? Nechco je slavit na horách sám bez kolegů a kolegin. Hrozně mi chibí jak bych to řekl, ta pravá společnost magická o))) Tak rád bych byl z někým a popijel vínko nad ohněm, který by mě hřál a zárověň chladil. Ten pocit už jsem jednou měl, ale hodně dávno. Ještě když jsem zde nebyl a nebo byl. hmatně si to pamatuju :-))))) zatím.

Ajin
18. 03. 2003
Dát tip
Abych nezapoměl, mnou prolítla jaká si slova led a lidi. říkám vám to jen aby jste věděli, ale vi stejně víte tak proč ten spěch :-))) Co to vlastně znamená :-)))))))))))))))))))? že by ? To ne, už jsem si myslel že budu mít na chvíli klid a ono tohle hm .

Ajin
17. 03. 2003
Dát tip
Zde to nějak vázne lidicky :-)))

Jarodějka
17. 03. 2003
Dát tip
Ajine, tebe to překvapuje, že to tady vázne ? :o) To se ví, že čarodějnice jsou často osoby samotářské, nekomunikativní, podivínské. No a čarodějové jsou na tom asi stejně. Tobě se nelíbí ten klid ? :O) Všechno jsou teď tady ale osůbky s dobrým srdcem, co se nehádají :O) Stahuji si dílka, a čtu je. Jednou všem napíšu kritiky, ale čas mě nehoní. Mně se líbil tvůj návrh na slet - začátek července. A místo u lesa, jezírka, nocleh venku. Takových míst je hodně ! a až začnou koncerty různých kapel, to se místo na sraz hned vymyslí. Dám ti vědět pak, zatím nám stačí ten začátek července, že. Protože na čarodějnice (30.4. - 1.5.) už asi každý čaroděj a čarodějnice mají své plány. To já se taky už těším na tradiční ohně se starými známými obludami :O) Zatím pa, letííííííííím....................bum !

Wicana
17. 03. 2003
Dát tip
Všem malé příjemné varování :--) Do klubu magie vstoupil pan DRAKULA, ale jsem přesvědčená, že mu nejde o náš krk :--)

Ajin
16. 03. 2003
Dát tip
Tak můžete navrhovat data .-)))

Jarodějka
15. 03. 2003
Dát tip
Dobrý nápad Aji, třeba na čarodějnice :o) I když jsem si vždy myslela, jak jsou čarodějné bytůstky nespolečenské. No však se uvidí. Záleží hlavně na jejich ochotě překonávat dálky. Nebo se ukáže, že většina čarodějů a čarodějnic je z vesnic, lesů a neosvětlených jeskyň, kde je jim nejlíp. Jo, a děkuji že jsi dal jméno Galandri na pravou míru. Myslela jsem automaticky, že Gal je holka, kvůli otázce na náš věk. Nepřivolávej už 5. září. Budoucnost budoucnosti, Ajine, dokud plyne tento den ! :o)

Ajin
15. 03. 2003
Dát tip
Tak se pokusíme tedy navrhnou datum na náš slet. Mejlepší bude to udělat začátkem července , ale na den čarodejnic by to taky nebylo špatné. chtělo by to dát už dopředu aby jsme se mohli společně domluviti a popřípadně vyslyšet i názory ostatníhch, jestli jsou pro. Poté se domluvit na místě tí eventuelně kde se to buide konat, v lese poblíž u nějaké vesnice, nebo ve městě. Už se teď těším se ....... No nepředbíhejme. Jarodějka se už vyjádřila, že by to nebylo od věci něco ukuchtiti. Co vy ostatní na to ? Máte nějaký skvělý návrh ?

Ajin
15. 03. 2003
Dát tip
Mimo to Galandri jsem typoval že to může býti galandriel jelikož tuto osobu znám z dývných času, jinak je pravda že Gal je žena. Inu uvidíme. Svůj věk bych taky nerad specifikoval o ))))))))

Ajin
14. 03. 2003
Dát tip
Jo, chtěl bych navrhnou nějaký srazíček na pokec s vínkem či s pivem ze svíčkamí a skadidlem, ¨kde svět je pohým snem. Co vy n a to ?

Ajin
13. 03. 2003
Dát tip
Jarodějko, můžeš mi trochu přiblížit září lépe řečeno pátého září, skus to nějak, díky ---mimo tý zlatý kočičky :-)))))

Ajin
13. 03. 2003
Dát tip
Galandri - Galandriel ohhhhhh :-))) A jak jsi starý ty, když se sám ptáš ?

Ajin
12. 03. 2003
Dát tip
Sttříbrná kočička ? nezlobím se, jen jsem vám posílal zprávičku phledně cesty a kruhu asi neměmla dojít. Teď se tomu tak trochu směju. No alespoň vím, že jí vám po druhý nemám posdlat. Je to škoda, bylo tam dost zajímavých věcí. Jen jsem chtěl k tomu dodat a by jste sledovali pečlivě průběh tady toho roku. Budou hodně silný změny na který vás už upozorňuji niní. Rád bych si s někým o jedné změně rád pokecal, ale ten dotyčný s tím musí přijít první z mých úst to nemuhu říci první. Nevím, snad to tak má být. Zatím děvčata. To je docela dobrá otázka jak jste stará ? To toiž ani pořádně nevím já, jenom se domnívám :-))))) Kdyby něco tak první byla zlatá kočka poté střírná :-)))))))))) Nebo to bylo obrácěně ? :-)))

Ajin
12. 03. 2003
Dát tip
Jo, tyjooo pořád mi vrtá hlavou červen ,červenec a září. Září to vím co se stane, ale to léto mi pořád uniká :-)))

Jarodějka
12. 03. 2003
Dát tip
správně Ajine, předtím byla zlatá kočička, v září :o)

Wopi
10. 03. 2003
Dát tip
Proč tomu žíkáš "zlobil"? Slušně (s kouzelným slůvkem "prosím") jsem se snažil vyhnout avízům na ohlasy, které nevidím.

Wopi
10. 03. 2003
Dát tip
A je možná trochu škoda, že poštu skoro nečteš. Včera jsem Ti totiž psal upozornění na zajímavý článek. :)

Jarodějka
10. 03. 2003
Dát tip
promiň Wopi, já se podívám, u všech přezdívek mi svítí Nové zprávy :-/ procházím je hrozně nepozorně, a málo. Prosím každého, nepište mi do pošty, raději pište někomu hodnějšímu, mně kdyžtak posílejte do Písmáku básně :O) Já se omlouvám, že na korespondenci nejsem. Díky

Galandri
10. 03. 2003
Dát tip
Díky holky za přijetíKolik je vám všem let?

Jarodějka
10. 03. 2003
Dát tip
Galandri, to si netroufám uhodnout ani letem-světem, řekla bych že nejmladší ze všech bude stříbrná kočička, o které se mi vždycky zdá, když do jezírka kape voda, a nejstarší bude jisto-jistě časem každá z nás :--) Četla jsem od tebe pohádku, a zdá se, že budeš prima kamarádka ! Když jsme naposledy bruslily a smály se, že už bude brzy jaro, stříbrná kočička poškrábala led, a zmizela pod hladinou, letos už ji asi neuvidím

Wicana
09. 03. 2003
Dát tip
ahojte, do klubu vstoupil exotický bananek :--) a řádně jsem se zaregistrovala nakonec i sama, protože jsem už jenom kvůli klubu na Písmáčkovi doufám, že časem všechny čarodějnice a kamarády magie poznám osobně, a budeme se mít rádi ? :o) teď mám jedno přání, a hledám kouzlo, aby lidi nesoutěžili o své "Já", a aby nebyl hněv v kritikách

Wopi
09. 03. 2003
Dát tip
také doufám, že Tě poznám osobně :)

Wicana
09. 03. 2003
Dát tip
čarodějko, doufám že už brzy, i když o tobě v knihách nic nemohu přečíst, to dvojité W vypadá vždycky jako rozmazané V ;--)

Wopi
09. 03. 2003
Dát tip
já nejsem v knihách, ale v pavučinách okolo :)

Jarodějka
09. 03. 2003
Dát tip
já se Wopidooovi za ten úklid moc omlouvám, bylo to v afektu, a všichni pavoučci byli jemně muším křídlem odchyceni a letecky dopraveni do úplně nového doupěte v prostorách obrazové galerie :o)

Wopi
09. 03. 2003
Dát tip
Ajine, prosím, neposílej mi avíza na ohlasy psané soukromě, nemá to stejně valného smyslu, díky

Ajin
09. 03. 2003
Dát tip
Nemá to smyslu pravda

Jarodějka
09. 03. 2003
Dát tip
Wopi, minule jsi se taky takhle zlobil, přestože mi od Ajina žádná soukromá zpráva nedošla. Jinak, já je stejně poštu skoro nečtu. Jenomže teď jsem se podívala, a od Ajina mi nic nedošlo, tak nevím proč tobě chodí avíza. Hlavně že se všichni máme rádi. Ajine promiň.

Jarodějka
08. 03. 2003
Dát tip
nevím o takovém místě jak říkáš :o) zdá se mi, že máš rád složité věci, a že moc o cestě přemýšlíš bych se možná zbláznila, kdybych za vším viděla hned cíl myslíš, že když není cíl, tak tím pádem není radost ? a co když je ta cesta tak hezká, že nemusí ani zkončit ! já vím jenom, že kruh se nepovede, pokud se čáry nespojí :o) měj se moc hezky, Ajine

Wicana
07. 03. 2003
Dát tip
Ajinku, teď mluvím jenom za sebe. Kdybys věděl kolik takových věcí je, co přede mnou zůstavají zahalené. A to je dobře. Někdy nevím, jestli vůbec budu připravena se o nich dovědět. Zatím mám spoustu práce najít rovnováhu s tím, co je kolem :--) Mám dobrý pocit z toho, že ty taky zkoušíš balancovat, a nejsi v davu

Ajin
07. 03. 2003
Dát tip
už hodně, hodně dlouho nejsem v davu. Jsem jen v kruhu, který byl vytvořen za jistým úkolem. Byl jsem tam, kde vy řikáté že je stále viděn měsíc a stále slunce probouzí k životu les. Ale je pravda že tu cestu každý z nás má jinou a přesto se ty cesty spojují v jednu jedinou, která jde tím směrem kde :-) Víc řikat nebudu, jelikož se obávám vašich vítek. :-) Ale ti kdo jsou na tý správný cestě vědí co je a nás čeká :-)

Wicana
06. 03. 2003
Dát tip
//Rád bych si svámi popovídal o čem koli. Mohu se vá optat jestli náhdou někdo neví o prstenu tvořen sílou mikro a makro. // Ajine, nic o tom nevím. Prsteny vůbec nenosím, překáží v soustředění. Nedá se spoléhat jenom na sebe, ale nikdy bych se nespoléhala na prsten.

Ajin
06. 03. 2003
Dát tip
Na prsten se rozhodně nespolíhám, jen jsem se chtěl optat.Jinak jsem viděl co asi potřebujete vědět, jestli zrovna potřebujete. Bylo mi řečeno, že tak či ona to uvidíte taky, ale jen pro ty z vás kdo chtějí vidět :-)))

Ajin
24. 02. 2003
Dát tip
Je, to je fajn, vyhrál jsem bytvu na přišerou a hodil jo do ohnivého moře pod stromem života. Zajímavé, je, žemi někdo pomáhal a já nemohu přijít na to kdo. JInak to co je pod stromem života není špátné :-)))))) raději jsem ale na hoře :-)))

Jarodějka
19. 02. 2003
Dát tip
Ajine, v té době bych měla být na Ukrajině, ale na zvláštní osůbku se těším kdykoliv ! :O) Tobě přeji hodně štěstí, abys nebyl pronásledován, ani ten, kdo se pronásleduje. Pa

Ajin
18. 02. 2003
Dát tip
Tak, V září se to bude novinkama jen hemžit. Jatodějko mockrát ti děkuji za vše. už jsem se dal dohromady a pochopil jsem :-)))) I toho tygra :-) Teď obdržím jako dar prsten od jedné bytosti a už se na něj moc těším. Možná víš :-)) jinak 5.9 je můj den. Den konce a začátku. Rád bych byl při tom s někým, ale vím, že to zaručit nelze :-))) možná, co pak já vím . nyní mám sílu vyrovnanou a moc vám kteří mi radili děkuju. Je těžké pochopit a vědět že pochopit naní jen pochopit !! :-))) Takže nějaké dotazy ? A tu osůbku možná v září potkáž !!! nebo i dříve :-)))

Ajin
14. 02. 2003
Dát tip
Doufám že to někdo sleduje, hezké čarodějky mám na vás prosbičku, můžete se kouknou na datum 05.09.2003 a napsat mi co mne eventuelně nás čeká ? díky. Dáte si potom se mnou láhev dobrého vínka ?

Jarodějka
14. 02. 2003
Dát tip
5.9. ??? Nepředbíhej ! ;-) Ajine, dneska mám veselou náladu, ale na žádné předpovědi. Pro mě osobně - 5.9. symbolický den, narození jedné prazvláštní osůbky, kterou bych moc ráda ještě potkala, ach bože. Ajine, snad pak dáš vědět, co se děje !? Myslím - v září ;-)

Jarodějka
14. 02. 2003
Dát tip
Antíku, právě tady čtu.. cože ? pořád to odemykání a zamykání v tobě ?! Proč s tím něco neuděláš ? jako kdyby to pokračovalo, a nehnulo se z místa, ale vždyť už je to měsíce ! Pamatuješ jak jsme se bavili, jestli je to jedno, jestli je ten duch běloch nebo černoch ? Tak teď už si to nemyslím !

Jarodějka
14. 02. 2003
Dát tip
a ten tygr ? ty víš nejlíp.. symbol řádu, sebekázně a moci ?? ne, ne ! :-) to by se s tou mocí muselo umět zacházet, a to je těžké, takže to bude třeba tygr proti zlým silám :-) měj se hezky, přidávám 2 vlnky - pruhy ze zad tygra ~ ~

Ajin
09. 02. 2003
Dát tip
Nastává čas změn :-)))

Ajin
06. 02. 2003
Dát tip
To je dobrý si povídat sám ze sebou :-))))) Tak jak se máš ? Jo jde to. A co strach ? Už je to lepší. Co klíče ? Přicházejí a odcházejí. Nechtěj dát pomoc, když o tebe nikdo nestojí, ale já chci. Vylečit ho ? Vyléčit bolavá srdce ? Na to už je trochu pozdě ne ? To máš pravdu. Proč se vnucovat ? Každý bojuje sám za sebe. Ale ty ne. Máš společníky. Mám a nemám. Co dělat ? Nic a čekej někdo se ti snad ozve. Neboj do toho boje nepůjdeš sám. Tak to mne spadl káman ze srdce. Poznal jsi temnotu ? Poznal. Co jsi viděl, máš potřebu ji studovat v této době ? Už ne. Vidiš. Zkoumej to co k tobě momentálně přichází a temnotu nech prozatím ještě spát. Ona sama ti dá na jevu že uš je čas.

Ajin
05. 02. 2003
Dát tip
Vážení, něco mi přišlo, takže kdokoliv by potřeboal tem klíč tak mi dejte vědět. Snad někfo ví oč jde :-)))))

Ajin
03. 02. 2003
Dát tip
Zkoumáš ? Víš co se přihodilo ? šla ke mne síla, nevím jestli byla moje z dávných dob, ale leknul jsem se té síly, takže jsem to oddálil. Zvláštní. Co wopi představuje tygr v uni ? Sílu nebo něco jiného ? Sílu viď ? Cítil jsem, že ta síla je zpojená se mnou když kráčel ke mne. Prozatím jsem ho nepřijal. Ale jak se zdá pomalu ale jistě se síla dává po částečkách dohromady, co jsem docela rád :-))))

Wiki
03. 02. 2003
Dát tip
tygr je tvůj vlastní strach.

Ajin
03. 02. 2003
Dát tip
Ale s čeho ? Je pravda že každý z nás má svůj vlastní strach. Jen záleží na tom jak ho použiješ. Jestli ovládneš jeho nebo on ovládne tebe. Jak je vidět tak zatím jsem svůj strach nepřijal. Mám.li to tak brát a nebo to může být strach z něčeho velkýho. Ale z čeho ?

Ajin
03. 02. 2003
Dát tip
Může představovat i strach z nějaké síly ?

Ajin
03. 02. 2003
Dát tip
Pořád si lámu hlavu s tím, za jakým účelem mi dodává sílu abraxas a vůbec, že poslední dobou hodně vylejzá na povrch . Kruci.Když se ho zeptám tak mlčí. :-))))

Wopi
02. 02. 2003
Dát tip
Ajin - proč mi dáváš avízo na soukromé sdělení Wicaně?? Stejně ho nevidím.

Ajin
02. 02. 2003
Dát tip
Ahoj, pokorně vstupuji do toho to klubu . Rád pomohu bude-li to v mých silách. Jen bych se rád spojil z lidma, kteří jsou se mnou v mystickém bojovém kruhu světa. Mohu-li to tak nazvat. Kdo ví tak ať mi odpoví. Budu rád a těším jak na vás tak na veškeré dotazy ohledně světla ( v širším slova smyslu :-))) ) Můžete se obrátit na mě i včetně magie a univerza všeobecně. Ať vás provází v této době světlo - ( Encha di enses la univerza In sante ) .Neni to latina. Takže se v tom nějak nehrabte nevíte-li jak- :-)))))) Srandičky, srandičky. tak zatím přeji hezký večer.

Ajin
02. 02. 2003
Dát tip
omlouvám se za nechtěný avíza :-)))

Wopi
02. 02. 2003
Dát tip
díky, Ajine, za nabídku :) já teď sice zkoumám všechny tváře TMY, ale budu si to pamatovat :)

Ansuz
13. 11. 2002
Dát tip
Wicano, ale možná je čas učit se novým zaklínadlům. P.S.: Nespal se, až to budeš zkoušet :-))

Narwen
05. 11. 2002
Dát tip
Jak jste slavili Samhain? :)

Wiki
23. 10. 2002
Dát tip
Wicano, já jsemTi psala, ale ten vynález moderní doby...ten internet to nějak zašmodrchal...pořád nechtěl akceptovat Tvou adresu do sussexu. Asi měl dojem, že jsi někde jinde, třena na moři nebo v čarodějné jeskyni ? :-)

Wopi
23. 10. 2002
Dát tip
abysme se zocelovali

Wiki
23. 10. 2002
Dát tip
Milá Wicano, zkusím tedy znovu ten novodobý vynález,možná když ho trochu začaruju, že to půjde :-)

Wicana
22. 10. 2002
Dát tip
:--) to neni fer, nepouzivas runove pismo, ani zadny z domluvenych carodejnickych jazyku, jako je poezie Sammaelli, to bych tomu dala, kdybych zkousela kazde kouzlo, ktere slepy krtek kdoviodkud vyhrabal. Nemusela bych se uz pak sama se sebou o pulnoci potkat. Vazne dik, ale tohohle kouzla se bojim :--)

Ansuz
21. 10. 2002
Dát tip
Oba máte pravdu a oba ji nemáte. Wicano, myslíš, že roj bílých myšek ti může přátele nahradit? A ty Wopi, myslíš, že na někoho, kdo je ti blízký, ti bude stačit vzpomínka na dálku? Popřemýšlejte přátelé...

Wicana
21. 10. 2002
Dát tip
Rada micham kolomaz, abych vsem mohla napsat, ze Margarettka, Melmoth, Smrtivran a Ajin vstopili do klubu magie. vitam vas ! a radostne dmycham a caakaam :--) A protoze veci casto nejdou po sobe jak se patri, a musi se po vnitrim poradku pidit, tak jsem z nevysvetlitelneho duvodu zatim precetla pouze to, co lezelo navrchu, takze dilka od Ajina. Libi se mi jeho nadseni vylecit svet, ktery mozna ve sve kulatosti ani neni nemocen, ale stary..

Ansuz
21. 10. 2002
Dát tip
Wicano, chceš to kouzlo? Máš ho mít. Jednoduché zaříkávadlo na rozdělení osoby. Místo posledního znaku doporučuji použít číslovku dle počtu rozdělení. đĐerfagdbkvjbsoiu ||Łłftrsb @#afefggsss 2 Zasvěcení uvidí jistě ty pravé znaky místo této hatmatilky. ;-) Sammaell

Wopi
20. 10. 2002
Dát tip
tak pozdravuj myší kamarády tam v dálce, která není podstatná

Wicana
20. 10. 2002
Dát tip
Wopi, pokud jde o kamaradstvi, dalka z Brna do Plzne je stejna jako ze Sussexu do Plzne. Napriklad vim, ze Wiki je porad moje dobra kamaradka, i kdyz mi sem nema cas napsat. A i kdyz ty jsi to tak nemyslel, jak jsi to napsal, vazne, dalka neni podstatna ! Nas cil je nekdy na druhem konci sveta, a ale prece za nami nezmizela cesta zpet. Pro me, Wopi, opravdu, nekolik let nic neznamena. Porad myslim na vecnost, a kazdy rok zivota neni ztrata, ale dar. KDEKOLIV

Wopi
20. 10. 2002
Dát tip
asi se Ti trošku zamžila křišťálová koule, zkus ji otřít flanelovým hadříkem, špatně jsi viděla, co myslím

Wicana
20. 10. 2002
Dát tip
kdopak ji asi zamžil ? :--) vim jak to Ansuz myslel, a ma pravdu na druhe strane, vzdyt ono to nejde, byt se vsema kamarady na ty, se kterymi nejsem, mam vzpominky, a nebudu tady ronit slzy do flaneloveho hadriku, kdyz svet je jenom o neco vetsi nez kristalova koule

Wopi
20. 10. 2002
Dát tip
myslel jsem to tak, že dálka opravdu není podstatná (když je Ti někdo blízký, je i na dálku; když někoho nepotřebuješ, je málo platné, jestli je tady nebo tam) a vnímám Tě stejně jasně z čarodějné jeskyně jako z Brna nebo z konce světa

Wicana
19. 10. 2002
Dát tip
svatych netopyru pravda, Sammaelli, ale nastesti od pratel oddelena nejsem, asi pro tebe znamena vzdalenost neco jineho nez pro mne mohu byt na konci sveta, a budou tam mi kamaradi.. je spousta drobnych kouzel, staci se soustredit, udelat vic salku caje.. nevim jak to rict, vis, ja si z kamaradu beru neco, a to nosim porad sebou ted jsem sve kamarady promenila na mysi, a mam je tady kolem

Wicana
19. 10. 2002
Dát tip
A Mikes, ten nam vsem pise ! jo mas pravdu, za kocourkem je mi smutno, ten mi nedovolil, abych mu ustrihla kuzicku (abych si ho tady mohla kdykoliv pricarovat), ach jo :--(

Ansuz
18. 10. 2002
Dát tip
Dlouho? Každý den, každá hodina, každá minuta, ba i každá vteřina je příliš dlouho, má-li být člověk (dokonce i čaroděj) oddělen od přátel.

Wicana
17. 10. 2002
Dát tip
Sammaelli, co je to dlouho ? :--) Já samozřejmě tvoji poznámku beru vážně, ale jsem daleko, a několik měsíců na skutečnosti a věčnosti málo změní

Wicana
17. 10. 2002
Dát tip
A jeste jsem vsem chtela rict, ze je nas pochopitelne vic, nez je nas videt ;--) A ze vas mam moc rada, skoro jako Mikese

Ansuz
16. 10. 2002
Dát tip
Dlouhá odmlka tak významného klubu. :-)

Wicana
06. 08. 2002
Dát tip
Dneska jsem v jeskyni citila pruvan, a pak jsem se podivala do netopyri posty. Mam pro vas privetive sdeleni. Do klubu vstoupil unseen, mozna jste ho nekdo uz videl ? ;--) Ja se koukla akorat na jeho tvorbu .. Chce to hoodne barevnych bryli, precist vsechno, co uz ma napsano !

Wicana
04. 08. 2002
Dát tip
Vítám v klubu Jindru, třeba ji přivolal Wopi tím kouzlem. Kam tím prstem míří ? Doufám, že to není nějaké sprosté gesto :--)

Wicana
27. 07. 2002
Dát tip
mario, diky, beru tve doporuceni vazne ! :--) do klubu vstoupila Erineth a Notreal, tak kdyby jste je nekde potkali, patri k nam :--) o Erineth jeste moc nevim, a Notreal je jeden z tech, co v noci nespi zatim se mejte neskutecne a dexempo :--)

Wopi
27. 07. 2002
Dát tip

Jarodějka
27. 07. 2002
Dát tip
čarování Wopi !

všem (kdo ještě nečetli) vřele doporučuji knihu Petera Dempfa "Tajemství Hieronyma Bosche". Úžasný příběh o tom, jak vznikal obraz Zahrada pozemských rozkoší. Nádherné spojení skutečnosti a fikce :-)))) mario

Ansuz
05. 07. 2002
Dát tip
V Shayol Ghulu dne 5.července 2002 S, měl bych k tomu jen jednu poslední poznámku. Je vidět, že máme oba úplně jiný názor. Nicméně já nehodlám svůj názor nikomu vnucovat a doufám, že rozdílnost názorů nebude důvodem pro nějaké další rozepře. S přátelským pozdravem Vévoda Sammaell M'Biya

Jarodějka
01. 07. 2002
Dát tip
taky si nemyslím, že mají čarodějové v oblibě hierarchii, ale Spolek čarodějů, proč ne :o)

S
30. 06. 2002
Dát tip
Ansuz - "Věř, že čarodějové, stejně jako lidé potřebují alespoň částečné vedení." Tak tuto tvoji viru s Tebou naprosto nesdilim. A dale: "...že to o zábavě není." blablabla... no uz opravdu hranici s patologickou predstavou - jestli spolek SC neni o zabave, ale je TO dulezite poslani, potom se vzdavam dalsi kritiky jakozto bezucelne. Za carodeje, hrajici zabavnou hru zvanou zivot, podepsan S - pratelskym pozdravem

Ansuz
27. 06. 2002
Dát tip
V Shayol Ghulu dne 27.června 2002 S, jsem rád, že jsi připoměl oblíbený mýtus o králi Artušovi, ale obávám se, že ne vše v tomto mýtu je zcela pravdivé. Avšak důležité je si zejména uvědomit rozdíl mezi PředSedou a předsedou. Každý spolek, kterým SČ bezesporu je, potřebuje mít někoho, kdo za něj bude jednat na venek, kdo bude svolávat schůze, kdo bude řešit problémy ve spolku, atd. Takové věci zastává správní rada, předseda, rada starších, nebo někdo jiný, kdo bude tyto věci vykonávát. Věř, že čarodějové, stejně jako lidé potřebují alespoň částečné vedení. V Českých zemích se tento nazývá předsedou, v anglickém jazyce The Prime, a např. v původním jazyce se mu říká qu'Cheyhan. Neříkám, že jsme jediný spolek čarodějů a ani se nepokouším tvrdit, že neexistují čarodějové samostatní, ale našim členům se organizace líbí a my nikoho jiného nutit nebudem. Wicano, co se týče toho, zda mě baví či nebaví být předsedou, tak bych si k tomu troufl dodat pouze to, že to o zábavě není. Byl my tento post svěřen a já se ho pokusím co nejdříve předat někomu dalšímu. S přátelským pozdravem Vévoda Sammaell M'Biya, Strážce knih moci, předseda SČ

Wicana
26. 06. 2002
Dát tip
S: ale Ansuz už zrušil ten šílený spolek, tak mu mohu akorát blahopřát, a když ho baví být předsedou čehokoliv, tak ať je, musí to být nepříjemná funkce :--) jsem ráda, že nic takového nemusím dělat, naštěstí v klubu magie jsem na stejné příčce s netopýrem, kocourem a žábou, a dělá mi radost, že se spousta bytostí učí plavat a létat, i když to někomu nejde. Důležité je, snažit se být dobrý v čem jen to de :--)

Wicana
26. 06. 2002
Dát tip
S: jsem zvědavá, jak se budou jmenovat tví draci :--)))))))))

Wicana
25. 06. 2002
Dát tip
Sammaelli, moudrá řeč ! :--) Nebyla jsem tady několik dnů, protože jsem nechtěla chybět na oslavách slunovratu. Moc mě potěšilo, že mezitím se k nám do klubu přihlásil Ikvous. Vítej ! :--)

S
25. 06. 2002
Dát tip
Ansuz - co je HZRČ a co SČ ? V jeskyních byť přilehlých jsem nenašel odkaz.

S
25. 06. 2002
Dát tip
Taktez jsem si dovolil zaradit odkaz na sve dilo, ktere ma zcela specificky charakter, je urceno tomuto klubu a bude smazano po splneni sveho ucelu. Doufam, ze se nikdo neciti pohorsen :)

Ansuz
25. 06. 2002
Dát tip
V Shayol Ghulu dne 25.června 2002 S a všem ostatním nechápajícím, HZRČ je dnes již neexistující Hnutí za rovnoprávnost čarodějů, které jsme já, Merlyn a několik dalších založili 17. května 1009 jakožto celosvětovou organizaci čarodějů. V té dbě, kdy se hovořilo hlavně o čarodějnicích jsme považovali za nutné bojovat za naši rovnoprávnost. Na posledním sjezdu o němž jsem psal výše jsme se dohodli, že rovnoprávnosti čarodějů je učiněno za dost, a proto jsme ukončili existenci HZRČ. Zároveň jsme zjistili, že by byla velká škoda zničit takové krásné celosvětové sdružení čarodějů, a proto jsme založili SČ(Sdružení Čarodějů) nbo chceš-li AW(Association of Wizards), jehož jsem byl zvolen předsedou. Pokud by ti stále nebylo něco jasné, pošli havrana na českou help-linku asswiz@seznam.cz S přátelským pozdravem Vévoda Sammaell M'Biya, Strážce knih moci, předseda SČ

Ansuz
25. 06. 2002
Dát tip
Avíza :-)))))

S
25. 06. 2002
Dát tip
Ansuz - pripada mi, ze HZRC uz svym nazvem je spolek spise blaznivy?! Bojovat za rovnopravnost - s kym a koho? Krom toho, čarodějové NIKDY neměli PředSedu - což to nebyl sám Merlin, kdo vnukl rytířům výhodu kulatého stolu, aby nebylo pře o PředSedícího muže? Proto alespoň sám za sebe říkám, že tomu stále nerozumím, celý podnik SČ se mi nadále jeví perplex. Možná, že se k tomu vyjádří i jiní kolegové a kolegyne, pokud uznají za vhodné.

Wopi
23. 06. 2002
Dát tip
Ansuz: velmi pěkně napsáno!

Ansuz
22. 06. 2002
Dát tip
V Shayol Ghulu dne 22.června 2002 Wicano, někde výše jsi vyhodila dotaz(nebo připomínku, jak jen to nazvat..) zda-li by naše dílke měl jako odkazy v klubu dávat někdo jiný. K této myšlence se rozhodně přikláním. Když autor napíše dílko a myslí si o něm, že je špatné, tak ho nejzpíš roztrhá, nebo předělá, takže se dá předpokládat, že všechna dílka tady na Písmáku jsou z pohledu jejich autorů dobrá. Pokud si Autor myslí, že je jeho dílko dobré a vyhovuje jeho představám, tak by ho jisto jistě vložil jako odkaz do klubu. Bohužel si však svých dílek obvykle vážíme natolik, že je nedokážeme objektivně posoudit. Proto souhlasím s myšlenkou, že by měl dílko vložit do klubu někdo jiný. Zároveň bych chtěl upozornit na to, že v průběhu tohoto týdne proběhl sjezd HZRČ, kde jsme diskutovali o další existenci HZRČ. Výsledkem je zrušení HZRČ k datu 20.6.2002, neboť jeho další působení nemá v době rovnoprávnosti všech magických tvorů a praktik dalšího smyslu. Dále bylo dnem 21.6.2002 založeno Sdružení Čarodějů (SČ) s podobnou členskou základnou jako HZRČ S přátelským pozdravem Vévoda Sammaell M'Biya, Strážce knih Moci, předseda SČ

Ansuz
22. 06. 2002
Dát tip
A opět avíza. Vždycky mě havran ťukne pozdě. :-)))

Wopi
19. 06. 2002
Dát tip
Tak jo. :- )

Carodej
19. 06. 2002
Dát tip
Wicano, co znamená při přidávání díla do klubu to zatržítko "pouze v klubu"?

Wicana
19. 06. 2002
Dát tip
Čaroději, cituji Oldu: "Položka pouze v klubu dává možnost vložit dílo do klubu tak, že se nebude zobrazovat v žádných seznamech na Písmákovi, pouze jako diskuze pod klubem (po otevření klubu návštěvníkem pod textem klubu). To umožňuje vést interní diskuzi klubu především se členy." :--)

Carodej
19. 06. 2002
Dát tip
uh!

Jarodějka
18. 06. 2002
Dát tip
Jeanne, podívala jsem, stojí to za to :o) hlavně ale sbírám dílka, které píšeš

Carodej
18. 06. 2002
Dát tip
Tak jsem přidal svou magickou básničku Když kočky dávaj pac:-)

Wicana
18. 06. 2002
Dát tip
Carodeji, krásná báseň ! vložila bych ji určitě taky, kdyby jsi na ni upozornil a teď to neber osobně, je to pouze náhoda, že mě to teď napadlo, chtěla jsem to napsat už dřív, když sem vložil něco mario, ale pak to sám smazal víš, jsem za to, abychom svá dílka nepřidávali do klubu, aby to udělal vždy někdo cizí, nebo někdo z nás, ale ne autor sám, zajímá mě názor ostatních

Carodej
18. 06. 2002
Dát tip
Aha, to je první věc, co jsem vložil do nějakého klubu,totiž:)

Wicana
18. 06. 2002
Dát tip
:--) a krásná báseň, byla by určitě několikrát vložena různými čarodějnicemi, ale čarodějové by byli možná rychlejší :--) jsem ráda, že je v klubu, ta otázka s tím nesouvisí

Carodej
18. 06. 2002
Dát tip
Ono se vkládá i vícekrát?

Wicana
18. 06. 2002
Dát tip
huhu, tak nevkládá, ale vlastně jo, když se to vloží do různých kategorií ;--) máš pravdu, to by dělalo neplechu :--) jen mě to tak napadlo, plech plech :--) na střeše :--)

Wicana
18. 06. 2002
Dát tip
já to Oldovi říkala, že mám takový nos, co se nevejde na jeden řádek

Wopi
18. 06. 2002
Dát tip
Zkus před smajlem ENTER :o)

Jeanne
15. 06. 2002
Dát tip
zdravím všechny čarodějky a čaroděje.. Wicano, pracuji nadále na Tarotech ve svých říkankách.... Ovšem u "Princezna holí" se to zvrhlo v "pěknou diskusi-"spíš frašku, pro pobavení doporučuji všem.. J

Démon
12. 06. 2002
Dát tip
To si piš.

Jarodějka
12. 06. 2002
Dát tip
Démone, napsala jsem si to, a pak ten papír šel z okna

Démon
12. 06. 2002
Dát tip
Vlaštovky létaj z okna k zemi - bude padat mlha.

Wicana
12. 06. 2002
Dát tip
těžká mlha padá na ty, ve kterých není slunce

Wopi
12. 06. 2002
Dát tip
Ano.

Alibaba
12. 06. 2002
Dát tip
Wopi, kdo bude v mlze zvědavě šmejdit, a půjde dál, dostane se do blankytu, ale je rozdíl mlha a mlhovina :) v kilometrech chůze :)

Wopi
12. 06. 2002
Dát tip
Já vim. Kilometry, parseky, jsou to někdy dlouhé cesty... Ale v mlze je příjemně - člověk si může představovat okolí jak mu jen fantazie dovolí.

Wopi
12. 06. 2002
Dát tip
Já vim. Kilometry, parseky, jsou to někdy dlouhé cesty... Ale v mlze je příjemně - člověk si může představovat okolí, jak mu jen fantazie dovolí.

Wopi
12. 06. 2002
Dát tip
eeee, škytavka

Wopi
11. 06. 2002
Dát tip
Já se jich taky nebojim, ale bacha, je jich dost a jsou drsný.

Wicana
10. 06. 2002
Dát tip
Jeanne, jsi pro mě vzácná, ani nevíš, ale jsi zaplnila zvláštní pokřivené místo v síti, a doufám, že teď už zde budou jenom pozitivní proudy energie :--)

Wopi
10. 06. 2002
Dát tip
Ano, teď už ano, mé negativní vibrace jsou už pryč. Mějte se dobře, čarodějnice a čarodějníci.

Wicana
10. 06. 2002
Dát tip
Wopi, co blbneš. Víš dobře, že nikdo jsi tvůj odchod z klubu nepřál. Pokud jsi si nevšiml, tak tady už dva dny není ani Alibaba a Jarodějka. Nechtěla jsem tady být třikrát. To že jsi ty dneska zjistil, že ti my nevyhovujeme, je nová věc, kterou jsi vyřešil svým odchodem. Je mi to líto, ale bílá magie není násilí

Wicana
10. 06. 2002
Dát tip
mario, kam se poděla ta báseň Snová ! vložil jsi odkaz, a dílko zmizelo ? :-(

Wicana
10. 06. 2002
Dát tip
ještě opravit ten nesmysl výš je mi to líto, myslím tím to, že Wopi odešel ale bílá magie není násilí, to patřilo k tomu, že Wopimu se nelíbí lidi v klubu, proto odešel, a já ho nemohu nasilu držet tam, kde nechce být

Wicana
10. 06. 2002
Dát tip
tenhle klub není jediné místo, kde jsou kouzla, ty jsou všude kolem nás, proto vím, že Wopi zůstane přívržencem bílé magie i bez nás, náš klub k tomu nepotřebuje

Wopi
10. 06. 2002
Dát tip
pa
a nezapomeň vymést pavučiny

Jarodějka
10. 06. 2002
Dát tip
buuue :´´-( Wopiku to mi nedělej. Na pavučiny nikdo nesmí sahat. Jsou v nich úmysly

Wopi
10. 06. 2002
Dát tip
když to máš těžký, mé pavučiny se propletly s černými a bojím se, abych sem nezatáhl nějakého démona

Jarodějka
10. 06. 2002
Dát tip
tak jo, ale démon musí vyjadřit svůj názor sám sám

Démon
10. 06. 2002
Dát tip
Dobře, budu vyjadřovat.

Wicana
10. 06. 2002
Dát tip
já se tě nebojím Démone, protože se pohybuješ v lidech, se tě ještě nemusím bát, otřesu se, a budu ti odpovídat :--)

Wicana
08. 06. 2002
Dát tip
Otevírá se brána pro Jeanne, doporučila mi ji královna tarotů :--)

Jeanne
08. 06. 2002
Dát tip
děkuji, pokorně vstupuji do brány mezi Vás

Ansuz
07. 06. 2002
Dát tip
V Shayol Ghulu 7.června 2002 Mario Já bych měl pro tebe hned dvě poznámky k tomu úvodnímu sáhodlouhému textu. 1) Děkuji za dlouhé poučení, přestože jsem věčí část již věděl, ale i přesto jsem zjistil pár novinek. 2)Co se týče věštění, osobně bych doporučoval vrhání šesti run do kříže Vévoda Sammaell M'Biya, Strážce Knih Moci, Předseda HZČR

Ansuz
07. 06. 2002
Dát tip
jen avízko. Zapoměl :-))

V Dobřichovicích 7. 6. 2002 Ansuzi, byl bych nerad, kdybys ty nebo kdokoli jiný bral můj názor jako poučování. Nechci nikoho poučovat, to mě nepřísluší. Vyslovil jsem pouze svůj názor. Dostal jsem se ke spoustě těchto věcí až před 3 lety a je toho moc, co bych se ještě měl dozvědět, aproto díky za doporučení. Jakmile bude chvilka zkusím se do toho ponořit, každá zkušenost je důležitá, atejně jako každá výměna názorů. Díky :-)))))) a věřím, že tato rozprava nekončí

Armande, to osud můj život tak nasměroval :-))))

Ansuz
07. 06. 2002
Dát tip
V Shayol Ghulu 7.června 2002 Mario, rozhodně se neboj, že bych tvé informace bral jako poučování. Já se hrozně rád něco nového dozvím a zároveň hrozně rád diskutuji o smysluplných věcech. Já jsem se zase trochu více zabýval věštěním z run, neboť severská mytologie a severská moudrost jest mým velkým koníčkem. S přátelským pozdravem Vévoda Sammaell M'Biya, Strážce Knih Moci, Předseda HZRČ

Wicana
07. 06. 2002
Dát tip
když čtu, co píšeta, hned vás mám ráda ! :--) já se na ty severské runy, polární peřinku, už několik let chystám podívat zblízka, a nikdy mi to nevyjde, snad už letos se ty kruhy stáhnou a neobjevím se o několik pohoří jinde jak mám ve zvyku konečně navázali kontakt i tamní obyvatelé, už přestávám mluvit svojí řečí, a začínám jiné souvislosti (zatím ale nesouvisle) omluvte :--) než úplně zmizím, tak zplnomocním několik spolehlivých čarodějů, abych se i z dálky mohla od vás učit, to je nejkrásnější život, snažit se porozumět všemu, co v kouzlach je

Wicana
07. 06. 2002
Dát tip
to omluvte patřilo k mému slyšitelnému blekotání, hrozně mi vadí, že nerozumím švédsky, norsky, ..

Ansuzi, jsem rád, že oba chápeme totéž. A slovy mých učitelů a mého mistra - proč bych se učil něco, co znají mí přátelé a duše spřízněné. Každý umíme "něco" a pokud to ve vzájemném povídání propojíme a dáme dohromady, výsledek bude užasný. Ale zcela jistě až přijde ten pravý čas, otevřu některou z knih pojednávajících o této tématice. Já zatím jen malinko nakouknul pod pokličku Keltské magie (a my jsem přece potomci Keltů). Jsem opravdu rád, že se tady schází lidé jako jste vy všichni. Wicano, ty nikam zmizet nemůžeš, už jsi prošla kruhem věčnosti a stala jsi se součástí universální zahrady plné duhových kapek na růžových polích. Noc už končí a nad modrým mořem začíná svítat :-))))))

Mikeš
07. 06. 2002
Dát tip
to ti nezapomenu, že mě tam nechceš vzít :£(

Wicana
07. 06. 2002
Dát tip
mario, moře ! :--) jedna z těch věcí, na které se těším, jeho modré oči, jeho mlčení vím že moře moře mi bude spoustu tajemství po večerech vysvětlovat máš pravdu, nezmizím, jenom se stáhnu, a v naší zahradě jsou hrozny kapek, které kolem sebe dělají kruhy :--) nikdo se neztratí, můžeme se jenom vzdalovat, nebo přibližovat

Wicana
07. 06. 2002
Dát tip
kocour, který nemá zimní kožíšek, jenom si to o sobě myslí, musí zůstat hlídat jeskynku, aby se tady nepřemnožily internetoví netopýři a upíry a teď zoufale hledám v lexikonu kde je chyba, slitujte se, čeština není moje rodná řeč, jenom se mi zalíbila ta melodie

Armand
05. 06. 2002
Dát tip
mario_di_fiore: bude mi ctí :) Nečekal jsem až takhle otevřený a vědoucí přístup od muže. Vážím si toho. Jsou z něj patrné určité skutečnosti - krásné a příjemné skutečnosti. :) To zdaleka není běžné. Vědoucí lidé jsou stejným klenotem jako lidé Vidoucí.

Armand
04. 06. 2002
Dát tip
mario: souhlas.... se všemi čtyřmi tvými příspěvky. Ohledně karmy a převtělování a Universa a jiných věcí. Nepotřebuji číst knihy abych to věděl. Ani jsem žádné dřív nečetl. Je v nich jen to co už sám znám.... můj dar přesahuje moudrost těchto knih (nedávná četba některých mi to jen potvrdila) .......napadá mě jen tak třeba souvislost s tou tarotovou kartou rebela o které jsi mluvil s jarodějkou. :) díky za tvůj pohled... hezký den ☼

Ansuz: nebe ti jich poslalo dost, ale musíš si pro ně dojít sám, jako každý z nás

Armande, mělo by být víc takvých jako ty. Kdysi jsem se ptal kamaráda, odkud bere veškeré informace o kabale a on mě jenom ukázal prstem na oblohu. I on byl tak daleko jako ty a od vás se budu vždy rád učit :-)))). Vím, že si vážíš svého daru a že naplňuješ rysy rebela, o tom nepochybuji. Dobře vím, o co jde. Jistě nás jednou svede osud dohromady a budu se na ten den těšit. I tobě krásné dny protkané vlákny tvého podvědomí.m.

Zlatíčko, ano, tak to cítím vždy, když se procházím po mléčné dráze a vymetám nebeské sopky. Hvězdná mlhovina je mojí nejoblíbenější peřinkou a před spaním si dávám do poháru několik kapek uranických slz :-))))))

Jarodějko, Humorná nadsázka je pro Blázna kořením života . Tak tady máš slíbený výklad karty Rebel (myslím, že jsem se o ní zmínil v souvislosti s tím, že nechceme být stádem ). Je to přesný výklad tak, jak je uveden v Osho Zen Tarotu a je na každém z nás, abychom si z toho udělali závěr. Je to autoritativní a mocná postava, která jasně drží svůj osud ve svých rukou. Na rameni má sluneční znamení a pochodeň, kterou drží v pravé ruce, symbolizuje světlo tvrdě vybojované pravdy. Ať je chudý nebo bohatý, je rebel skutečným vládcem, protože se osvobodil z řetězů společenského útlaku a názorové podmíněnosti. Vytvaroval sám sebe tak, že přijal všechny barvy duhy, vystoupil z temnoty beztvarých kořenů své nevědomé minulosti a nechal si narůst křídla, aby mohl vzletět až do oblak. Již jeho samotná podstata jeho bytí je vzpurná – ne proto, že bych chtěl s někým nebo něčím bojovat, ale proto, že našel svou pravou přirozenost a je odhodlán žít v souladu s ní. jeho duchovním zvířetem je orel jako posel mezi nebem a zemí. Rebel nás všechny vyzývá, abychom byli odvážní a převzali zodpovědnost za to, kdo jsme a žili svou vlastní pravdu. Lidé se bojí těch, kdo znají sami sebe, protože mají určitou sílu, auru a přitažlivost, charisma, které může vytáhnout lidi z vězení tradic. Osvíceného člověka nelze zotročit, nelze ho uvěznit… Každý génius, který něco ví o nitru člověka je odsouzen k tomu, aby vyčníval, aby se stal rušivou silou. Stádo nechce být vyrušováno, přestože je na tom bídně. Stádo si na tu bídu už zvyklo. A kdokoli, kdo na tom bídně není, vypadá jako vetřelec. Osvícenec je ten největší cizinec na světě; zdá se, že k nikomu nepatří. Neomezuje ho žádná komunita, žádná společnost, žádný národ. Tak ti přeji krásné a sluneční dny :-)))))

Armande, Nechci tady prokazovat věrohodnost zákona karmy a znovuzrozování překvapivými svědectvími o vzpomínkách na minulé životy. Mým přáním je inspirovat a stimulovat k ujasnění vlastního postoje a případně k nalezení vlastních odpovědí na rámcové otázky našeho života. Pokud bych se měl plně rozepsat do větších detailů, jak já osobně celou problematiku vnímám, bylo by to mnoho stránek textu. Úkol je tedy o to těžší, že se pokusím co nejvýstižněji popsat své myšlenky na co nejmenším prostoru. Na počátku je třeba uvést, že tři základní pojmy (karma, reinkarnace a samsára) jsou v úzké souvislosti a nelze je od sebe oddělovat. Když kdekoli v západním světě položíte skupině lidí otázku: „Věříte, že se po smrti znovu narodíte?“ – dá se očekávat, že třetina dotázaných odpoví, že ne. Druhá třetina řekne, že ano a zbývající třetina bude s konkrétní odpovědí váhat. Budeme-li vycházet z buddhistického učení, pak mají všechny tři skupiny v jistém slova smyslu pravdu, ale zároveň se i mýlí. Podle uvedené filozofie se v procesu smrti mysl a tělo rozloží a stejná mysl a stejné tělo se již nikdy nevrátí. Tady se zdá, že pravdě je nejblíže první třetina. Jenže naakumulovaná energie, karmický potenciál doprovázený touhou po existenci přivede znovu mysl a nové tělo k individuálnímu životu, takže se narodí nová bytost. Zde by se zdálo, ze správný názor zaujala druhá třetina. Nicméně podle tohoto učení neexistuje žádné skutečné a trvalé „já“, které by se mohlo přerodit. Otázka sama je špatně formulována. Z tohoto pohledu reagovala třetí skupina nejpřiměřeněji. Lze tedy říci, že u komplexních otázek jakýkoli zjednodušený přístup typu „ano – ne“ obvykle míjí podstatu věci. Není možný černobílý postoj. Vše je třeba vnitřně vnímat jako přesunutí z oblasti omezeného egocentrického postoje typu „… já přece vím a vnímám všechno podstatné…“ do citlivější a realističtější polohy hlubokého respektu k neuchopitelné skutečnosti. Je to pozice radostné, osvobozující pokory před tajemstvím zrození, života a smrti, pokory před něčím, co je nedozírně obsáhlejší než naše normální schopnost představy, chápání a reflektování. Karma - každé konání má nebo bude mít nějaký efekt, každá akce vyvolá nějaký následek. Navíc každé naše počínání má vliv na naši mysl, každé naše jednání v ní zanechá stopu. Kvalita mysli má přímý vztah ke kvalitě našeho života. Všichni jsme zvyklí posuzovat kvalitu jednání a akcí hlavně podle toho, jaký vliv a následek budou mít naše činy na naše okolí. Učení karmy se ale zabývá hlavně tím,, jaký vliv a následek mají činy, chování, postoje či smýšlení na jedince samotného, tedy na toho, kdo činy koná. Karma je tedy všechno vědomé jednání tělem, řečí i myslí. Je to vůle nebo záměr, které motivují naše jednání, je to onen mentální impuls, v duchu kterého reagujeme na odvíjející se situaci. Takové karmické volní impulsy vyvolávají nebo mají potenciál vyvolat jistý odpovídající druh následku. Všechny naše záměry, přání, averze, reakce, chtění, rozhodnutí, odpor, příklon atd. jsou jako semínka, která mají schopnost za příhodných podmínek vzklíčit, růst, přinést svoje ovoce a tím ovlivnit náš život. Následek karmy se nazývá vipáka. Je to čas vyrovnání dobrých či špatných „dluhů“. Je to proces, kdy nějaký karmický impuls nalezne příležitost projevit se vyvoláním nějakého odpovídajícího následku. Jedna malá část původní rovnováhy se znovu nastolí. Nejde o mechanický, stereotypní či šablonovitý způsob, ale o dynamický proces. V našem světě, tak jak jej vnímáme a v našem životě, tak jak jej žijeme, se události nedějí náhodně, nedějí se bez souvislostí, nedějí se samy od sebe. Události mají své příčiny, celou řadu příčin. Ovšem bylo by nesprávné myslet si, že úplně všechno v našem životě je výlučná funkce karmy. Černou a bílou karmu si lze vysvětlit tak, že odpovídá naší úhrné pohnutce něco konat, tedy jestli motivace pramení z kořenů prospěšnosti nebo neprospěšnosti. Reinkarnace ta už tady byla probrána a samsára je označení pro nekonečně se opakující znovuzrozování do různých úrovní mentální a hmotné skutečnosti. Má mnoho významových odstínů: „koloběh života“, „bloudit nahoru a dolů“ nebo „putovat nepřetržitě v kruhu“. Dál nemá smysl, abych ti tady opisoval úryvky z knih a tak tě odkážu ne jednu tenkou a dobře „zchroupnutelnou“, kterou napsal buddhistický mnich českého původu a jmenuje se „Karma, přerozování a samsára“.

Wicano, Nemůžeš pochybovat a našich dalších setkáních, když jsme se už několikrát potkali v ve vodách absolutna. A jestli to i dále budeme my? Ano bude to stále naše vědomí, naše emoce, naše přání i naše city, ale budou neustále stoupat výš a výš ve spirálách bílých homolí až tam, kde se myšlenky dotýkají samotného Universa. Celá ta spirála má úžasného ducha dobrodružství a my se pohybujeme jako děti. Plni důvěry jdeme krok za krokem z temnoty lesa do duhového světla, s údivem a přitahováni do neznáma :-)))). Myshak

Ansuz: Pokud se týká Tarotu, nevím, zda znáš jeho historii, ale tu tady nechci rozebírat. Rád bych jen zareagoval na tvou poznámku o Tarotu jako primitivním způsobu věštění. Mám na Tarot trochu jiný názor. Jsem přesvědčen, že základním smyslem a posláním Tarotu není věštění. I-ťing je Knihou proměn Východu a Tarot je Knihou proměn Západu. Je to kniha moudrosti, vizuální mapa vědomí a systém, který používá jazyka symbolů. Nabízí vhled do osobních motivů a do duchovního i profesionálního vývoje člověka. Obsahuje obraz veškerých lidských zkušeností a prožitků, které jsou zpracovány na základě praktického každodenního života, ale poskytují i obraz duchovního růstu tazatele. Poskytuje člověku příležitost, aby se prostřednictvím vnímání obrazů (symbolů) přesvědčil, že žít život je jako „kráčet po mystické stezce a obsáhnout přitom potřeby každodenní existence. Pomocí symbolů působí hlavně na sféru vědomí, která je mimo rozumová centra a ze které k nám přicházejí sny. Kvalita a přesnost výkladu závisí pouze na vlastních schopnostech tazatele. Je to vynikající učitel, neboť odráží bezprostředně úroveň osobního vývoje člověka. Jeho vědomí se tak neustále rozšiřuje a rozvíjí. Tarot totiž promlouvá jedinečným způsobem ke každému člověku tak, aby mu neodhalil víc, než je ten který jednotlivec schopen pojmout a pochopit. Je to kus psychologie a kus mýtu a jeho smyslem je, aby na sobě zapracoval každý, kdo na tom má zájem. A je přece krásné, když nemáme strach se postavit všem těm temným zákoutím svého „já“ a překonat je. Bude stoupat úroveň emoční inteligence a mnohem víc lidí se bude chovat v mezilidských vztazích lépe, než jak se chovají dneska :-)))

LaMouette
03. 06. 2002
Dát tip
mario... hmmm koukám na Tě. .a usmívám se.. bo vím svý:-)))

LM, ano, ale ty jsi vzdycky vedela svýýýýýý :-))) a jak by ne, když se tvoje podvědomí prolíná s vesmírem a nekonečnem :-))) mlack:-))

LaMouette
03. 06. 2002
Dát tip
mario... aaaano.. opřít se o oblohu a nechat si hvězdy protékat mezi prsty.. a pak na jednu z nich poslat zamávání Malému princi...:-))

Ansuz
03. 06. 2002
Dát tip
A mě žádnou hvězdu nikdo neposlal :-((

Ansuz
02. 06. 2002
Dát tip
Tarroty jsou velmi primitivní způsob věštění.

Wopi
02. 06. 2002
Dát tip
to neva (ostatně - když to bude ve zvláštním auditku, tak to bude stejně fuk)

Wopi
31. 05. 2002
Dát tip
a mohli bysme sem udělat (když to tu teď jde) nové auditko TAROTY, ne? co Ty na to, Wicano?

Jarodějka
30. 05. 2002
Dát tip
mario, nejsi učitel ? :o)

Jarodějka
30. 05. 2002
Dát tip
napiš mi sem prosím výklad karty, nemám zrovna ty taroty, které máš ty :o) ať vím, a mohu souhlasit :o)

Wopi
30. 05. 2002
Dát tip
ano, mě to také zajímá :) i ta karta blázna, ta mě zajímá též :) a mág...

Wicana
30. 05. 2002
Dát tip
Vítám v klubu Simonka, má mánii vstupovat do spousty klubů, a nevynechal ani náš :--)

jarodějko, nejsem, jsem Blázen :-))))))))

Wopi
30. 05. 2002
Dát tip
no, teď jsi nám podal obšírný výklad :)) nejsi z toho příliš znaven? že bys dostal k večeři něco na přilepšenou :))

Jarodějka
30. 05. 2002
Dát tip
mario, to nic, to je humorná nadsázka :o) na ten výklad se ale těším, i když bude z pohledu blázna

Wopi
30. 05. 2002
Dát tip
já taky (to byla nehumorná podsázka)

Wopi
29. 05. 2002
Dát tip
Ano, dává mi dost zabrat. :o) Mikeše ohlídám, případně mu dám pamlsek. :o)

wicano, a v tom je ta krása. můžeme hovořit o spoustě věcí a nemusíme se spoustou věcí souhlasit. to je právo každého z nás. je úžasné mít právo volby :-)))). jak by to asi vypadalo, kdybychom všichni souhlasili se vším? nechceme přece být stádem. přečti si někdy výklad karty Rebel z Velké arkány Osho Zen Tarotu. budu rád, když nebudeš souhlasit s více názory, protože jen to je motivující a můžeme tím každý růst. jsem moc rád, že se tahle debata rozpoutala, myslím, že se z ní ,ůžeme poučit všichni, budeme-li chtít. vždyť i když se dva lidé dívají na jednu hvězdu (a jsou si hodně blízcí), nikdy nevidí totéž:-))). vážím si tě. dík všem lidem jako jsi ty, že jsou.

Wopi, ano je přece lepší zapálit aspoň malý plamen, než proklínat tmu.

Wicano, jsem rád, že magie je černá a bílá, protože by nebylo s kým uskuteč'novat ty mentální bitvy:-)))). A je přece na každém z nás, na kterou stranu se postavíme. Ta černá se vrací v třikrát horší podobě. Je to otázka vyzrálosti Ega. Nechtěl bych být ani Faustem ani Hamletem. A vyčítat nezralému, že ubližuje je stejné jako vyčítat ohni, že hoří.

Wicano, jsem rád, že magie je černá a bílá, protože by nebylo s kým uskuteč'novat ty mentální bitvy:-)))). A je přece na každém z nás, na kterou stranu se postavíme. Ta černá se vrací v třikrát horší podobě. Je to otázka vyzrálosti Ega. Nechtěl bych být ani Faustem ani Hamletem. A vyčítat nezralému, že ubližuje je stejné jako vyčítat ohni, že hoří.

Wopi
28. 05. 2002
Dát tip
Nemluvil jsem o plameni, ten je v pořádku. :-) Vadí mi jen baterky. ;-)

Wicana
28. 05. 2002
Dát tip
mario, něco z toho co píšeš jsem už četla i v kritice pod Dannyho dílem, tvé názory si ráda přečtu kdekoliv, ale souhlasit se vším bych nemohla, hlavně ne s tím, co píšeš u Dannyho lepší zapálit aspoň malý plamen, než proklínat tmu :--) hezké, o to víc uskutečnitelné :--)

Wicana
28. 05. 2002
Dát tip
Wopidoo, tomu se nedá zabránit, nemůžeš dát do rohu zátarasy, dneska když jsou baterky dobíjecí :--)

Wopi
28. 05. 2002
Dát tip
Škoda. Já jsem čaroděj staromilec. Nové druhy magie mi už asi neseděj... Už asi plesnivim a práchnivim. :-))

Wicana
28. 05. 2002
Dát tip
Wopidoo, kvůli tobě celou jeskynku vystříkám pelyňkem (hlavně rohy), jenom aby to neslízal za někoho jiného Mikeš

Wicana
28. 05. 2002
Dát tip
náhodou proměna na prach je dost těžké kouzlo, povede se většinou jenom jednou za život ;--)

Jarodějka
27. 05. 2002
Dát tip
ještě trochu do něho střílej ty slunečnicový semínka Wicano, a Wopi ti řekně na rovinu, že mu ta naše jeskyně nevyhovuje, jak je tady vlhko, mokro, chladno, a v každém rohu tma už jsem ti to musela říct, že jsi potvora, když ti nestačí, že jsem ti to tolikrát napsala ;)

Wopi
27. 05. 2002
Dát tip
Moc se mi tu náhodou líbí. A nejvíc to, že je v každém koutě tma. :o)

Carodej
27. 05. 2002
Dát tip
TAk mám další svá dílka, ale nejsou to klubové záležitosti, jen kdyby vás to zajímalo:)

Wopi
27. 05. 2002
Dát tip
V každém tma není, občas někde blikne baterka.

Daemonica
27. 05. 2002
Dát tip
Ještě že to nedělají všichni...

Wopi
26. 05. 2002
Dát tip
ne, to já jsem kopyto, to jsem splet...

Wopi
26. 05. 2002
Dát tip
kam všichni odlítli??

Jarodějka
26. 05. 2002
Dát tip
Wopidoo, všichni čarují, a pokud možno, ne u počítače :o)

Wopi
26. 05. 2002
Dát tip
No jo, když jsou dutinově zanícení, tak akorát u počítače. Huhly huhly pčík!

Jarodějka
26. 05. 2002
Dát tip
Hoonem se uzdrav, copak může čaroděj pčíkat ve službě na veštírně ?! :o) Hned by se rozkmitaly olovnice :o) A jak je možné, že máš ty tak špatnou obranyschopnost Wopidoo ? určitě tě to doma nějak zvýhodňuje, protože jinak by jsi ze sebe nemocného nedělal. Letos je to tuším už druhý krát ! :o)

Wopi
26. 05. 2002
Dát tip
Ne, letos je to po páté... :o)). Ta potvůrka imunita už je mi zas nevěrná.... nevím, jak si ji připoutat k sobě :-/

Wicana
26. 05. 2002
Dát tip
Wopidoo, na tebe nefunguje všechno co funguje na někoho jiného :--) a stejně by jsi nepodstoupil to, co by na tebe zabralo. Stačilo vidět tvůj obličej, když jsme se s Wiki bavily o kombušce :--) A ta tvoje života správa ;--)

Wopi
25. 05. 2002
Dát tip
PROČ NEJSME V TABULCE NEJAKTIVNĚJŠÍCH KLUBŮ? ČARUJEME DOST AKTIVNĚ? NEBO SE JEN TAK NECHÁME UNÁŠET MAGIÍ KOLEM NÁS?

Wicana
25. 05. 2002
Dát tip
Wopi, já se v takových věcech nevyznám, nevím o jaké tabulce mluvíš. Vadí ti to moc ?

Wopi
25. 05. 2002
Dát tip
Tak si klepni vlevo na Wicana a jukni napravo dolů :o)

Wicana
25. 05. 2002
Dát tip
hned jsem tam letěla, a klepala, krkem kroutila :--) ale vždyť to Wopidoo nevadí, k čemu by nám to bylo, viset na nástěnce, ještě by nám někdo vyčítal, že papíry pro netopýry dáváme naopak

Wopi
25. 05. 2002
Dát tip
To je pravda. A my jim přitom dáváme jen pohádky před spaním číst vzhůru nohama :o)

Wopi
25. 05. 2002
Dát tip
nebo kopytama??

Wicana
24. 05. 0002
Dát tip
Do klubu vstoupil mario di fiore. Na přivítání neházejte tužky :--)Wopi, máš pravdu, lámou se, a pak se nedá chodit kolem tebe bosky. Jsem ráda, že je tady další čaroděj, a určitě si přinese svoji kupku magie :--) Kupka ke kupce a bude z toho MAGIE pro nás pro všechny. Já vás mám tak (za tu magii) ráda !! :--)

Wopi
24. 05. 0002
Dát tip
:o)

kdokoliv
23. 05. 0002
Dát tip
viděl :o)

Wopi
22. 05. 0002
Dát tip
Jarodějko, jak to víš?? Ty mi koukáš pod tužku??

Wicana
22. 05. 0002
Dát tip
Wopidoo, pokud ti někdo ubližuje, označ mi ho, hoď po něm tužku, a já ho zmaluji jin a jang :--)

Wicana
22. 05. 0002
Dát tip
kdokoliv :--) čekala bych, že ta hromada bude větší :--) ale vidím ti na očích, že jsi tam, v kupce magie, něco viděl :--)

Wopi
22. 05. 0002
Dát tip
Wicana: díky, ale někde jsem četl, že opravdu si ubližujeme především my sami... nebudu sám po sobě házet tužku, uznej :) An20: Tam nekoukej, tam je mrtvo...

Wopi
21. 05. 0002
Dát tip
myslím, že ne

Wopi
21. 05. 0002
Dát tip
aha, já zas něco nepochopil... :)) tak "kdokoliv" jo :)

kdokoliv
21. 05. 0002
Dát tip
Wopi, Wopi. Tys zapomněl, že kdokoliv nemusí být kdokoliv. To si říkáš mág? Objednej si rychle nějaké doučování! :-)

Jarodějka
21. 05. 0002
Dát tip
mě taky ať někdo doučuje ! třeba Wopi :o) ahoj kdokoliv :o)

Wopi
21. 05. 0002
Dát tip
Já jsem strašně přísnej! A dávám špatné známky! :o)

Jarodějka
21. 05. 0002
Dát tip
to beru Wopi, mně by si neměl za co dávat lepší známky :o) určitě to zní líp, když řeknu, že mě doučuje Wopi, než kdybych řekla, že mě může doučovat kdokoliv :o)

kdokoliv
21. 05. 0002
Dát tip
:(

Carodej
21. 05. 0002
Dát tip
čarodějné dámy, jsem zamilovaný až na půdu a napsal jsem novou báseň:-)

Wopi
21. 05. 0002
Dát tip
Z toho si nic nedělej, to se nám taky někdy stane (že něco napíšeme), na to si časem zvykneš.

Jarodějka
21. 05. 0002
Dát tip
Wopi, ale být zamilovaný až na půdu, to se někomu stane jednou za život ! :o) Čaroději, proč oslovuješ jenom dámy ? můj kocour se naježil, že s ním tady nikdo nepočítá :o(

Jarodějka
21. 05. 0002
Dát tip
kdokoliv: proč se mračíš, vždyť je to hra se slovem :o) vím že nejsi jen tak někdo :o) kdokoliv se nemůže přihlásit jako Ty, protože nezná tvé heslo :o)

Wopi
21. 05. 0002
Dát tip
Já vim, ještě že se na půdě bojim a tak se tam radši ani nejdu podívat. :o)

Jarodějka
21. 05. 0002
Dát tip
Wopi, letos jsi ještě žádné dílko nenapsal ;o)

Wopi
21. 05. 0002
Dát tip
kdokoliv se nemračí, on jen vykukuje přes hromadu mouky :)
21.05.2001Jarodějka
aha
Wopi
21. 05. 0002
Dát tip
pardon... šáhl jsem vedle

kdokoliv
21. 05. 0002
Dát tip
Wopi to skoro uhádl. Jenže nekoukám přes hromadu mouky, ale přes hromadu magie! :-))

Daemonica
20. 05. 0002
Dát tip
Když někdo nespí, sny se mu sice nezdají, to je pravda, ale kvůlivá zákonu zachování snové energie nemůžou jen tak zmizet a dotyčný nespavec je pak sny celý obklopen a ony kolem něho krouží a poletují jako mouchy kolem lustru. :)

Wicana
20. 05. 0002
Dát tip
Daemo ! ty máš přirovnání, nesrovnatelná :--)

Wicana
20. 05. 0002
Dát tip
to jsem zase já, abych vás potěšila ;--) musím vám říct všechno ještě jak to bublá, ale kdoví, co mi řeknete.. Potřebuji slyšet váš názor, myslíte, že k nám do klubu může vstoupit kdokoliv ?

Daemonica
19. 05. 0002
Dát tip
Strašidla někdy nepíšou, jen tak tiše pokukujou :o)

Jarodějka
19. 05. 0002
Dát tip
Daemonico :o) aha.. Strašidlům co pokukujou a nespí, se nezdají sny :o)

Jarodějka
18. 05. 0002
Dát tip
Celkem Daemonicu chápu, pamatuji jak mě jednou znechutilo už to, že si jeden čaroděj libuje ve slově mrouskat. Bylo to ale na jiném místě, v jiném století, a nechci si to pamatovat.

Wicana
18. 05. 0002
Dát tip
Daemonico, já myslím že už jsme od sebe dost daleko, a není důvod tu vzdálenost ještě zvětšovat. Skleněnka se mi rozplizla proto, že mi vyhrkli slzy, ale už se to nebude opakovat. Bylo to poprvé co někdo vnesl do klubu nelásku, a byla to úplně nepředvídatelná reakce. Už mám v tajné kapse sukně kapesníček

Wicana
18. 05. 0002
Dát tip
Klidně nějakou tu sloučeninu sodíku ztratím, hlavně když jsou v klubu bytosti, které umí krásně psát :--)

Wicana
18. 05. 0002
Dát tip
Ahoj všichni, vstoupil k nám nový člen, možná strašidlo, protože se jmenuje Plachta. Ale vzhledem k tomu, že už je přihlášen i do klubu milovníků koček, mám dojem, a můj Mikeš si to taky myslí, že Plachta bude mít vztah i k ostatním věcem, co nás baví :--) Zatím ale ještě žádné dílko nenapsalo

Alibaba
17. 05. 0002
Dát tip
Krásná Daemonico, nemaluj svými dlouhými nehty čerta na zeď ;)Přiznám se, že pro mě není nic hezčího na zdech, než stíny letících čarodějnic.. Daemo, četla jsi díla, které napsal Čaroděj ? Nelíbí se ? Určitě je jeden z nejlepších autorů v klubu, myslí si to alespoň mých 40 zbojníků :)

Daemonica
17. 05. 0002
Dát tip
Alibabo, četla. Drtivá většina je o lásce, o magii nic... Ne že by láska nebyl druh mocné magie :-/

Wicana
17. 05. 0002
Dát tip
Daemonico, podívej se kolik básní o magii napsala např. Jarodějka, Alibaba nebo Wiki. Ani jednu ! Znamená to, že tady nemají co dělat ? Vážně to vidíš takhle ? Moje skleněná koule je teď najednou placatá.. Nevím co si mám myslet. A opravdu jsem si ještě před chvilkou myslela, že láska je druh bílé magie

Daemonica
17. 05. 0002
Dát tip
No vždyť jsem to napsala (o něco přesněji) už nahoře.
Jen se mi poněkud nelíbily ty smyslné řeči (na ty je vážně jiný klub), to je všechno. Pokud Ti vážně placatím kouli, asi budu muset na pár století odletět...

Wopi
13. 05. 0002
Dát tip
S: gratuluju!

Daemonica
13. 05. 0002
Dát tip
Carodeji, ne všechny jsme smyslné. Já jsem například NESMYSLNÁ. Pokud ti jde jen o krásu ženských tvarů, doporučuji jiný klub...

Wicana
12. 05. 0002
Dát tip
Milé kouzelné bytůstky, chvilku jsem si zdřímla, podle mých osobních strážců, netopýrů, a jejich kruhů pod očima jsem byla až několik dnů bez vás! začínalo mi být z toho černě a chyběla mi síla.. Dneska jsem se radostně vzbudila, otevřela Písmáka, a krásně se mi podruhé rozvidnělo. Mezitím k nám do klubu vstoupili čaroděj, bláznivka a sirasi. Vítejte všichni ! škoda že vám lektvar na přivítání musím poslat jenom potrubní poštou, mimořádně dutým vláknem. Ale vy si jeho chuť představíte z dálky, těším se, až se někdy potkáme ! :--)Dejte mi, a ostatním z našeho klubu čas.. já si ráda udělám pohodu na vaše dílka. Akorát, snad vám nebude vadit, že u nás nic nespěchá, byla by to škoda, vždyť magie není soutěž, je to přítomnost síly, mám ji ráda, je pronikavá a věčná. Samozřejmě že je bílá ! Jsem ráda, sirasi :--)

Carodej
12. 05. 0002
Dát tip
Ahoj milé dámy, je pro mne vzrušující být obklopen smyslnými čarodějkami:))) Můžete mi trochu polopaticky vysvětlit, k čemu to dobré být v klubu - jakémkoliv klubu - krom toho, že jste smyslné magické bytůstky?:)

Jarodějka
12. 05. 0002
Dát tip
Čaroději, Wicanu si nevšímej, ta vlastně vždy plácá nesmysly :o) Já už ji beru takovou, ani nečtu co píše :o) Ale klub podle mě smysl má. Najdu rychle dílka, kde neplatí fyzikální zákony. Taky jsou mi lidé z klubu bližší, protože je víc čtu, a doufám jednou je všechny potkám, a vymeníme si košťata, nebo alespoň získám vous od Wopiho :o) Písmák je přeplněný, proto ho nemám šanci prolustrovat. Potřebovala jsem v něm menší svět na vraní nožce :o) tak proto

Deltex
12. 05. 0002
Dát tip
Jarodějka: Velmi hezky popsáno...:o)

S
12. 05. 0002
Dát tip
Milí kolegové, krásné čarodějky... Včera odpoledne zahřmění na obloze ohlásilo narození mého syna Radima - právě o palec převyšující vzrůstem půlmetr.

Wicana
12. 05. 0002
Dát tip
S :--) vynikající zpráva ! to je špuntíkaté, jup dupí ! nové půlmetrové čarodějnické mládě :--) poslouchej S, to nám ale určitě napiš, když bude něco nového, kdy malému Amidarovi začnou růst křidélka, nebo když začne mluvit první zaklínadla :--) Určitě je jako by ti z oka vypadl, nebo ne ? zmenšující zrcadlo možná od půlmetru výš nefunguje :--)

sirasi
12. 05. 0002
Dát tip
Díky za přijetí, už jsem se bála, že budu bloudit světem sama :-) Wicano, ptala ses, kolik mám kocourů ?? V každém sídle několik, bez kocourů by byl můj život velmi smutný... Blahopřeji k narození malého čaroděje :-))))))))) Ať Ti, milý S , roste k radosti a úspěch ho provází, kamkoliv vkročí:-))))))

sirasi
11. 05. 0002
Dát tip
takových nadbytečných klubů zde na Písmáku, když by stačil tento, za všímje přece magie :-) Pokud se zde provozuje pouze bílá magie, ráda bych byla mezi vámi :-)

Hakim
07. 05. 0002
Dát tip
Tak s tím Ti neporadím W. Chci vás ale všechny pozdravit čarodějky!

Wicana
04. 05. 0002
Dát tip
Wopidoo, nalamuji si už 24 hodin koště nad tím, jak je možné, že Wiki se oheň nedotkl. Máme hranice citlivosti k plamenům tak rozdílné ? Wiki myslela určitě jenom ten jeden den (30.4.) Předtím se Wiki s ohněm mockrát setkala. A stejně se asi čarodějnice vzájemně velmi liší tím, jak mají kolem sebe navršené hranice :--)

Wicana
04. 05. 0002
Dát tip
taky se vám tohle tak dlouho roluje než se dostanete na konec zpráv ? používám ctr+end, no trvá mi to :--( nevíte někdo jak to rolování zrychlit ? bude to asi počítačem, ach jo, kde jsou ty časy, kéž bych se mohla vrátit do roku 1299.. Sedávali jsme v kruhu u ohně, a měli spoustu času na přemýšlení, co nám chybí..

Wopi
03. 05. 0002
Dát tip
Každého se někdy dotkne oheň. A nemusí to být ten z navršené hranice.

Cirilla
01. 05. 0002
Dát tip
Hůůů, jsme po včerejšku všechny? Jsem osmahlá, seč živá :) jenom mé nové košťátko s pohonem na celou násadu shořelo kdes ve strouze... :(

Jarodějka
01. 05. 0002
Dát tip
to je skvělé Cirillo ! :o) co tam po ztrátach, košťátka by se měly obměňovat kvůli bezpečnosti, časem jim přestávají fungovat zahejbátka, a blinkre, to by o tom mohla mluvit moje sestřička Šílená košilka. Hlavně že ty jsi zdráva, Cirillo, a pořád houkáš :o) taky jsem měla co dělat abych se neosmahla. Když po půlnoci došlo dřevo, pálili palety, a na jedné jsem si zdřímla :o) vzbudila jsem se ale v krásném jetelovém poli u jezírka dneska v 12.00 h, slunce mi spálilo jenom obličej :o) kdo další z nás je ještě naživu ? :o)

Wicana
01. 05. 0002
Dát tip
Vítám novou kouzelnou bytost, jmenuje se Smích_a_pláč ! Letošní pálení nepovedených čarodějnic máme za sebou, joj. Věřím že my, co jsme zbyly, teď budeme víc než pláčem, živé smíchem :--) To se týká i našich čarodějů, na kterých inkvizice nemá :--)

Wiki
01. 05. 0002
Dát tip
Zbyla jsem, oheň se mě ani nedotkl, ale jestli budu živa víc smíchem............

Wicana
29. 04. 0002
Dát tip
nenechte se rušit, občas se sem přihlásí neviditelná pohádková bytůstka a šmejdí nám po jeskynce

Wicana
26. 04. 0002
Dát tip
Kdyby kolem vás letěla neznámá čarodějnice, tak se jí zeptejte, jak se jmenuje. Do klubu vstoupila Elee :--) Znáte ? :--) Elee, vítej ! snad se ti bude líbit mezi koštěty, pavoučky, a vzpomeneš si na nás, když se budeš cítit sama na některé ze svých oblíbených střech :--)

Wicana
25. 04. 0002
Dát tip
No vidíš přemoudrý anonym :--) ještě že jsem si teď uvědomila, co mi schází.. Ani nevím so je s čarodějnicí "blb". Víte někdo ? Ráda bych ji viděla..

Anonym
23. 04. 0002
Dát tip
Blbost

Wicana
23. 04. 0002
Dát tip
s tím ti asi nepomůžu :--)

Wicana
14. 04. 0002
Dát tip
kocourek hloupý svůj natěšený ocas asi nerozmotá, protože čarodějka Jurik je další naše kouzelná kamarádka, a my máme čtení na dlouhé noci :--)

Wicana
14. 04. 0002
Dát tip
demiki plex, ále :--( uvařila jsem špenátovou barvu, a padlo mi tam rajče :--) no tak si raději nasaďte krycí brýle

Wicana
13. 04. 0002
Dát tip
Hlásím (a radostně naježený Mikeš si na souhlas uzlí ocásek), že flukutující čarodějnice zvaná Fluctuatio se na svých cestách zastavila u nás, a přidala se k nám :--) Kdoví jak dlouho se zdrží ;--) Moc si přeju, aby se ji prostornost naší jeskynky zalíbila, bude mít k dispozici zadní východ :--)

Jarodějka
12. 04. 0002
Dát tip
taky zdravím Cirillo :o) to že nás láká všechno co se jiskří, odrazuje, otevírá a zahaluje, může být stigma, slabost, nebo štěstí :o) chci se zabývat lidskou magií :o) taky magií koček, a magií magnólií.., všechno co má s magnetem společné nejmíň tři písmenka mi je podezřelé :o) internet - to je magie s výstrahou ! jsem ráda, že jsem tě díky němu poznala, uvidíme co dál :o)

Wicana
10. 04. 0002
Dát tip
Cirilla je naše nová čarodějnice, kajícnice, hříšnice a pohádková bytost ! :--)

Cirilla
10. 04. 0002
Dát tip
Buďte zdrávo, společenství tajemných a zatracovaných duší poznamenaných stigmatem magie :)

S
08. 04. 0002
Dát tip
Tak jsem precetl mnohe z toho, co nese znameni b.l.b. a musim rici, ze pokud by jeji jmeno bylo jen o řád "kouzelnější" - byl bych pro její přijetí, alespoň za Nic, takto však po zvážení okolností se mi jeví jméno Blb jakožto člena váženého spolku čarodějnického jakožto nevhodné.

Jarodějka
08. 04. 0002
Dát tip
jsem ráda S, že máme stejný názor, jsem za přijetí nejmenované čarodějnice, zároveň doufám, že nám svěří své opravdové čarodějnické jméno, nebo k nám vstoupí v převtělělení :o) pro opravdovou bosorku hračka..

Wicana
05. 04. 0002
Dát tip

Wicana
05. 04. 0002
Dát tip
Zpráva všem: Do klubu se hlásí čaroděj jménem Blb, potřebuji se poradit. Asi všichni víte, že jednou už jsem zamítla vstup kapavce, z opatrnosti, tentokrát ale intuice žádná, ani mi skleněnka neříká pravdu, ani nelže, vůbec nic.. Tak co uděláme s tím blbem ? Myslíte, že to bude kouzelný ? "Blb".. jak vám to zní v uších, případně chutná na jazyku, já vážně nevím, jestli to je pohádková bytost, která nám tady pořád chyběla :--)

Psichiti
04. 04. 0002
Dát tip
Wiki, máš skvělé nápady, no snad nám do toho nikdo neskočí, udělala jsem, předtím i za tím, skluzavku z mydlice lékařské :--) a na výstrahu deset metrů před jeskyni pověsím dolu hlavou netopýra :--) jen ať zírá

Wicana
04. 04. 0002
Dát tip
Psichito, nejsi tak trochu drzá ?! Tohle převtělení ti přijde draze ! :--/

Wiki
03. 04. 0002
Dát tip
prostě na tu poštovní zprávičku dáme pečeť : nejvyšší utajení, cizím vstup zakázán a všichni to přeskočí a nikdo to nebude číst :-)))))))

Wicana
02. 04. 0002
Dát tip
hezký přílet domů :--) Wiki, doufám, že ti to někdo všechno věrohodně povykládá, protože já teď musím přehánět v práci opět jsem si ten nos mohla ulomit, že se mi celý den leskne na obrazovce věř, ono by se mi v severních Čechách moooc líbilo, kdyby tam nebylo tolik IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII pytlů nedychatelného kouře :--)

Wicana
02. 04. 0002
Dát tip
hups, dups, toohle mělo být do jiného okna, Wiki do poštovní vrby tak si to ostatní čarodějové vesměs nečtěte, ať se to nedoví zollinka, to bych měla malér, a Mikeš s krtkem domácí vězení, úplně bez viny

Atalanta
27. 03. 0002
Dát tip
Joey? Milá Wicano, nějak jsem tu dřív nebyla... podle odkouzlené angličtiny by to mělo být tuším něco jako [džouy]. Jak to čtou čarodějové, to ale nevím :) Co dělá krteček?

Wicana
27. 03. 0002
Dát tip
Atalanto, ještě že sem občas uděláš zjevení ! vsadím se, že kdyby jsi řekla nahlas "džouy", tak že se tě zeptám, jak se to píše :--) no konečně v tom mám trochu jiný odstín krteček je taťuldo :--)

Wicana
25. 03. 0002
Dát tip
Ahoj všichni, i když jste si nevšimli, jeden čaroděj nám zmizel, neřekla jsem vám to. Místo toho jsem se teď celá radostně zkroutila, protože máme čarodějnici Kiki, a to je důvod, proč se jedno zmizení vůbec nepočítá, ani neudělalo na skleněné kouli zákal :--) Jak dlouhé máš vlasy, Kikino ? A co nehty ? Texty ? Nemusíš odpovídat, vítej a čaruj :--)

Wicana
27. 02. 0002
Dát tip
Máme nového čaroděje ! podívejte se ! :--) s takovým těžkým čarodějnickým jménem, o kterém jsem v žádné knize dosud nečetla.

LEON
21. 02. 0002
Dát tip
Já bych potřeboval spíš nějakého "znalce", který se této problematice věnuje hlouběji:-)Překlad skrytých významů, výklad palindromů apod. Dnes se o tohle zajímá děsně málo lidí a je těžké shánět informace:-(

Sybyla
16. 02. 0002
Dát tip
runy mě zajímají jako všechno ostatní, tak ?

LEON
11. 02. 0002
Dát tip
Wicana a ostatní: Díky za přivítání přátelé. Omlouvám se za pozdní reakce, ale nejsem na netu tolik, kolik bych si přál:-) Pravák jsem (?) a konstruuju cokoliv, co je právě potřeba:-) Mimochodem, proč by ten most přes poezii do klubu Magie měl být zvedací? Já bych ho nechal klidně pořádně pevný a stabilní, aby odolal běhu věků a byl oporou pro nejisté a váhající kamarády "hledače" :-) Přeji den plný SLUNÍČKA... LEON

LEON
11. 02. 0002
Dát tip
Ansuz: Zdravím Tě, příteli. Máš vysoce mířící ušlechtilé jméno:-) Zajímáš se Runami trochu hlouběji? Bylo by příjemné zde najít spřízněnou duši :-) LEON

Wicana
10. 02. 0002
Dát tip
Heleďte nejmilejší bytosti, abyste věděli, čučím taky.. Kdo mi řekne, jak se vyslovuje "Joey" ? Je to něco mezi čarodějnicí a čarodějem, a od dneška je s námi v klubu. Měli bychom se domluvit, jak ji-mu budeme říkat, a správně to zapisovat do lexikonů. Jestli se Ono nevyvrbí :--)

Wicana
03. 02. 0002
Dát tip
Wiki, to je skvělé, zolli si právě taky jednoho zamluvila :--) Krtecek bude mít děti po celé republice :--)

Wicana
27. 01. 0002
Dát tip
Wiki, už neví ;--) A my mu to neřekneme. Vsadím se, že ten anonym byl Alexandr

Wiki
27. 01. 0002
Dát tip
Wic : taky mám to podezření, že zde promluvil duch Alexandra :o))))))))) zamlouvám si puntíkovanýho potomka :-o)))

Wiki
16. 01. 0002
Dát tip
Wicano, neřeknu :-))) Jakej žil Alexandr život, ví jen on sám :-))

Wicana
13. 01. 0002
Dát tip
Alexandr žil život všech Alexandrů. Wiki, nic mu neříkej, anonymovi

Wicana
11. 01. 0002
Dát tip
vrátila jsem se z Jeseníku a koukám, je z něho stříbrný krtek, z ničeho nic zešedivěl :--) ale pořád je moc hezký, a jeho děti budou mít malinkaté stříbrné puntíky :--)

Wiki
10. 01. 0002
Dát tip
Teda, se nedivim, že byl Alexandr agresivní, žít takovej život, tak taky radši skončím v hadím břiše ....... doufám, že krtek dopadne líp :-))) a co puntíkovanej chov ???

Wicana
09. 01. 0002
Dát tip
na rovinu všem říkám, že nevím, kdo jsou ti dva noví v klubu :--) Ansuz: máš v poště LEON: máš lví jméno, jsi pravák ? co konstruuješ ? by se nám hodil zvedací most přes poezii do klubu magie :--)

Wicana
09. 01. 0002
Dát tip
Wiki, s Alexandrem je amen, byl agresivní. Jeden hádek ho má v bříšku. Pak spolu půjdou do nebe. Ale krteček, ten je na piškoty Atalanto ! :--) Wopi, ta Němka se krtečkovi líbí, Češku ještě neviděl :--)

Atalanta
07. 01. 0002
Dát tip
zkoušela jsi krtečka krmit piškotama??? Jo, a hezký Nový rok všem...:)))

Wiki
04. 01. 0002
Dát tip
jak to, že novou družku dostane krtek a ne Alexandr ???????

Wopi
02. 01. 0002
Dát tip
Už je zdravej. Sice ještě neni ve svý kůži, ale už aspoň nemá husí ani hroší. Má jen novou sbírku nevyzkoušených kouzel a přemýšlí, kam je vrtne. :) Jak to dopadlo krtkem kájínkem? Je spokojen s družkou nebo měl jiné představy o životní partnerce?

Wicana
29. 12. 0001
Dát tip
Pokarhání Wopimu, že onemocněl !

Wopi
17. 12. 0001
Dát tip
Pozdravuj krtečka! :)) A jedna pro čarodějnice: Mám balík na poště, přišlo nové koště! Staré sice ještě mete, ale je již dosti jeté... :))

Wicana
17. 12. 0001
Dát tip
he, pavoučí nožko, ta básnička se mi líbí, Wopidoo ! :--) to by chtělo rozpracovat na víc dílů, nebo cestopis koštětem světem ;--) krtek (tak trochu kájínek) přibral dalších dvacet gramů, a zítra mu poštovní netopýr přiveze z Německa čistokrevní manželku :--)

Wicana
12. 12. 0001
Dát tip
já krtečka jednou z lásky sním :--)

Wicana
11. 12. 0001
Dát tip
krteček přibral ! :--) mandarinka mu nejede, puding jede

Wicana
07. 12. 0001
Dát tip
pchu a fu a fíha, Petulo, ty se máš ! čmerta jsem už dlouho neviděla, a to jsem tolikrát nechala celou noc kapat vodu, jen ať přijde vynadat, víme že to nesnáší :--)

Wicana
07. 12. 0001
Dát tip
čert mi na Mikuláše poslal krtečka, malinkého potkánka, kterého budu mít ze všech kanálových nejradši :--) teď ho jdu ukázat Azalinovi do čajovny, pá

Petula
05. 12. 0001
Dát tip
Já Vás jdu jen pozdravit...

Tfuj! Tfuj! Tfuj! Brbly! Brbly!

Dnes se za mnou příjde podívat čMert!!!

░▒▓~_~▓▒░


Wicana
25. 11. 0001
Dát tip
všem kouzlátkám na vědomí: vědma radila, abych do obětí jeskyně nového člena přidala, asi už všichni znáte moji slabou povahu, hned jsem se podívala na jeho nos, Nosferata jsem nemohla odmítnout :--)

Wicana
25. 11. 0001
Dát tip
Nosferatu vítej, udělej si pohodlí jako doma, u nás v jeskyni se nezouváme, a žádnou obuv nenosíme, čvachtá to tu stejně stejně zatím jsem o tobě neslyšela, ale když bude dost světla,prolustruji tvoje básně, u nás nic nespěchá, tak se měj hezky i kdyby ti bylo zima (v létě se kamínky v jezírku oteplí, zatím nám alespoň mouchy dají pokoj)

Wicana
24. 11. 0001
Dát tip
mezi námi, i tomu největšímu smolaři, smolařce se každé desáté přání splní, ve světě to už tak chodí, ale pst !

Wicana
24. 11. 0001
Dát tip
za měsíc jsou Vánoce :--)

Wopi
24. 11. 0001
Dát tip
ale u čarodějů je to každé deváté!

Astrálka
24. 11. 0001
Dát tip
* Wopi, veru :o)

Wicana
20. 11. 0001
Dát tip
ojoj Deltexi, takový den si musíme udělat !! :--) víte proč jsem dneska napustila jezírko v jeskyni ? máme tady novou pohádkovou bytost, rybičku doufám, že nikdo nebude zjišťovat, jestli to není kapřík, že se blíží Vánoce, ani házet po ní desetníkama, trhat šupinky, a Mikeš že ji nebude chytat na ocásek.. komu se zdají tři přání málo, ať si vezme lexikon, a začne luštit se zrcadlem, jak rybičky naučit počítat do deseti :--)

Deltex
13. 11. 0001
Dát tip
Ojojoj přeji krásný den!

Atalanta
15. 10. 0001
Dát tip
jistěže létají, ale rády se někam vracejí, ne? :o) DešťováMyš: :-))) A ještě přidejte mojí (černou) Čertici...

hermit
11. 10. 0001
Dát tip
RainMouse: :-)))))

RainMouse
10. 10. 0001
Dát tip
Zajímavá jeskyňka. Škoda, že je tu tolik kocourů. Budu vás pozorovat raději z povzdálí.

Wopi
05. 10. 0001
Dát tip
Atalanta: nejen Mikeš, i jeho bratrane Kocúrik je černej jak uhel, jen oči mu svítěj :))).

Atalanta
04. 10. 0001
Dát tip
Tak ahoj lidicky... uvidime, jak si tu jeskynku zabydlim...:o)) Wicana: je Mikeš černej?

Wicana
04. 10. 0001
Dát tip
Atalanto, Mikeš je opravdu černej jak vrána :--)

Wicana
04. 10. 0001
Dát tip
těžko uvěřit, co pamatuji, všechny čarodejnice pořád někde létají, konečně se jedna chce zabydlet :--)

Wiki
04. 10. 0001
Dát tip
já bych se taky nejradši zabydlela tak na tisíc let bych to viděla. Bolí mě všechny staré kosti a zapomněla jsem všechna kouzla. možná, že po tisíciletém spánku se obrodím ....

Deltex
01. 10. 0001
Dát tip
:o)

Wicana
30. 09. 0001
Dát tip
Atalanto, nesmíš Wiki brát vážně :--) dělá si ze všeho legraci. Neztratila jsem se, jenom mám spoustu zájmů a práce. Dva - tři měsíce si čarodějnice ani nevšimne, dokonce ani několik let pro ni nic neznamená. Nestírej prach na hodinách věčnosti. Zítra se chystám do krajů, kde se přemnožily myši. Mikešovi jsem to slíbila v roce 1700, a dneska mi to chtěl vyhazovat na oči. Samozřejmě Atalanto, taky ty máš u nás v jeskynce kouzel pod okapem postýlku. První noc bude strašidelná, ale pak si zvykneš, a nebudeš si všímat :--) Začnou pro tebe mít význam jenom velké věci. A přestaneš vnímat, jak plyne čas..

Wicana
30. 09. 0001
Dát tip
Wopi, no jasně, to jsi celý ty. Na vinobraní ani za nic, leda tak na housenkové mléčné dráze :--)

Wiki
29. 09. 0001
Dát tip
Vzali moc rádi, ale naše Wicana se někam ztratila v propasti času. Musíš počkat, až najde zase náš směr :-)))

Atalanta
28. 09. 0001
Dát tip
Vzali byste jednu malou bylinkářku z hor? Někteří jí říkají Čarodějka, ale ona si jenom ráda povídá s kytičkama a snaží se rozdávat dobro...

Wopi
20. 09. 0001
Dát tip
Kocúrik vínu moc nedá... to spíš mlíčkobraní... :o)

Wicana
19. 09. 0001
Dát tip
Wiki, jsem v pohodě, a Mikeš taky, protože jsem byla dva dny pryč, a nechala ho být. Letěla jsem opět do Prahy na Vyšehrad, o tom by mohl vyprávět Vio, který mě tam přistihl :--) Dělala jsem společnost kamarádům z Řecka. Jen co si udělám práci v jeskyni, tak se vám ozvu.

Wicana
19. 09. 0001
Dát tip
Wopi, třeba tím mrskáním kocúrik taky něco naznačuje, že už se nemůže dočkat. 22.9. začíná brněnské vinobraní, potrvá do 30.9. Tak co ? Nezapomeň konzultovat s Wiki, protože to hrozně přehání v práci :--)

Wiki
18. 09. 0001
Dát tip
Wic: doufám, že Ty i Mikeš jste v pohodě ? Cvičí Mikeš pravidelně pacičkama? Doufám, že mu denně nakrucuješ fúsky a drbeš ho za ouškem:-)))) Zdraví náš Kocúrik:-))))

Wopi
17. 09. 0001
Dát tip
Jo, Mikeš něco naznačoval ;-). Zato kocúrik zarytě mlčí a mrská ocáskem :-).

Wicana
16. 09. 0001
Dát tip
Wopidoo, jak ráda ! jsem si přišla pro magický zážitek do Plzně, už dávno jsem chtěla: vylézt na věž, sestoupit do podzemí, večer poslouchat klávesy, prohlídnout si ten létající svícen ;--) kameny u Wiki v ordinaci, pak spát u vás v pokoji ve spací zóně, tak hluboko v podmořském pelíšku a příště.., už to váš kocúrik a můj Mikeš plánujou, že v Brně :--)

Deltex
15. 09. 0001
Dát tip
:o)

Wopi
15. 09. 0001
Dát tip
Zdejší kraj bude ještě dlouho vzpomínat na ten neuvěřitelný průlet TAKOVÉHO roje čarodějnic... škoda jen, že prolétly tak rychle - ale i přesto to byl magický zážitek :-)

Wicana
11. 09. 0001
Dát tip
Wopi, je stejně krásný, bez ohledu na to, co řekne Wikana o vousech, protože pavouček Wopidoo bydlí ve spleti vousů :--)

Wopi
11. 09. 0001
Dát tip
Čaroděj musí mít fousy. Jinak to nejde... akorát Kedrigern je neměl, ale to je jen literární postava...

Wicana
10. 09. 0001
Dát tip
Deltexi, nevšímej si ten výběžek nad tím, a můj skus, tohle je úsměv :--) Wopi, Wiki, hermit - který mi přál k nedožitým třicetinám(holt to špatně sečetl) - máte u mě něco v igelitu - protože tahle věc nesnáší hlazení, (narozdíl ode mě) Z Wikina srdíčka jsem nasnímala WGM, ta frekvence byla známá :--) Wiki, v pátek dostaneš od čarodějnice polibek, proto se preventivně nakrémuj něčím proti proměně :--) moc a moc se na vás s Mikešem těšíme, protože už je Mikeš zase doma (na prádelní šňúře)

Wopi
10. 09. 0001
Dát tip
Ach jo, zase Wiki... :(

Wicana
10. 09. 0001
Dát tip
Wopi, nemáš důvod, tohle není vůbec žádná protekce, jenom důsledek toho, že Wiki nemá vousy :--)

Wopi
09. 09. 0001
Dát tip
Wicano... všechny ty léta...desítky...stovky... těch pavučin smetených i ponechaných... těch výletů do noční oblohy... tohle století opět slavíš výročí, viď? @-->-->-->-- Přeju Ti, ať Ti všechna kouzla vyjdou nejmíň tak, jak si přeješ, ale pokud možno ještě líp (s občasným příjemným překvapením) :-)) MTR a posílám Ti čarodějnické pohlazení.

Wopi
09. 09. 0001
Dát tip
chtěl jsem napsat "všechna ta léta", ale samým dojetím nevidím :-)))))

Wiki
09. 09. 0001
Dát tip
Milá Wicano :-)) A já ti přeju, milá čarodějko, ať se Ti daří ve Tvém díle, všechny lektvary a elixíry nechť jsou účinné a ku prospěchu Tvému a celého lidstva. Jsme rádi, že tě máme :-))))

Deltex
08. 09. 0001
Dát tip
:o)

Wopi
07. 09. 0001
Dát tip
Jo? Zkusíme. MTR, Wicano :-).

Wicana
06. 09. 0001
Dát tip
Deltexi, když už nebudeme mluvit, budeme se vždycky na sebe usmívat, jo ? Co s tebou dělá zaklínadlo MTR ? Protože já jsem proti tomu bezmocná :--)

Deltex
05. 09. 0001
Dát tip
:o(

Jarodějka
05. 09. 0001
Dát tip
Deltexi, proč ta mrzutost, Wicana se na tebe usmívá. Víš, to ona je jenom tak ošklivá, že to není poznat :o)

Wopi
05. 09. 0001
Dát tip
Jarodějko, takhle bys o vážené kolegyni mluvit neměla... Ani kdyby to byla pravda...

Jarodějka
05. 09. 0001
Dát tip
Wopidoo, uznala bych tvoji námitku, kdybychom nebyly s Wicanou jak z jednoho vejce :o) Znám ji jak svůj žloutek, Wicana se neuráží, a nechápe ani, když to udělá někdo jiný, slyšíš to Deltexi ? :o)

Deltex
03. 09. 0001
Dát tip
Wic... mluvíš o vážných rozmluvách, ale ještě jsi se nedostala k ničemu podstatnému... nuže?!

S
03. 09. 0001
Dát tip
Zdravím Vás, milý kolegové a sličné kolegyně, a podávám stručnou zprávu z poustevnické seance - nejprve všichni zúčastnění, až na mojí druhou hlavu, obdrželi důtku za pozdní příchod - k obřadu jsme následně usedli v pentagramu - tolik nás tolik bylo a v družném hovoru, který se točil především o nebezpečnosti pozření baziliška z důvodu zeskamenělení, jsme připravili a následně i zhodnotili poustevníka. Ten byl letos přiměřeně chutný - neb nejtvrdší poustevnické jádro sestávající se z Roberta Kanócze nebylo přítomno - a tedy se poustevník obešel bez obvyklých příměsí typu hlína a tisového jehličí. V průběhu seance nebyli zaznamenány žádné ztráty (podotýkám, že při jedné seanci konané U Jezírka jsem se já sám svou první hlavou stal obětí Behemota). Kdo z Vás zasedl do či před školní livici budiž tímto povzbuzen a napřesrok se těším na Vaší hojnější účast!

Wicana
03. 09. 0001
Dát tip
Deltexi, konec našeho rozhovoru máš v poště

Wicana
03. 09. 0001
Dát tip
výtečně S ! obludě vzdorující, napřesrokem se necháme překvapit, co Behémót nám přichystal :--)

Deltex
01. 09. 0001
Dát tip
Vidím v tom výzvu k odchodu ač nerozumím )a rmoutí mě to ani netušíš jak)... inu, uposlechnu tvé přání a odejdu. Buď sbohem Wic...

Wicana
01. 09. 0001
Dát tip
Milý DelteXi, ty jsi se veřejně zbláznil !:--) Copak mi nerozumíš ? mě ani nenapadlo myslet na tvůj odchod ! Když jsem ti odepisovala - ta druhá část byla odpověď na druhou část tvé zprávy, kde píšeš: //K čemu mi bude desítková skoustava, když svět se hýbe především v binární, či hexadecimální? // Na to jsem ti začala vysvětlovat své teorie o rychlosti pohybu, vybrala jsem si asi špatný příklad - MIZENÍ, že jo :--) Vůbec to neznamenalo, že zmizet máš ty, považovala jsem to akorát za dost dobré kouzlo :--)

Wicana
01. 09. 0001
Dát tip
víš co Deltexi, objev se tady, ať si spolu vážně promluvíme, něco ti zatím uvařím :--)

Daemonica
31. 08. 0001
Dát tip
Dávno, dávno předtím, než vědci objevili princip relativity, že let velkou rychlostí mění vlastnosti prostoru, přišly na obdobnou věc čarodějky. Jim však stačily i malé rychlosti k tomu, aby měnily prostor, vůni vzduchu, barvu měsíce (povidlový!) a chuť času... Wicana to ví a její okvětí dovnitř je dokonalé!

Jarodějka
31. 08. 0001
Dát tip
co je to za noc, že se Měsíc zmydlil?.. a na Zemi jasněžežijou blázni, normální by přece nečučeli v jeskyni, tam to kape, bosky klouže, žádné kytky, nacákané louže Daemonico :o))..jim stačily i malé rychlosti k tomu, aby neměnily, protože není nic lepšího, než být čarodějnicí a učit se čarovat :o)

S
31. 08. 0001
Dát tip
Milý kolegové - kdo jest v pondělí v Praze a chtěl by se zůčastnit tradiční poustevníkové seance, může přijít v 7:50 na Náměstí Míru před kostel sv. Ludmily. Pro nezasvěcené a zvídavé: poustevník může být laikem zaměněn za velmi silný čaj, avšak tato fatální mýlka se může stát jeho konzumentu i osudnou - např. při velkém jednorázovém požití. Poustevnický rituál má dlouhou tradici a 3.září se koná tradičně u příležitosti začátku nového roku. Jde o mimořádnou událost a příležitost, neboť obvykle se poustevnická seance odbývá pod povrchem zemským - nejčastěji v moderních jeskyních typu pod Stalinem - a v čase půlnočním.

Daemonica
31. 08. 0001
Dát tip
Jarodějka: Ty víš... jim stačily i malé rychlosti k tomu, aby neměnily... ano...
S: Škoda (alespoň pro tentokrát), že nejsem z Prahy... Dám si čaj na dálku...

Wicana
31. 08. 0001
Dát tip
no tedaS ! tvoje informace se mi líbí ! :--) určitě bych do Prahy zkratkou přiletěla, kdybych si už na pondělí nepozvala pár čarodějnic brněnských na svářku.. Ať to vyjde vám i nám, všechny lektvary ať chutnají, a ať nám z nich neodstávají uši :--)

Wopi
31. 08. 0001
Dát tip
takhle:    o  o (    |    )      -

Wopi
31. 08. 0001
Dát tip
Ale Jarodějko... kde jinde najdeš tak velebné ticho, jako v jeskyni? Kde jinde cítíš tak intenzivně tvar prostoru a slyšíš ozvěnu vlastních kroků? Kde jinde vytváří kapání vody hudbu než mezi krápníky? (kohoutek v koupelně to nedokáže...) :-) Ne, neodporuju si. :-) To velebné ticho tam je, ale naše zvuky do něj píšou verše jako naše ruce do básní.

Krel
31. 08. 0001
Dát tip
Tak jsem tu, já Simildanach Krel Landor lach Fang pán bílé magie, tanečník s čepelí a poslední z druidů....zdravím vás!!!

Wicana
31. 08. 0001
Dát tip
Úha, bude se mi to nad kastrólem špatně vyslovovat, co kdybych ti říkala jednoduše Krele ! :--) jinak, moc se tady tou čepelí neoháněj, nebo mi uděláš na silonkách očko a podřízneš Mikeše :--( Už máš dílko, které by se hodilo do bělostné magie ? Možná by to chtělo letos jeskyni vybílit :--)

Wiki
30. 08. 0001
Dát tip
vítej doma šéfová .-))))))))))Jaký byl let ?

Deltex
30. 08. 0001
Dát tip
Wic, zdravím tě zpátky...:o)

Wicana
30. 08. 0001
Dát tip
Deltexi, odepisuji ti veřejně, protože se to musí vyřešit před jeskyní. Že neznáš pohnutku k napsání mé zprávy ? ani jsem se nehla, tak se tím netrap. Jenomže druhá část, Deltexi, a to zmizet ve správný čas bychom se měli učit, průběžně si ověřit, jestli mizíme dost rychle, a učit se zrychlovat nikomu neuškodí, čím rychleji na jednom místě mizíš, tím rychleji se objevuješ někde jinde :--) Deltexi, mám tady v knize ponosů na tebe ještě pár citací, jsou tací, co by tě rádi viděli o několik desetiletí pryč. Proto si honem otevři ten lexikon, a čti po slabikách, kde máš své nejslabší místo

Wicana
30. 08. 0001
Dát tip
milá Wiki, nejsem o nic větší šéfová, než svoje a vaše služebnice :--) jsem si řekla, Wicano, jednou jdeš na dovolenou, tak koště necháš doma.. a to jsem neměla tři dny jsem byla na cestě tam, a tři zpátky, tam mají o tři hodiny posunutý i čas, z toho pramení ty nepříjemnosti, co mám teď s denním osvětlením

Wicana
30. 08. 0001
Dát tip
no let, hmm, jako z popela a vody květ, tenhle měl okvětí, co se otevírá dovnitř, ne a ne se tam včelka dozvonit, dobzučet, prostě ten květ nebyl zvonek, pak se nedivit, že to nebyly medové týdny, spíš jen povidlovej měsíc, co se zatměl, aby jedna hvězda měla čas se nalíčit, čichací barvy jsem denně natírala na všechny její povrchy, do jámy jsem nosila cement

Wopi
30. 08. 0001
Dát tip
S je tajemný. O tom svědčí i to, že v abecedě je mezi R a T, ale na klávesnici mezi A a D. :-))

Wicana
30. 08. 0001
Dát tip
Wopidoo, ty pampeliško ! :--) Třeba ten S je jinak Sar... No víc neřeknu, dokud nebude ta dešťová kapka jistá :--)

Wopi
30. 08. 0001
Dát tip
"povidlovej měsíc..." dneska už nepotřebuju číst nic jiného... tyto dvě slova mi stačí k dostatečně příjemnému pocitu ;-)

Wicana
29. 08. 0001
Dát tip
Krele, pokud jsi ještě naživu, tak klikni na klub, jinak nevstoupíš, a bílé magii se budeš nadále věnovat doživotně bez nás, a my bez tebe

Wicana
29. 08. 0001
Dát tip
Neznáte někdo tu patnácku ? Jmenuje se "S", a hodně toho už vyčaroval na několik let předem..

Wicana
28. 08. 0001
Dát tip
Konečně jsem zase natáhla brka ve svý jeskni, a zakouřila v kamení :--) Ani jsem si nevěštila, o tom vůbec nevěděla, že já vás tak milujujuju, a že se mi dokonce bude stýskat, to bych nikomu neuvěřila. No teď přede všema přiznávám barvu kouřovou.. Chybělo mi něco na cestách, jo jo jo, nejvíc VY, a to co mi nechybělo, mi tam zas moc přebývalo :--)

Wicana
28. 08. 0001
Dát tip
Daemonico, dík.

Deltex
30. 07. 0001
Dát tip
Tak to my 369letá mláďata jsme netrpěliví až hrůza!

Deltex
28. 07. 0001
Dát tip
...chň chň chň!

Daemonica
27. 07. 0001
Dát tip
Samozřejmě. Jen je tu malý problém, že hlavní čarodějnice letěla moc daleko a uplyne asi měsíc, než se navrátí s novými kouzly. Tak zatím trpělivost :).

Krel
27. 07. 0001
Dát tip
Já jsem trpělivý...už moc dlouho se tomuto umění učím...přesněji 7546 let...měsíc pro mě nic neznamená..

Deltex
26. 07. 0001
Dát tip
Hih a to je právě ono - existuje jen to co ty budeš chtít - nic víc - víra je mocná věc. Chceš-li aby existovala pravá láska - věř v ní a ona pak existuje.

Wopi
26. 07. 0001
Dát tip
DeX: je to tak.

Deltex
26. 07. 0001
Dát tip
Wopi: Jé, poprvé se mnou někdo souhlasí ...to je hezké:)))

Krel
26. 07. 0001
Dát tip
Berete i nesmrtelné adepty bílé magie?

Satan001
25. 07. 0001
Dát tip
Ale HUŠ, ďáblíku! Honem svišti pucovat kotle! Tady je klub bílé magie... to nejsou naši!

Deltex
25. 07. 0001
Dát tip
Ach jo kdo by to byl řekl - vždyt ďábel vlastně neexistuje...

Wopi
25. 07. 0001
Dát tip
DeX - to se říká o lecčems. Slyšel jsem to i o pravé lásce i o magii. S obojím se přitom setkávám :-). Jedno lepší než druhé! :-)))

Wicana
24. 07. 0001
Dát tip
Daemonico, dávej na ty kouzla tady pozor, když budu na Uralu, jo ? já ti dovezu železnou rudu. Havranům ukazuj cestu vzduchem k nám. Komunikuj i s cizinci, taky jsme byly :--) a budeme .. moje žába Ezra má teď v oku pryskyřici

dablik008
24. 07. 0001
Dát tip
inu devcata povetrna na kosti svistici, at vam to caruje :o)) to vam preje (ne)moc pekelna :o))

Astrálka
23. 07. 0001
Dát tip
* podľa mňa, mystický pavúčik Wopidoo, vie dobre, ktorú muchú chytí, a ktorú pustí :o) * zelenooké vôbec nechytá, lebo mu trhajú siete (sú z Marsu, nevedia poriadne pristávať :o) * marťanské pakobylky, tie skutočne naháňa s Merleynom na na lietajúcom tanieri :o)

Wicana
23. 07. 0001
Dát tip
Wopi, takže přece jenom houbičky ! :--) no když jsou to šampiňóny, tak dobrá, lepší než nějaké nekontrolované hubnutí

Deltex
23. 07. 0001
Dát tip
Achich jo!

Wopi
23. 07. 0001
Dát tip
Deltex: nevzdychej :-) Čarodějky se vždy rády zake... é.. zapovídají :-)). To prostě tak je :-)).

Deltex
23. 07. 0001
Dát tip
Wopi: No já na to zrovna koukám:)

Wicana
22. 07. 0001
Dát tip
Daemonico, oni to křižování přebrali teď pavouci, ale dělají to na zádech :--) Jeden takový kamínek mám, a brzy ho vyzkouším. Ale bojím se, že mě na hranici vrátí kvůli radiaci :--) Wopi, zubař nemá šanci, když po každém bonbonku kloktám šalvií. A oblibu toho kousání, cucání, a dotýkání se, no to by ti líp vysvětlila Psichita :--)

Wicana
22. 07. 0001
Dát tip
šupoplex, já to špatně přečetla, to byly posvátní předměty, tak tedy cucání a kousání NE !

Wopi
22. 07. 0001
Dát tip
Wicana: O magii kousání, cucání a dotýkání se mi nemusí nikdo nic vysvětlovat :-)) Vím...je silná, je nádherná :-)). O posvátných předmětech jsem psal coby o příkladu při vysvětlování délky trvání kouzla. Ale jestli Ti vadí homeopatické kuličky, je to Tvé právo, já Ti je nenutím :-)). Stejně mě nevytočíš! :-))) Jsem dobře naladěn (v As dur) :-))

Psichiti
22. 07. 0001
Dát tip
tak dneska spím tady v jeskyni ! a nechtějte abych vám něco vysvětlovala zavinili jste si to, máte se držet svých skleněných a kuliček a bosoráctví, to bych rozhodně nečetla !!

Wicana
22. 07. 0001
Dát tip
tak pozor tady nespíš ! ty vaše klubovní nemoci tady nechceme :--(

Daemonica
22. 07. 0001
Dát tip
Psichiti: nevysvětluj, vítej! :) Je tady hezky :)

Daemonica
22. 07. 0001
Dát tip
píšu moc pomalu....

Wopi
22. 07. 0001
Dát tip
Daem.: to jo... už dlouho slibuješ další díly ;-) Wicana: neboj, kapénkovou nákazou to asi chytnout nemůžeme :-))

Wicana
22. 07. 0001
Dát tip
Daemonico, já nevím proti čemu všemu jsi tetována, ale doufám, že jsi taky očkována :--) a vysvětlit bych to měla, byla tady návštěva ze sexuálního klubu, se kterou se my nebavíme :--)

Wicana
22. 07. 0001
Dát tip
myslela jsem tím ovšem sebe a Mikeše :--)

Wopi
22. 07. 0001
Dát tip
Tak... já asi budu muset pryč :-( Já jsem v Psichiti klubu tajy :-)

Wopi
22. 07. 0001
Dát tip
Kruci - netaji, nejsem ledovec, "taky"!!

Wicana
22. 07. 0001
Dát tip
Který klub ti je přednější, Wopidoo ? A mysli na své zdraví :--) na naše samozřejmě taky :--)))

Wopi
22. 07. 0001
Dát tip
Já bych to nebral takhle buď a nebo... vždyť magie vždy patřila k lásce, láska je veliká magie a naopak: čarodějnice se vždy vrtaly do lásky, vařily lektvary... Jedno bez druhého?? To ne...

Wicana
22. 07. 0001
Dát tip
a nebylo slyšet jak říkám, že se musím od vás hodně učit ?! :--)

Wopi
22. 07. 0001
Dát tip
bylo :-), ale to se přece rozumí samo sebou, každý se musí učit, kdo tvrdí, že už nemá čemu, neví, o čem mluví :-)) I já se sem chodím učit :-))

Wicana
22. 07. 0001
Dát tip
už dlouho se chci naučit ten hustý lektvar, co se jenom jako vůně vypařuje, a ani slza zpátky do kastrolku nekápne, ale asi mám jednu přísadu špatnou :--)

Daemonica
22. 07. 0001
Dát tip
jůů... to já neznám ještě ani ty přísady :)

Wicana
22. 07. 0001
Dát tip
Daemonico, elixír Men-sen-žen podle mně není univerzální, a není to nápoj, je to živina. Každá žena čarodějnice musí vyzkoušet množství přísad, nesmí to dělat ani příliš sladké, ani trpké, pokaždé to jsou jiné esence, které vytvoří tu chuť.. (může být neopakovatelná !, a někdy na to nepřijde..). Přičemž složení asi není důležité, ta nevysvětlitelná chuť, která neomrzí může být z různých přísad. Myslela jsem, že už to mám, ale chybělo mi tam něco, co vyvolává závislost. Milovat nemůžeš pořád stejně. Léta milovat stejným způsobem, to nejde. Aby ti to pořád chutnalo, musíš milovat jinak. To je jenom můj názor, a každé století ho změní. Bohužel ti nemohu říct nic o mužském lektvaru. Snad až v příštím živote, do kterého se nehrnu.

Jarodějka
22. 07. 0001
Dát tip
Jedna důležitá věc, ten elixír musíš dát tomu správnému ! :o)

Wopi
22. 07. 0001
Dát tip
Jarodějka: No, TOHLE na tom elixíru je to nejtěžší :-). Wicana: *****!

Jarodějka
22. 07. 0001
Dát tip
Wopi, a proto být tebou, pro jistotu bych vypila všechno :o) i tu nevinnou kombucho-vinu :o)

Wopi
22. 07. 0001
Dát tip
No - to právě ne! Já se elixírů lásky velmi intenzívně bojím. Někde si náhodou něčeho loknu a co pak... budu blbnout ještě víc než teď, budu rozhozenej ještě víc než teď a kdo mě zase zpátky shodí? Bojím se, bojím... :-))

Wicana
22. 07. 0001
Dát tip
Wopidoo, co blbneš, vždyť když si lokneš, budeš mít takové příjemné mravenčení po zádech. Jako když tě někdo hladí šátečkem ve kterém má jehličí, budeš cítit jenom ty tečky. Antidotum je kyselina mravenčí, kterou plive Ferda :--) Wiki, pojď si honem pro manžela, je v jiným stavu :--) A vůbec, tady v jeskyni se pít nebude, to si dělejte na schůzích :--)

Wopi
22. 07. 0001
Dát tip
Ale houby (čarodějné)... v jiném stavu nejsem, byť to tak vypadá :-)) (leda těhotnej nápadama)

Wicana
22. 07. 0001
Dát tip
Teprve, kdybys začal hubnout, nafouklo by se ti bříško jak těm dětem v Etiópii ! Wopidoo, papej, co to máš za mouchy ! Nechci slyšet, že už ti nechutnají masařky :--) Snad se nechceš dát na houbičky ?! To už raději zelený pakobylky, jenomže je budeš muset honit na talíři :--)

Deltex
21. 07. 0001
Dát tip
HIh!

Wiki
21. 07. 0001
Dát tip
Wic: to by bylo moc jednoduché spolehnout se na čáry v ruce. Jen se snaž, na každém rozcestí se musíš rozhodnout.-) Jestlipak víš, kolik bílé uzdravující magie je v homeopatických kuličkách ?????:o)))

Wicana
21. 07. 0001
Dát tip
Wiki, a myslíš, že já se na ty čáry spoléhám ? to vůbec ne, vždyť by to dopadlo stejně, jako když zabloudím podle mapy :--) Spoléhám jenom na čáry máry, a ty homeopatické kuličky jsou jenom bonbóny :--)

Wopi
21. 07. 0001
Dát tip
Jo, ale bonbóny nabité magií líp než Duracellky elektrikou :-))

Wicana
21. 07. 0001
Dát tip
přirovnání bonbóny a Duracellky :--))) jenomže bonbóny mají u mě mnohem kratší trvání, Wopi, tyhle dvě věci se nedají srovnávat :--)

Wopi
21. 07. 0001
Dát tip
Trvání bonbónů je závislé na tom, jestli je koušeš nebo cucáš (btw. pozdravuj zubaře). A je v tomto případě s podstatou věci nesouvisející. Když přijdeš do styku s předmětem nabitým magií, stačí se ho dotknout - a kouzla Tě omotají svojí mocí. A ta má své trvání podle své podstaty. Proto se chodí někteří dotýkat posvátných předmětů, proto vlastně vzniklo žehnání (které dříve, než se rozpustilo v bezmyšlenkovitých gestech, fungovalo mnohem silněji). To vše je předání kouzla, které se naváže na Tebe a žije dál s Tebou. Existují praktiky bílé magie, které Ti během chvilky dodají dostatečnou ochranu před negativními vlivy na dlouhou dobu. :-)

Daemonica
21. 07. 0001
Dát tip
jo, jo.... sama jsem nedávno vkládala magickou formuli do fialového kamínku, který mi k tomuto účelu přišel obzvlášť vhodný :)

Daemonica
21. 07. 0001
Dát tip
a Wopi: nejen žehnání... křesťané mají i křižování... i to byl prvek ochranné magie... i on byl rozmělněn...

Daemonica
21. 07. 0001
Dát tip
myslím "křižování se"...

Wopi
20. 07. 0001
Dát tip
Deltex - když napíšu *****! pod dílo, myslíš, že to znamená "děsný"? :-))) -------------------------------------------------- Vítej valerinko!

Jarodějka
20. 07. 0001
Dát tip
tak už toho nechte :o)

Wopi
20. 07. 0001
Dát tip
Proč nemůžu přivítat valerinku? :-(

Wicana
20. 07. 0001
Dát tip
Wopi, Jarodějka kecá, pokračujte :--)

Wicana
20. 07. 0001
Dát tip
to byla praktická ukázka deja vu :--)

Deltex
20. 07. 0001
Dát tip
Wopi: Dělal jsem si legraci... no, co to znamenat to může cokoliv, ale pravý význam znáš asi jen ty:o)))))

Daemonica
20. 07. 0001
Dát tip
no jo, francouština tu chyběla... ale pro kouzlení je lepší latina... kdysi mi zmizel latinský slovník... tak - najednou - z místnosti - a napořád... inu - čáry jsou všude kolem nás...

Jarodějka
20. 07. 0001
Dát tip
.. a jeste lepsi je elfstina, a hocunstina, o to by mohl vypravet jester :o) Daemonico, s tim mizenim veci mam taky sve zkusenosti, to bylo asi vubec prvni romske kouzlo :o)

Jarodějka
20. 07. 0001
Dát tip
moc se všem sestrickam omlouvam, jsem taky cikanka :o)

Daemonica
20. 07. 0001
Dát tip
jsi všechno, co chceš být ... tak nějak nás to vždy učili :) a cikáni vždy uměli magii... když jsem byla malá, věštila mi jedna stará cikánka z ruky... měla dost pravdu :)

Wicana
20. 07. 0001
Dát tip
pchch, no to se ti to písmákuje, Daemonico, když ty máš všechno předem v ruce napsané ! :--)

Deltex
19. 07. 0001
Dát tip
Wic: :oD... tak co?!

Wopi
19. 07. 0001
Dát tip
Wicano! Nevzdávej se svého nosu! Je *****!

Deltex
19. 07. 0001
Dát tip
Wopi: Co je? Děsný?! :-)))) To snad ne?!

Wicana
19. 07. 0001
Dát tip
víte co ? nechte můj nos na pokoji, já si ho asi nechám ! voní mu jahody :--)

Wicana
19. 07. 0001
Dát tip
stejně jste mě potěšili :----------)))))))))

Jarodějka
19. 07. 0001
Dát tip
dexempo, tak jsem to nevydržela, nebýt třináctá v klubu magie :o)

Wicana
19. 07. 0001
Dát tip
fíjú ! další nesmrtelná :--)Valerinko, pelerínko, vítej ! :--)

valerinka
19. 07. 0001
Dát tip
fůůůůůůůůfůůůůůů už letím k vám!!!! ráda vás všechny vidím!!!!.....:-)))

Alibaba
19. 07. 0001
Dát tip
sfoukla svíčku, a prý nás najednou všechny vidí ! :))))

Wicana
18. 07. 0001
Dát tip
Deltexi, já mít tvůj nos ! :--)

Deltex
17. 07. 0001
Dát tip
:-)

hermit
13. 07. 0001
Dát tip
Daem: mám dojem, že by to mohly bejt olověnky, dodávají se ve dvou provedeních, ty s červy mají červenější šťávu ***** mám draka, co visí na půdě, včera v noci se poprvé po půl roce ve spánku otočil na druhej bok, už má lehký spánek, brzy bude ráno

Deltex
13. 07. 0001
Dát tip
Hih, nevim co to povídáte o zelených pláních - u nás na Marsu je úplně normálně - jedna výsada tedy je a to sady růží. Nikdo nešišlá, poněvadž normální mluvu jsme přestali používat už před dávnem a nyní je v kurzu telepatie. Vlastně jo šišlá - ale to jsou koně (je pravda, že vypadají trochu jinak než na Zemi), tak ses asi bavila s nima :o) Potvora Dráček se včera vrátila a ten prevít mi zdlábnul celej záhon Šanty Kočičí a neopomněl ani Meduňku! Co já si teď budu vařit na spaní to taky nevim! Jo a že by baštil třešně to on ne... von je vegetarián, ale jak mám před ním uchránit mé cenné bylinky? To prostě nejde. Jestli mi ale sežere záhonky ve skleníku (kam se zatím marně snaží dostat) tak uvidí potvora jedna nenasytná!Hih:o))))))))))))))))

Daemonica
13. 07. 0001
Dát tip
U nás šišlají jen strašidla... prej jak jsou mlžná, tak nemají pevná mluvidla nebo co :)). Všichni skřítkové, gnómové, koboldi a permoníci mluví velmi jadrnou mluvou, když hovoří o lidech. Ono taky zní úplně jinak "Krruci! Zatrracený turristi!!" než "Kluci! Zatlacený tulisti"... to by fakt nešlo :))))))

Wicana
12. 07. 0001
Dát tip
Deltexi, mohla bych vidět tvého dráčka ? zajímalo by mě, jestli má jenom jednu hlavinku, nebo víc :--)
vždyť Saxanina ruka je taky tak dlouhatanananananananananananananská!:--)

Deltex
12. 07. 0001
Dát tip
Wic, ano meho dracka bys videt mohla - bohudik ma jen jednu hlavu - mit jich vic to by zral tolik, ze bych ho neuzivil a navic ty jeho reci!!??!!! On vsak momentalne je nekde - asi na Marsu - jen se tam zaletl nazrat a ja ho mam chvilinku z krku - ufff - potvurka jedna!

Daemonica
12. 07. 0001
Dát tip
No, mně tady skřítkové, gnómové, koboldi a ostatní zařídili rychlé připojení, tak mi to nepřišlo. Jaký dráček? Něco jako Merleyn??

Daemonica
12. 07. 0001
Dát tip
Ach jo, zapomněla jsem zmínit permoníky. Moc se omluvám, já vím, že máte veliké zásluhy, opravdu...

Wicana
12. 07. 0001
Dát tip
démoníci a permoníci mi zase rozsvítili tu svíčku, (jsem ji sfoukla, jenom abych líp poznala svítící bludičky)
chystám se vypátrat život na Marsu ! :--)

Wicana
12. 07. 0001
Dát tip
ufffotak jsem zpátky, proletěla jsem celou planetkou ze zelené čokolády, a všude tam místo svíček mají pllllskavky :--)

Deltex
12. 07. 0001
Dát tip
Wic: Chm, to se pleteš - u nás na škole na Marsu je to úplně normální - sice trochu zelený, ale normální - žádný prskavky. Dráček se mi vrátil... a má hlad nenasyta jeden. Na Marsu po životě pátrat nemusíš tam to prostě žije!!:o))) Deamonica: Hih, nevím co je to to Merleyn, ale můj dráček je prostě dráček - nemá jméno - tedy alespoň ho tady na Zemi nikdo nedokáže vyslovit ani napsat ...tak se jmenuje Dráček:o)))

Merleyn
12. 07. 0001
Dát tip
Téééda, neznat Mellejnka, ktelej plská záživý jiskšišky... *   :) :)   :) ale Mellejnek neni na Malzu, plotože pomáhá šťofce ďobat tšešně...   :) :)   :)

Wicana
12. 07. 0001
Dát tip
Deltexi, viděla jsem, je tam živo, třešně byly u cesty :--) Je lepší být hladový dráček, než mít v bříšku plumbáky. Na Marsu se mi líbilo, ale nikomu jsem bohužel nerozuměla, všichni šišlali, a to není čarodějnická řeč :--)

Wicana
12. 07. 0001
Dát tip
Teď mě napadlo.. Vlaštovka umí létat, to už je napůl čarodějnice !:--)

Wicana
12. 07. 0001
Dát tip
Přiznám se, že na Marsu se mi líbila nejvíc zelená barva. A stejně jsem raději tady, kde je barev víc. I když už nedělám zelené šlápoty :--)

Daemonica
12. 07. 0001
Dát tip
Ach ano, Wicano...zelené pláně Marsu... vyprávěli mi o nich TOLIK... A Tvé šlápoty... nad nimiž magické chvění vzduchu dlouho napovídá, kdo tudy prošel... Vzbudilas ve mně nostalgii... jdu si povídat s netopýry...

Daemonica
12. 07. 0001
Dát tip
A ještě malý dotaz na zkušenější: co jsou plumbáky???

Daemonica
11. 07. 0001
Dát tip
Uč se, děvče :). Já to tu zatím trochu vyzdobím... :))

Daemonica
11. 07. 0001
Dát tip

Daemonica
11. 07. 0001
Dát tip

Daemonica
11. 07. 0001
Dát tip

Deltex
11. 07. 0001
Dát tip
Ach jo...

Daemonica
11. 07. 0001
Dát tip
Ach ne... :)

Deltex
11. 07. 0001
Dát tip
?!

hermit
11. 07. 0001
Dát tip
ale ano! .-)

Deltex
11. 07. 0001
Dát tip
Jen se těším, až mi to bude tuhle stránku načítat přes hoinu :o)))))))

Wicana
11. 07. 0001
Dát tip
Daemonico !:--) obrázky jsou nádherné ! Mikeš ! kterého jsem už týden neviděla, protože jsem ho zapomněla na sletu v Českém Krumlově, a dosud se nedostavil, protože má panickou hrůzu z mostů přes řeku. Ale chci, ať s tím bojuje :--)
Deltex má pravdu, posílej další a další a další obrázky, jako samostatná dílka, které ráda zařadím do klubu :--)

Daemonica
11. 07. 0001
Dát tip
No... jako samostatná díla posílám SVÁ díla, obrázky jsem našla na webu... A stejně dneska nějak vypadávají...

Deltex
11. 07. 0001
Dát tip
Wic: Tak tak... žvížátka mají občas svojí hlavinku - to i můj dráček:o))) Uffff, tahleta stránka je ale dlouhatanananananananananananananská!:o))) Daemonica: Tak, tak... oblázky spíš do dílek, ale sou mooooc hezký. All: Mějte se jen a jen nádherně!!!!!!

Wicana
10. 07. 0001
Dát tip
Wopi, no protože tak to chceme, čarování se nezneužívá, je to čarování pro radost, přitom "daný běh událostí není ovlivněn a vše běží dál tak, jak by běželo bez kouzla... "
pořád myslím na to, že čarování nám Mág umožnil

Deltex
10. 07. 0001
Dát tip
No, ano, pokud je něco proti vůli, tak je to pak špatné, ale kdo rozliší, že něco ač se to zdá zcela neškodné, není někomu proti vůli, či to někomu, něčeu neškodí? DeX

Daemonica
10. 07. 0001
Dát tip
Deltex: to už z toho děláš guláš :)) (mňam, dát si tak čarodějný guláš z kotlíku na ohni). Věci probíhají tak, jak mají. Punťa.

fortune
10. 07. 0001
Dát tip
Nejlíp umí předvídat budoucnost ten, co se umí zlomit a přitom jeho míza pořád klokotá. Kdo umí spálit střed a být jako rozptýlený oheň. Kdo vymyslel hodiny a proto ví, že nikdy nezačaly tikat. Kdo na dlani drží krále a přitom je menší než on. Rozhodně ten, kdo si umí strhnout náplast ze spánků. Ten, kdo právě odchází od stolu, u kterého se ještě halasně mluví. Rozhodně ten, kdo není fortune.

Daemonica
10. 07. 0001
Dát tip
Fortune :) ten, kdo zazpívá mechu, kterému ochraptěl hlas, ten, kdo se usměje na vodu, když se lechtá bublinami, ten, kdo hladí trávu, když si do ní lehne naslouchat konferenci stébel, ten, kdo večer luští význam ornamentů letu netopýrů a ráno to porovná s křivkou první vlaštovky... ten se smí pokusit... :)

Wiki
10. 07. 0001
Dát tip
Teda :o), černej kocour mi málem úžasem spadnul s ramene :o) Chodím do jeskyně každej den si číst ze zbytkové energie magie a stále se od vás učím......

Wicana
09. 07. 0001
Dát tip
ona nepřišla, přiletěla ! Daemonico, dala jsem si kouzelné palčáky ! :--) tak se neboj napsat cokoliv, pro klub čarodějnic nejsou nároky, bereme všechno za století, nám nejde o roky :--) mám z tebe velikou radost

Deltex
09. 07. 0001
Dát tip
Daemonica: Ano, nejspíš Vás dívky nikdy nepochopím, ale jak ty to můžeš vědět?! A to že Vás nepochopím je patrně asi velmi dobře! Důvod je ten, že jsem se o to zatím raději nesnažil, tak nevím, zdali bych to dokázal a ty taky ne! Samozřejmě tvoř, rádi si tvé dílko přečteme! TITN: Hm, v tom máš možná pravdu, já sám se materiální magií příliš nezabývám a tudíž se moc neorientuji na magické předměty a talismany, však pro někoho to kouzlo mít může. Wopi: Asi také ltá někde v astrálních sférách:o)))

Wopi
09. 07. 0001
Dát tip
Wicana: předvedl jsem praktickou ukázku toho, jak se kouzlo povede, a přesto daný běh událostí není ovlivněn a vše běží dál tak, jak by běželo bez kouzla... :o)))

Daemonica
09. 07. 0001
Dát tip
Deltex: vím, protože myšlenky jedněch se ubírají jinudy než myšlenky druhých :)) Mějte se :))

Deltex
09. 07. 0001
Dát tip
Daemonica: A pokud najdeš cestu, kudy se ubírají myšlenky toho druhého, můžeš je číst... - hih, nevíš! Měj se krásně!

Daemonica
09. 07. 0001
Dát tip
Deltex: A obecně - pokud najdeš ty správné cesty, není nic problém :)) A číst myšlenky druhého? Nač? Všude kolem je tolik kvalitní četby :)))

Deltex
09. 07. 0001
Dát tip
Daemonica: Kolikrát v četbě nenajdeš toliko informací jako v myšlenkách!

Daemonica
09. 07. 0001
Dát tip
No... ale... ehm... díváš se snad klíčovou dírkou, když se za dveřmi svléká dívka?? (Jestli jo, tak bacha na čarodějky) :)) A to jde jen o tělo... Ale dívat se klíčovou dírkou do myšlenek??? Až takové voyeurství??? :))

Deltex
09. 07. 0001
Dát tip
Daemonica: Ne, bez souhlasu ne - to by pak byl útok nejen na soukromí... a navíc takovéto praktiky od jistých dob zásadně neschvaluji, však to je jen věc přesvědčení. A pokud se za těmi dveřmi "svléká" dívka, která je mi blízká, respektive, kterou znám - nemusím se dívat - přeber si to jak chceš, poněvadž kdybych za ty dveře musel nahlížet byť ze zvědavosti, není to nic, co bych potřeboval! Měj se nádherně! DeX

Wicana
09. 07. 0001
Dát tip
bez souhlasu se dělá černá magie, a na peep show se chodí do klubu za Psychiti :--) ale tady se neodhaluje ani psyché ani tělo, naopak
Wopi, vzpomínám jak mi kdysi do pavučin jeden pavouček napsal, že umí předpovídat budoucnost, a není mu to nic platné :--)

Wopi
09. 07. 0001
Dát tip
Wicana: no, ano :o) Proč?

Daemonica
09. 07. 0001
Dát tip
Wopi... myslím, že jde o to, jestli provedeš kouzlo, které něco způsobí, nebo jestli vycítíš, že se něco stane a řekneš to, takže to jen vypadá jako kouzlo... Já vím... ty cítíš záchvěvy pavučinek :)) Z toho si nic nedělej... Ať Ti vítr nepotrhá sítě :)) Wicano... :)) díky za přivítání... jsem tu moc ráda :) Deltex - o.k. - rozumíme si :))

Wopi
08. 07. 0001
Dát tip
TITN: Seriál o Arabele bych sem fakt netahal... Daemonica: Tak tvoř :o)) fortune: Proč ses odmlčel? Tvé poetické věty tu chybějí...

Wopi
08. 07. 0001
Dát tip
WICANA: kouzlím... kouzlím... objev se!

Wicana
08. 07. 0001
Dát tip
Wopi, potěší to, jaké kouzla dovedeš, ale na mě neplýtvej svou mocí :--) Nejsem u počítače, když je venku hezky, tak mě omluv.., zase zmizím. Nespala jsem poslední úplňkové noci ani chvilku ! a to nelžu

Daemonica
08. 07. 0001
Dát tip
Deltex: to opravdu nemůžeš pochopit :)). A existuje ještě magie nad těmi dvěma... Asi o ní budu muset něco vytvořit, srbějí mě prstíky :))

TITN
08. 07. 0001
Dát tip
Deltex: to, že se ty nezabýváš otáčením prstenu neznamená, že to nedělají jiní :) to že ženy jsou schopnější než muži není nic nového. já bych třeba uhranout slepici nedokázal. ani ještěrku.

TITN
07. 07. 0001
Dát tip
ženy to braly spíš z té praktické stránky potřebavali se někam rychle dostat, udělat se o 210 let mladší, uhranout sousedovi slepici.. no a muži vždy přišli s elegantnějším řešením - proč se trmácet půl dne na rozdrbaným koštěti a riskovat srážku s divokou husou, nebo nějakou kolegyní, když stačí otočit prstenem, že? :o)

Deltex
07. 07. 0001
Dát tip
TITN: Hih, pěkně řečeno, ale to je hovadina - ženy sice byly orientované na praktickou magii, ale byly také mnohdy velmi schopné . schopnější, nežli muži... muži se spíše zabývali mentální magií... ne otáčením prstenu. Wopi: Ne, vcelku mi to přijde normální, poněvadž každé pohlaví má jiné priority. Ty ženské však nechápu :-)))))))))))))

Wicana
06. 07. 0001
Dát tip
TITN, ale jak ti mám vysvětlit, že ten nos je můj ! operace se nezdařila ))takovouhle ;o) bambuli tam mám, jenom když mě někdo pořádně praští do nosu
no uděláme kompromis, budu ti posílat, jenom křivku ) nebo (, ať víš, že já se nesměju za každou větou
a neříkej že za tvojí větou: /jenom dneska je mi nějak smutno/ byl defaultně smajlik " :o) " !!!! na to ti nenaletím, mám koště citlivé na vzdušní turbulence

Wicana
06. 07. 0001
Dát tip
NÉ, myšecí ocasy ! já nechtěla posílat tohle sem, ale doprdele s poštolkou :--(

Wicana
06. 07. 0001
Dát tip
Deltexi, Jarodějka kecá, pokračujte :--)

fortune
06. 07. 0001
Dát tip
Wic: Každá slova vrhají stín na cestu, po níž běží vstříc svému určení. Jen některá slova jsou neviditelná. Některá slova jsou jako přesné dlaždice, které si navzájem přitakávají. Chůze po nich je skoro nepostřehnutelná. ..*

fortune
06. 07. 0001
Dát tip
Wic: Jo, a Jarodějka nekecá! ;-)

Deltex
06. 07. 0001
Dát tip
Fortune: Kdo ví...?!

Wopi
06. 07. 0001
Dát tip
Fortune: "Každá slova vrhají stín na cestu, po níž běží vstříc svému určení" - to je krásné! Jinak - všimli jste si pohlavní determinovanosti magie? Vždyť jinou magii měly čarodějky a jinou čarodějové. Není to zajímavé?

Deltex
05. 07. 0001
Dát tip
Jarodějka: Proč bychom toho měli nechat?

Deltex
04. 07. 0001
Dát tip
Fortune: :-) Hezké... velmi hezké... lidé jsou hloupí, dejte jim to co chtějí a nebude s nimy problém. Dobrá, stíne rozmilý... pověz mi, čeho jsi stín a proč "to" ten stín vrhá?

Jarodějka
04. 07. 0001
Dát tip
slova v poledne stín nevrhají, tak už toho nechte :o)lidé jsou moudří, lidé jsou hloupí, lidé jsou a nebudou :o)

Deltex
03. 07. 0001
Dát tip
Zvláští rozprava... rádoby důležité... opravdu zvláštní!

fortune
03. 07. 0001
Dát tip
Wic: Já bych ten trik asi taky neudělal, ale jakožto u osudu u mě není nikdy nic jistého. Nedávno jsem přivodil špatný konec uvězněné vose, mrzí mě to. Život je jako potok, chceš ho chytit, nejde to. Chceš ho zničit, objeví se jinde a zašlápne tě v podobě vlka nebo moru. Štípne mě vosa, až uvíznu na vřesovišti. Grimoár v tobe nevzbuzuje nic hezkého? Zajímavé, jak slova už svým vyzněním vyzařují i svůj obsah. Grimoáry opravdu patří do ohně. První grimoár je ale jenom symbol. Wopi: Co je největší kouzlo na světě? Nevypadá to jako trik jenom kvůli dobrovolnému zastření našich smyslů v tom, že ho neumíme vidět? Kdo je kouzelník? Je vůbec kouzlo a je vůbec kouzelník? Nebo je to všechno jinak? Tyhle otazníky jsou přátelské. ;-) Kromě toho vás mám rád. Bez vás bych nebyl.

Deltex
03. 07. 0001
Dát tip
Fortune: Zajímavé zamyšlení... pak se tedy, ale musím ptát - je vůbec svět? Jsme vůbec mi?

fortune
03. 07. 0001
Dát tip
Del: Svět je. Svět není. Já jsem. Já nejsem. To všechno jsou jenom slova, zrozená v tvé hlavě. K magii mají blízko: jsou sugestivní. Co když ta slova na chvíli docela ztichnou? Kdo se pak bude ptát, zda je, nebo není? A jen malý kousek odtud leží nekonečná země mágů. Mají kořeny stromů tvůrce, nebo jej nemají? Může socha Odina existovat bez podstavce?

Deltex
03. 07. 0001
Dát tip
Fortune: Hezky filosofuješ, ale o věcech, které jsou pro tento čas a prostor zcela prakticky nevyužitelné... je sice hezké se nad takovýmto tématem občas zammyslet, ale opravdu nejsem na takové úrovni, abych do tajů těchto proniknouti mohl... jsem jen pouhopouhý učeň, který neumí zhola nic...

fortune
03. 07. 0001
Dát tip
Del: říkáš, že jsi "jen" učeň... :-)... takže to jsme dva... já taky nejsem fortune, jen jeho stín...;-) Co se těch úvah týče, využitelné pro tenhle čas a prostor opravdu jsou. Nesmí ale zůstat jen v rovině pseudofilosofie, ale ožít. Proto říkám, že ta slova musí na chvíli ztichnout, pak filosofové i mágové zmizí. Ale jen na chvíli. Ještě se nám pořád dost líbí jejich hry a oni taky rádi čarují a přemýšlí... :-)

Deltex
02. 07. 0001
Dát tip
Wic: Tak, tak... ne, myslím si, že vztahy mezi lidmi jsou hlavně o důvěře a magie je mocná zbraň - respektive může být lékem, však i jedem! Co se týče Davida Coperfielda - ono je to nakonec dobře, ponřvadž pak si každý vsugeruje, že magie je pouze trik... a neberou ji vážně, ponevadž, kdyby tomu bylo opačne, jen Bohové vědí, jak by dopadli Ti, kteří magii dělají... DeX

fortune
02. 07. 0001
Dát tip
Wic: máš pravdu, jenom proto, že to čarování trvalo tak dlouho, tak jsem mohl vziknout i já a a pak se ještě pár tisíc let nic moc nedělo, ale už si o mě trilobiti začali vykládat, že doopravdy existuju a co všechno natropím... ale já přitom někdy jsem a někdy nejsem, definují mě jenom mýty a pověsti... musím se jim podřídit, protože co je psáno, to je dáno, a kdy už by měl být fatalista, když ne fortune... Čaruj, čaruj, ale nezapomeň, že zázraky uvnitř hmoty stejně vždy ovlivňuje batolivý pohyb vah a ty váhy tu byly ještě před Prvním grimoárem a váží dodnes...

Wicana
02. 07. 0001
Dát tip
Fortune, jsem šílená kráva ve tvé poezii =|| :--( mluvíš na mě slovy, kterým nerozumím, ani grimoár ve mě nevzbuzuje nic hezké, tak to neřeším
Deltexi ! to je veliká pravda: /kdyby tomu bylo opačne, jen Bohové vědí, jak by dopadli Ti, kteří magii dělají... /
Skutečně můžeme být rádi, že máme na to čarování klid :--)

Wicana
02. 07. 0001
Dát tip
vlastně jsem jenom kráva, nebudu se hrát na oběť, dlouho mi trvalo, než jsem se naučila to kouzlo, být krávou :--)

fortune
02. 07. 0001
Dát tip
Wic, a znáš ten trik dívat se na sebe sama očima psa, na kterého chceš právě střelit? Slyšel jsem o tom kouzlu hodně v cizích zemích a rád bych se ho naučil... Umíš se dívat očima země? Obdivuji tvé kousky, obilí mi o nich povědělo. Ječmen čeká, až přijdou ženci usmrtit. Zavede je do kruhu ze stébel, odkud neuniknou. Ráno se probudí a už si na sebe za se nebudou pamatovat. Ale už se poznali a když si na to vzpomenou, z ničeho nic jim potečou slzy z očí. Poblíž toho místa by v dřívějších dobách vznikla kaple. V jiných dobách by bylo vhodné na tom místě provádět magické kejkle: přemisťovat světlo, a tak podobně. Nemám pro tebe žádnou otázku. Ale ty teď máš otázku pro mě. Poslouchám.

Wicana
02. 07. 0001
Dát tip
za tenhle příspěvek, fortune, bych dala svůj klíč od podzemí, kdybys to neřekl jen tak
mám hafó otázek u věcí, kterým trochu rozumím
u věcí kterým nerozumím vůbec, jsem jenom pozorovatelka :--)
ten trik nebudu dělat, to bych musela být člověk, abych nechala psa utratit, aby se netrápil

Wopi
02. 07. 0001
Dát tip
Zajímavé - vidím, že je chyba, že jsem tu dlouho nebyl. Fortune: trik je trik, kouzlo je kouzlo.

Wicana
01. 07. 0001
Dát tip
Wi : co jsi jenom mohla mít k snídani 19.6.????? že by zelené chaluhy v jeskyni na ohni vařené , kobylím sýrem sypané .....????:o)))))
:--) až dneska jsem si to všimla, Wiki !! :--)))))))))))))))))) no a přesně na to mám teď chuť, ale takhle brzy ráno nikdy nejím, s plným břichem se špatně létá i čaruje

Deltex
30. 06. 0001
Dát tip
Klid je velmi relativní pojem, ostatně jako cokoliv jiného... a pokud hodlám uskutečnit nějaké kouzlo, znamená to, že něco mne vyvedlo z přirozeného stavu a donutilo se ke kouzlu odhodlat a to samotné mi nepřipadá jako "čarovat s klidem"... ještě nikdy jsem nečaroval s klidem, poněvadž do každého kouzla se musí vložit určitá emoce, ať už jakákoliv - bez ní to podle mne nejde. A já se tedy proto ptám co je to klid :-D a docela se směju... A moc tě asi milý Eternale nepotěším... já čaruji jen a jen sám a pokud už bych přizval osobu... musel bych jí moc věřit a taková osoba momentálně po světě nechodí, ale místo čarrování si s námi můžeš povídat:o))) Mějte se fajn! DeX

Wicana
30. 06. 0001
Dát tip
Deltexi, hezky jsi to napsal. Klid je opravdu relativni, kdyz spim, staci abych se vzbudila :--) Souhlasim, ze carovat by se melo na opustenem miste. Exhibice Davida Coperfielda jsou verejne triky. Jak rikas, tady ten klub je proto, abychom o magii psali. Milujeme nejen kouzla, ale i kouzelne basne, lidi.. Vnimani nadprirozenych jevu, se neda vyloucit, ze :--)

Wicana
29. 06. 0001
Dát tip
Eternale, že "To chce klid", si říkám, když se nejvíc rozčílím.., a znamená to, že nevím, co to chce, Deltexi :--)
myslím, že přece jenom nečaruji s klidem, když u čarování tak hrozně lžu
je to napětí.. je důležité věřit kouzlům dřív než se stanou, do té doby.. lež, kterou musím uskutečnit
třeba když zjistím, že mám nad lesem blbý směr, protože Mikeš svěsil ve spánku ocas, a já ho pak naschvál hypnotizuji, ten ocas, aby se svěsil na druhou stranu.. lžu nahlas, aby to ocas slyšel :--)

Deltex
25. 06. 0001
Dát tip
Eternal: Nikdy necaruju s klidem:o)

Eternal
25. 06. 0001
Dát tip
Deltex, to chce léta praxe a odříkání a půjde to s klidem :o) Až budu mít chvilku, tak si s váma přijdu začarovat, ok?

Deltex
25. 06. 0001
Dát tip
Eternal: Inu, dekuji Ti mily znalce za radu... vis, dokazes definovat co to klid vlastne je?

Eternal
24. 06. 0001
Dát tip
Vy si tu s klidem čarujete, a ani mi nedáte vědět!

Wicana
24. 06. 0001
Dát tip
Eternale, abys věděl, my si tu s klidem čarujeme..
Moc a moc se omlouváme :--)

Wiki
24. 06. 0001
Dát tip
Wi : co jsi jenom mohla mít k snídani 19.6.????? že by zelené chaluhy v jeskyni na ohni vařené , kobylím sýrem sypané .....????:o)))))

Deltex
23. 06. 0001
Dát tip
No, bohuže toto kouzlo, jež mám na mysli se mi trochu vymklo kontrole... tak si každý fragment občas dělá co chce a nikdo nechápe!

Wicana
22. 06. 0001
Dát tip
Deltexi, kouzlo zmnožení osobností i na mě dost působí :--) z času na čas se dokonce Mikeš promění na velikého panthera, a honí vlastní ego chudáka Mikeše po zahradě, bojí se ho jednoho nebo víc Mikešů :--)

Deltex
21. 06. 0001
Dát tip
Wic, tak to já si dělám moc rád legraci sám ze sebe... sám se sebou - jsem plně schizofrení a moc často si povídám sám se sebou - mě to plně vyhovuje a když je nálada, baví se nás pět, nebo šest. Z naší čičinky není radno si dělat legraci... ta by nás hnala:-)

Deltex
20. 06. 0001
Dát tip
Wic: Chudák Mikeš...

Wicana
20. 06. 0001
Dát tip
přísahám, Mikeše jsem nesnědla ! jenom ho pořád ochutnávám :--)

Deltex
20. 06. 0001
Dát tip
Ale fuj Wic...

Wicana
20. 06. 0001
Dát tip
Mikešovi nenechám skřivit ani kudrnatej chloupek ! Deltexi, dělám si ráda srandu z vlastní kočky :--)

Tynic
19. 06. 0001
Dát tip
Tenhle klub se mi líbí :o))))) Příjmáte i čaroděje ? :o)))

Deltex
19. 06. 0001
Dát tip
Tynic: To je ale blbá otázka... přecijen se necítím jako žena:-)))

Wicana
19. 06. 0001
Dát tip
Tynicu, beru tě za slovo, čaroději. A teď už neříkej, ty že máš potíže s létáním ! :--)Pokud ti nevadí můj dlouhý nos, v jeskyni máš už spoustu kamarádů nosálků. Do jeskyně nebyla vpuštěna jenom kapavka, kape mi na nos tady už dost ;--)

Wicana
19. 06. 0001
Dát tip
Deltexi, snažím se tu stříbrnou z černé a bílé namíchat. Zatím jsem ale namíchla jenom Mikeše, že má teď nesmyvatelné stříbrné vousy :--)

Wicana
19. 06. 0001
Dát tip
Wiki, opravdu ! smysl má jeden Měsíc :--) dál už bych to nepřetahovala. Hádej, co jsem dneska měla k snídani ? :--)
fortune, ruleta světa je hazard, ale jistota kouzel je jistota ! byť by to čarování trvalo několik století :--) zatímco na štěstí si můžeš hrát jenom několik okamžiků..

Deltex
18. 06. 0001
Dát tip
Wicana: Děkuji Ti přemnoho má paní. Bílá a černá, není to v komplexní formě jedno? Mohou snad obě dvě existovat jedna bez druhé? Snad bílý, však spíš stříbrný - ve tmě temný, na světle světlý - v srdci bílý - to jsem já. Měj se nádherně!

fortune
18. 06. 0001
Dát tip
A já se jen směju a trpělivě čekám, až se dotočí to strakatý očíslovaný kolo. Pak se možná začnou dít zázraky. A možná taky nic.

Wiki
18. 06. 0001
Dát tip
Zázraky se přece dějou - jen je nepřehlédnout a naučit se je dělat :)) Týden půstu nebo měsíc půstu bývá velice moudré opatření. Zostří smysly i mimosmysly ....

Deltex
18. 06. 0001
Dát tip
Hih...

Wicana
17. 06. 0001
Dát tip
Tortura, aneb šílený týden půstu se vyplatil :--) Delex, ve tmě sebejistý desátý bílý mág !, a magická 11 - Wiki s kocourem ! jsou v kruhu........... O
Moje prosby co se hbitě nejdřív jenom tříštily o skály byly dutinou jeskyně vyslyšeny. Jak bych vás jinak mohla učit magii, kdybych nebyla vaše učednice :--)

Deltex
16. 06. 0001
Dát tip
Samozřejmě...

Wiki
16. 06. 0001
Dát tip
Wicano, po dlouhém času na rozmyšlenou jsem usoudila,že je čas, abych rozšířila řady h o d n ý c h čarodějek, které pomáhají lidem a všem bytostem, stromům,květinám atd. Jestli mě přijmeš ....

Vcela
15. 06. 0001
Dát tip
Obávám se,že svým způsobem i nyní...

Deltex
12. 06. 0001
Dát tip
Bohužel v každém století! Bolestné, že?

Vcela
07. 06. 0001
Dát tip
Já nic takového vnášet nechtěl.Jenže už to tak k tomuhle prostě bohužel patří...

Wicana
07. 06. 0001
Dát tip
i v tomhle století ? :--)

Vcela
04. 06. 0001
Dát tip
Míhají se tajemné stíny ve slabém světle ohně z pochodní malleus maleficarum těla na kůlech v plamenech hořící... Půlnoční sabaty tančí stíny obrácených křížů a pentagramů rej spiritus at corpus mramorový anděl spíná ruce svý...

Wicana
04. 06. 0001
Dát tip
Vcelo ! inkvizici jsi vnesl
duch je tělu věrný pes..

mod rý svět lo je zna me ní
u ši ho ne u sly ší
1. slo kou zla se mě ní
tě lo kry sy na my ši

Wicana
30. 05. 0001
Dát tip
Melkore, máš taky tělo, nebo jenom duši ? kdo za tebe píše básně ? že by povídky ? nebo kreslíš plány podzemí ? A nejsi anonym jako Anonym 87 ? :--)

Wicana
27. 05. 0001
Dát tip
Dneska se mi koule třpytí, co to ? ..pod číslem pět máme ohromného mohutného mocného Melkora, který mečem otevírá cestu.. nejen do podzemí dalšího života Melkore, vítej u nás :--) anonym 87, ráda bych tě přijala do klubu, jenomže bys musel prokázat lepší čarodějnické vlastnosti, nezlob se, anonymita je to nejlehčí kouzlo :--)

Wicana
27. 05. 0001
Dát tip
jsem si tě tady přála Vlku ! :--) ty noci nosíš sebou, a mně se mezi prsty věčně ztrácí světlo, nenosím zlaté prsteny :--)

Wicana
24. 05. 0001
Dát tip
Vlku, ty se nebojíš ohně ? :--)

Wicana
24. 05. 0001
Dát tip
se mi snad jenom zdá.. Ale jooooooo ! máme tady pavouka ! Konečně už to tady bude správně strašidelné ! :--) Vítej Wopidoo, vylez z toho kouta, ať mají košťata co vymetat ;--)

Wicana
24. 05. 0001
Dát tip
Výstraha všem ! TOMUHLE PAVOUČKOVI SE NESMÍ NIC STÁT je správcem sítě mystérie # hih, ale nečekejte, že vás vymotá ze všech kouzel :--)

Vlk
23. 05. 0001
Dát tip
Nejhezčí klub :-)) !!

Wicana
22. 05. 0001
Dát tip
pro jistotu jsem tu kategorii smazala ;--)

Jenom pro zajímavost jeden odkaz

Wicana
22. 05. 0001
Dát tip
kvůli tobě se naučím vděčnosti, cirkusáku ! ať se zas vysoko létá, ať je léto ! :--)

Alibaba
06. 03. 0001
Dát tip
ha, unesu 40 kostat :))

Melkor
06. 02. 0001
Dát tip
Nejsem anonymni duse bez tela :-) Figura sice nic-moc a xicht uplne strasny, ale je to jenom moje. Na psani si budu muset poridit nejake skretiky. Mapy dela za mne pocitac.

Wicana
06. 02. 0001
Dát tip
Žádám všechny kouzelné bytosti o názor na případného dalšího člena. Vyslovte se.. Nemoc ano, nemoc ne Do klubu se k nám totiž hlásí kapavka, a já ani havran nevíme jak zakročit. Kdo se s ní už někdy setkal, ať řekne, jaké to bylo. nepište mi Anomoc>

Wicana
06. 02. 0001
Dát tip
Melkore, chicht :--) tvůj xicht tady nehrá velikou roli, v jeskyni zrcadlo nenajdeš, copak bych se já do něho mohla podívat, a nerozbíjet.. Zrcadla jsou všem čarodějnicím zakázána. A kdo se do něho podívá, hrozí mu lidské nemoci. Melkore, potřebuji tě, teda tvoje mapy. Na odměně se domluvíme soukromně. Jenom mi řekni jo, a kolik podzemních galaxií jsi schopen během noci sestavit.

Wicana
06. 02. 0001
Dát tip
Alibabo, co ty jsi zač, muž, nebo baba ? Abychom vybrali to správný odlehčený koště :--)

Wicana
06. 01. 0001
Dát tip
pohladit lišku jsem si přála už sto let !

Wicana
06. 01. 0001
Dát tip
a dneska mi stačí jenom namočit dlaně do odvaru ze slupek pomeranče, otisknout je, a mám lišek, kolik chci.. a přesto, dneska mě nejvíc ze všech příhod v lese potěšilo, že v klubu magie je lišák :--)

Wicana
06. 01. 0001
Dát tip
s wolfoxem jsem se hrála jako malá čarodějnice, krmila jsem ho mechem, aby měl hebkou srst, on mi ukousl ten jeden čarodějnický lichý prst, se kterým jsem uměla hrát na elektrické vedení nářek sirény, a pak jsem ho už nikdy neslyšela

Wicana
30. 11. -0001
Dát tip
jsem pověrčivá, nebudu opravovat ale je to jinak ! Klub čarodějnic a magie a název sletu je Derniéra Kuruni

Wicana
30. 11. -0001
Dát tip
Kamarádi jsou všichni, kteří se nás nebojí. A kdo se nechystá na slet, nemusí do WGM vstupovat. ALE všechny pohádkové bytosti, které čarovat neumí, by se měly naučit psát ! :o)

Danny
30. 11. -0001
Dát tip
Nazdárek kolegyně čarodějnice, já jsem prograMÁGtor a informagik - budu vaším sympatizantem. Počítačová magie je trošku jiná než ta normální, ale to neva....

Wopi
30. 11. -0001
Dát tip
Já jako mystický wopidoo a čarodějnický učeň taky!

Wicana
30. 11. -0001
Dát tip
Danny, Wopi, být úpřimná.. nečekala jsem sympatii, proto opravdu děkuji ! za všechny čarodějnice. Tím víc, že už je v Písmákovi jeden inkvizitor :--/

Wopi
30. 11. -0001
Dát tip
Čarodějnicím jsem vždycky fandil :o))).

Jarodějka
30. 11. -0001
Dát tip
kritizuji přihlášku, jsem ještě neviděla čarodějnici, která by někomu vykala, Wicano :o)

Regis
30. 11. -0001
Dát tip
Podpis myší krví? Smintheus, Pán Všech Myšů, vás sežer, bando! :-) Good magic... dobrá a zlá magie... bílá, černá... Moc je jen jedna, barvu jí dává ten, kdo ji užívá... A co mužští čarodějové?

Wicana
30. 11. -0001
Dát tip
Regisi, proč ne, jestli umíš nějaké kouzlo, nebo psát :o) Vím že název klubu je zavádějící. Vznikl omylem, byl silný vítr, když Wicana rozesílala přihlášky na slet. Způsobil, že místo názvu Čarodějnice a magie, vznikl nedopatřením název Derniéra Kiruni, což byl původně název sletu. Wicana nemá mozeček, má barevné kuličky, a všechno přepisuje z Lexikonu doslova. Když vítr stránky obracel, jenom zaklela, a psala dál. Vždy dělá spoustu věcí najednou. Tehdy si pouštěla draka, nic si nevšimla, a v tom průvanu založila klub :o) Regisi, budu jenom ráda, když se k nám přidáš, protože umíš čarodějnickou řeč ! Budeš ale už druhý mužský čaroděj, protože první byl hermit. MVR, pohádkové bytosti, každou noc se mi o vás zdá.

Wicana
30. 11. -0001
Dát tip
vnitřní zpráva pro čarodějnici 1 Petulu Petulo, promiň že vůbec nejsem, nečtu, nelítám, jsem měla malér, skoro jako bývá láska. To se ale čarodějnici nesmí stát, tak jsem to řešila dvanáct hodin denně, a dvanáct v noci. Ještě nepřečtu několik kapitol. Pak se to snad zlepší. Mezitím do klubu přibyl hermit. Než jsem si uvědomila, co dělám, tak jsem otevírala bránku, nevadilo mi, že děsně skřípe, pustila jsem ho dovnitř. Pak jsem si všimla, že je to chlap. Maurici se celý naježil, ale už bylo pozdě. Máme tady mužského čaroděje. Co si o tom myslíš ? Co s ním uděláme ? :o) Možná se nám bude hodit na nějaké kouzlo ;-)

Regis
30. 11. -0001
Dát tip
Ook, Wic!

Wicana
30. 11. -0001
Dát tip
Ejha, ale nás je ! ;--) tak alespoň je vidět, že nejsme megalowitchmani, že jsme vzácní witchpeople :--)

Wicana
30. 11. -0001
Dát tip
Prosím Petulu, a vzácné mužské čaroděje, aby navrhli několik dalších čarodějných kategorií pro básně. Zatím jich moc není, z toho ještě pojem "grafitová víla" byl překlep, protože tahle je endemit, měla to být báseň. Tak vymýšlejte kategorie pro pohádkové bytosti. Nechci zneužívat pravomoci. Navrhuji, aby mužští čarodějové měli zvláštní jeskyni, protože čarují převážně na povrchu zemském. V jeskyni se nemusí často uklízet, ruší to energetické proudy, takže košťata nepotřebují. Mužští čarodějové taky nenosí dlouhé sukně, a kocourům nedávají čerstvé mlíčko. Měly bychom to my báby respektovat, a starat se o naše muže a kocoury stejně rády :--)

Chichi.. prý bysme se měly naučit psát.. chichi.. :o)))

Wicana
30. 11. -0001
Dát tip
chichi, králi, nebo svíčková z králíčků ? já vím, že ty od toho psaní máš šaška ;--)

Wicana
30. 11. -0001
Dát tip
děkuji Petulo za slovní hříčku, KAT ego RYJE.. to nechám pro černou magii. Neopovažte se tam něco psát ! :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru