Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Diskuze klubu: Do Měsíce!

18. 06. 2001
0
0
1028
Autor
fortune

Máte pocit, že poprašek noci může někdy fungovat jako šmirglpapír, co hladí? Bolí, ale vytvoří prostor pro hebkost?

Propastné noci víří jako led ve sklenici a moje kolo se zrychluje... Možná že je ta pravá chvíle být u toho, když se láme čas a světlo opět připouští svůj opak... Krajiny pod měsíčními moři se nezelenají jen tak náhodou. V jejich záhybech se už cosi chvěje a nové konstalece nastupují... Otáčím se, kdo si vsadí? Kdo nasedne? Můžeme se přiznat společně, že o těch zásadních věcech prostě nic NEVÍME...
Wopi
09. 08. 0001
Dát tip
:-)) Zánik vesmíru opravdu hrozí, ale jak blízký je ten vesmír, nelze posoudit (je tolik zkratek - i mimo turistické značené trasy). Uši mám už zacpané scarabey, jen si nejsem zcela jist, jestli tak šustějí krovkami, nebo mi něco šeptají... :-) Spíš to druhé.

fortune
08. 08. 0001
Dát tip
Wopi, je vidět, že nejsi prachsprostý opisovač ale rozluštil jsi kód a osudové šifry se v tobě narodily v provotní nahotě. Fortune je unavený, dochází mu kosmická energie, že by se blížil zánik blízkého vesmíru? :-) Zacpěte si pro jistotu uši už teď...

Wopi
06. 08. 0001
Dát tip
Malá hádanka ;-) --------------------------------------------- Ze slunce! Plošné dny jsou strnulé jako oheň v papiňáku a tvůj mnohohran zpomaluje... Určitě je nesprávný čas být pryč, když se narovnává prostor a tma poprvé zavrhuje sama sebe... Města nad slunečními ostrovy se červenají bezdůvodně. V jejich přímkách je už cosi nehybného a staré chaosy mizí... Dívám se stále dopředu, kdo zůstane nerozhodnutý? Kdo opustí? Musíme zapírat každý zvlášť - o těch nepodstatnostech totiž víme až příliš! :-)))))))))))))))

Wopi
19. 07. 0001
Dát tip
Moc děl tu není ;-))

hermit
19. 06. 0001
Dát tip
hmmmm, kdo je hermitek, to bych sakryš taky rád věděl...! :-))

hermit
18. 06. 0001
Dát tip
...no...mělo tam být konstelace... nepřeje mi osud... ;-))

fortune
18. 06. 0001
Dát tip
ano, mělo tam být konstelace! díky za upozornění... taky mi nepřeje osud... :-))))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru