Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 61. + Phantasia XII.

18. 11. 2021
3
0
207
Autor
Benetka

https://www.youtube.com/watch?v=3pjU1hS5bo4&ab_channel=biposparta

Vlastně už ani neví který to byl den. Pondělí úterý...? Bulil a vzýval Pana že už tu fuckt! nechce být! Ne ne a ne.

Všechno se to tak přenádherně schází dohromady. Depka & Realita. Co můžeš? Jít makat do roboty a pak být doma. A jo - ještě si smíš zakoupit kus žvance. Šťastný život pod taktovkou Velkého Bratra? Aneb fikce se stává realitou? A historie se opakuje. Jen na místo žluté hvězdy Davidovy budou muset mít neočkovaní na kabátech VELKÉ ŽLUTÉ N. Třeba.

A doma. Sám a sám. Štyry holé stěny. Pár kroků tam a pár zpátky. I chtěl alespoň promluvit s někým blízkým ale on to opakovaně nebral. I mrštil telefonem o zem. Dvanáct tisíc ve vteřině na sračky. Co už.

A tělo bolí.

A srdce bolí. A to je kurwa horší. Nemůže ji vidět. A třebaže vidí jak ji to trápí neví jak jim to ulehčit. Neee... Kecá. Vlastně ví. Už se kouká na pracáku po jiném zaměstnání. Takže buď půjde třídit odpadky a nebo zametat ulice. Asi ty ulice. Pochopitelně že ona to neví. Koneckonců - příjde daleko... Co všechno vlastně? Daleko daleko daleko schopnější vstřícnější hezčí mladší pracovitější nový kolega který ji třeba možná ani nebude milovat. Max. zírat na kozy a tak. A tak všecko bude cajk. Za měsíc si na něj už ani nevzpomene. Tak. Prosto genitální plán. Asi jako Unternehmen Barbarossa. A jak to dopadlo...

P. XII.

Jo práce měli dost. Ale jebali na ni. Stáli před otevřenými vraty sekce jedenáct naproti autodílny a s neskutečnou vášní kouřili. Neví co jiní ale on modrá eLeMka. A Láďa co má velkou hlavu na něj pořvával: Kurva! Přestaň už hulit a začni něco dělat!!! Kurva!!! Že to řikáš zrovna ty! Opřený o futra dílny se žvárem v hubě! LoL!!! 

No ale nakonec přeci jen uznal že je_ Sice úplně malilililinkato placen za práci_ Ale přeci a tak típl vajgla a šel dovnitř. I ovinul svoji levou paži kol ní a doprovázel ji až na halu. Tam před zavřenými vraty sekce šest se počala svlékat. Stála k němu zády a v rukou hrábě. Jdu pomoct hrabat sdělila mu. On se kouknul na její prdelku a zděšeně vykřikl: Vždyť ty máš úplně fialovomodrý zadek! Oh! Na to nepozeraj odvětila a otočila se čelem. A on viděl její hlaďounký klín s krásnou čárečkou uprostřed. Oh! Ty si ma viděl nahú! Uskočila otevřela vrata a zmizela za nimi...

A on se probudil a...

A bylo ráno. Den... Další.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru