Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jen tak

25. 05. 2002
0
0
879
Autor
Tínka

pro JRR

Píšu Ti psaní, nejsem Tvou paní,

v něm stojí psáno,že Ti dám právo,

co bude dáno

 

Dřív než půjdeš spát,budu Ti psát,

lehce snad,Tobě jen,

pojď se podívat, právě přichází mi o nás sen...

 


Oldjerry
29. 04. 2006
Dát tip
Zip - souhlasím s tebou, ale je to bohužel málo. Každý začíná nějak a i renomovaný autor občas ujede. Většinou každý začíná osobní lyrikou - nikdo z nás se snad tomu nevyhnul. Pak jsou dvě cesty : poučení a konec, či poučení a zdokonalení. Musíš vědět přesně, co chceš říci, pak teprve jak to říci. Tady vzniká dojem, že je ti sice hezky, ale nemáš o tom dost vyhraněnou představu. To se pak píše dost špatně.

zip
30. 05. 2002
Dát tip
LOL, Cimrman :))))))))))) No ale zase z toho krásně čiší upřímnost... Na tu leckdo kašle a píše jen proto, aby sklidil co největší pochvalu.

ivana
29. 05. 2002
Dát tip
Mně to připomíná Cimrmanovy rýmy, ale každej pokus se cení a určitě se z toho časem něco vylíhne

Aki
27. 05. 2002
Dát tip
omlouvám se předem, ale podle Akiho tohle dílko stojí celkem za prdlajs... připadá mi to trochu dětinský, dost pochroumanej rytmus, rýmy taky žádná velká sláva... na hlubší kritiku si netroufám, ber to spíš jako názor jednoho kolemjoucího... zagori: to, co jsi napsal, je podle tebe kritika??? :o)

Koom
27. 05. 2002
Dát tip
kazdej pokus se ceni:)

zagori
26. 05. 2002
Dát tip
Píšu TI kritku protože mě bylo líto že Ti ostatní kokoti žádnouá nenapsali , mě s tím serou pořád, ono ale poezii moc nerozumím, takže Ti asi nic kloudnýho nenapíšu.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru