Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sisyfos 3

10. 12. 2021
2
13
300
Autor
Bubulína

Upozornění: Autorka není profesionální zdravotník. Je amatérským samoukem celostní medicíny. A je načase přiznat se i ke koketování s pochopením kvantové podstaty světa.

Vakcinační propagandisté používají krom dalších i hlášku, že medicína je exaktní věda, v níž bludy a zavádějící názory nemají místo. Prima. Mám tedy čistě exaktní dotaz: Jaký je rozdíl v krevní plasmě mezi protilátkami po prodělané nemoci a protilátkami po vakcíně? Exaktní odpověď zní: Žádný. Proč se tedy uznávají jen komerční protilátky a ne ty přirozené?

Někteří očkovaní neměli po dvou dávkách protilátky žádné, protože dostali placebo kvůli dokončení studie. Nyní jsou všichni hnáni na třetí dávku s mRNA obsahem takzvanou posilovací dávku z několika důvodů - oficiální důvody jsou, že komerční protilátky vyprchávají, a že se objevují stále nové mutace a tak je potřeba vyšší hladina protilátek, neoficiální důvod je, že z etických důvodů potřebují vakcínu s mRNA i lidé, kteří dostali placebo a tudíž vlastně nebyli chráněni. Pojďme se podívat na tuto dojemnou péči a nezměrnou laskavost blíže: pokud dostanou látku s mRNA všichni (tedy i ti, kteří původně měli placebo), ztrácí data objektivitu a studie nemá věrohodnou vypovídající hodnotu, protože bez kontrolní placebo skupiny nelze prokázat, které nepříjemnosti zapříčinilo očkování. Studie se tedy ukončí a další očkovanci už nemusí podepisovat souhlas, protože už je studie ukončena. Výrobce to nijak nepoškodí, protože o tuto vakcínu už mít zájem v budoucnu stejně nikdo nebude, tak proč plýtvat penězi na dokončení studie. Chápete i další důsledky tohoto hození ručníku do ringu? Tím, že nebude dokončena studie, nebudou žádné oficiální vedlejší účinky vakcín. Tím pádem nikdo nebude mít šanci prokázat, že následky po očkování jsou z očkování, a tudíž nikdo nebude mít nárok na odškodné za vakcinaci. Elegantní sejmutí zodpovědnosti i ze států. Očkovanci, zůstali jste v tom sami.

Dalším problematickým tématem je intramuskulární aplikace vakcíny proti respiračnímu onemocnění, která vytvoří protilátky v krvi čili aby tělo mohlo tyto protilátky využít, člověk se musí nakazit a onemocnět, protože aplikace do svalu nenavozuje slizniční imunitu. Slizniční imunitu, která umí zabránit onemocnění, a tím je proti respiračním nemocem nejúčinnější, navozuje setkání s infekčním činitelem, takže úspěch by měla mít vakcína ve spreji, která se aplikuje postřikem na sliznice. Jenže o té se v ČR dozvíme maximálně to, že existuje, jinak nic.

A teď o jiném očkování: V roce 1953 bylo v ČR zavedeno povinné očkování proti TBC. Napřed byla forma orální, později se přešlo na formu injekční. V roce 2010 bylo toto povinné očkování v tichosti zrušeno, protože mělo příliš nežádoucích vedlejších následků - hnisání, záněty, sepse, u některých dětí se díky očkování rozvinula epilepsie, u jiných hyperaktivita, u dospělých duševní poruchy, zvýšení nesnášenlivosti, hádavosti, slovní i fyzické agrese. Vzhledem k tomu, že všichni současní diskutující prošli očkováním proti TBC, je jasné, proč diskuze vypadají, jak vypadají, a to nejen diskuze laiků, ale i diskuze lékařů. Státu tedy trvalo 57 let než si byl ochoten přiznat, že je něco špatně. A veřejného přiznání poškození zdraví se obyvatelstvo nedočkalo dodnes. Padesátsedm let než se naplno projevily nežádoucí účinky. A tady po necelých dvou letech a nedokončené studii bez které nelze provést standardní schválení vykřikují, že vakcíny jsou odzkoušené a bezpečné? Podle mne není zdůvodnitelné ani povinné očkování profesí, natož plošné očkování.

Naši politici jsou natolik posedlí Čínou, že aktivovali mentální pravidlo "co odsuzuješ, tím se staneš", a nastolili nám tady totalitní diktaturu potvrzení a certifikátů. Nikdy jsem nebyla a nejsem uvědomělá soudružka, takže ten systém mi nevyhovuje. A zírám na to, kolik kovaných soudruhů se mnou sdílí jeden stát.

Jsem vděčná strachu, že mne do vakcinačního vlaku zabránil nastoupit. Díky. Ano, vím, že to bylo jen tak tak, protože kdybych neměla panickou hrůzu z injekcí a pan Babiš nechal dovézt z Izraele orální vakcínu, už bych měla tabletku dávno v sobě a stála frontu na další. Naštěstí tehdejší ministr Blatný zahlásil, že pacient nemá právo rozhodovat o tom, jakým přípravkem bude léčen a jakou vakcínou má být oočkován, a tak se žádné orální vakcíny nedovezly a já jsem ušetřena, protože i kdyby je nyní dovezli, už se očkovat nenechám, už jsem se stala disidentem a antivaxem. Krom toho do očí bijící rozdíl mezi Cvachem či spíše Cvachy a skutečnými lékaři mi nedovoluje dál mlčet, protože mlčení opravdu někdy znamená souhlas, a s tímhle očkovacím cirkusem a především čínskými totalitními metodami, cenzurou a pronásledováním zastánců odlišných názorů skutečně souhlasit nemohu. Úsměvná hláška páně Kubka o tom, že kolegyně už není lékařka, protože už není členem České lékařské komory, a je tím pádem pouze léčitelkou s titulem MUDr., pozvedá české léčitelství na novou úroveň a ukazuje cvachovitost dnešních tabulkových lékařů v jejich plné hrůznosti. Lékař, který pacienta počastuje tabulkovou péčí, i kdyby ho tato měla zabít, nemá v mém životě žádné místo. A ani líto mi to není, protože pokud pečujícího zajímá víc hodnota na monitoru či laboratorní hodnota než člověk před ním, neposkytl by mi péči, kterou bych eventuálně potřebovala. Je potřeba reformovat zdravotní systém tak, aby reflektoval skutečné potřeby pacienta čili vytvořit individuální účty s odstupňovanou péčí, a tím pádem i s odstupňovanými platbami. Proboha proč já mám dotovat nějaká ufňukaná bebíčka, která se řídí manipulativními články na netu, že když je píchne tu či onde, mají utíkat za doktorem a vyžadovat vyšetření? Proč si nemohu domluvit se zdravotní pojišťovnou jakou péči pro sebe chci či nechci? Proč stát bere lidem jejich svéprávnost? Protože mu to umožňují současné zákony? Současné zákony hovoří o tom, že pokud je člověk svéprávný, má právo rozhodovat o svém těle sám. Jenže zároveň přikazuje, že si člověk pod hrozbou ztráty zaměstnání, pokutami či dalšími donucovacími prostředky musí nechat své tělo naočkovat. Proč?


13 názorů

Aru
19. 12. 2021
Dát tip

aha, to je dobře, no ona jim vláda těžko může něco nařizovat, takže situace je mnohem lepší, než jsem předpokládal.

jo, odkaz na tu deklaraci mám u jednoho díla tady a dost lékařů to podepsalo, takže nevím o jaké odborníky se vláda opírala, protože to asi nebyli úplně doktoři z nemocnic :D

no já noviny nečtu, vždyť stejně nevíš jestli to lež, nebo pravda, zvlášť o Rusku


Bubulína
19. 12. 2021
Dát tip

Aru, proč myslíš, že je stále nenaočkovaných třistatisíc lidí nad 70 let? To jsou právě ti, o kterých píšeš. Existují a evidentně mají politiky na háku.

Lékaři a sestry sepsali dojemné deklarace, že nechtějí povinnou vakcinaci (tedy alespoň ne u sebe). Když v první vlně projevili šlechetnost a na výzvu vlády jít pomoci šli nebo se podvolili pracovní povinnosti, vyložili si to politici jako jejich slabost čili tak, že si jimi mohou vytřít otvor. Politici si neuvědomují, že se zdravotníci nebojí smrti, a tudíž se nebojí ani života. Pokud se rozhodnou změnit obor a vydělávat si na život jinou profesí, budou úspěšní, protože makat umí a minimálně deklaranti to mají v hlavě srovnané. Pokud tedy politici povinné očkování nezruší, mohou začít shánět lékaře a sestry mezi migranty, protože vojáci nemocnice nespasí. Vojáci se sice také nebojí smrti, ale neváží si života, takže lékaře a sestry dlouhodobě nahradit nemohou. Hele, dnes jsem se musela smát, když jsem četla titulek, že Rusko sepsalo plány a instrukce v případě hromadných hrobů. Pokud opravdu Rusové tvoří plány až nyní, mají zpoždění minimálně deset let za např. Českou republikou. Každé město v ČR, které má na svém území pohřební službu už tyto plány muselo dávno sepsat - stačí se optat na radnici či v té pohřební službě. Ekologisté by je ale číst neměli, protože buď se počítá s jámou a takovým množství chloru, že se zničí podzemní vody nebo v případě infekčních nemocí se počítá s vatrami mrtvol politými naftou či jinými fosilními palivy.


Aru
17. 12. 2021
Dát tip

myslím, že to bude souhrn více aspektů najednou, takže a) i b) a ještě toho bude mnohem víc.

záleží jaké scénáře se naplní, což nyní nelze předpovědět, jelikož jsou stále různé cesty otevřené, já se snažím vidět tu lepší cestu.

fakt ale nechápu důchodce co jsou soběstační, absolutně by mě nějaká vláda a zprávy nezajímaly.

je to tak, závislost na systému obava ze ztráty jistot z toho plynoucích, strach z vlastní smrtelnosti a obava o své blízké a naivní víra ve vládu a jejich imaginární oborníky ti stvoří jakoukoli totalitu si zamaneš, že chceš, když budes hrát na emoce a vyšší principy, okecat se dá všechno na světě


Bubulína
17. 12. 2021
Dát tip

Díky, Aru. Také jsem četla, že za dva roky bude klid, ale když vidím, co se děje, nevěřím tomu. Akcionáři farmafirem chtí další a další zisky. A tak se mění strategie:

a) Skalním antivaxerům se nabídne k podpisu negativní reverz, čímž tito ztratí motivaci k dalšímu aktivnímu odporu (nevím jak u ostatních, ale u mě tato strategie zabírá - respektive bude zabírat do doby než zjistím, jak je to s ochranou proti správní pokutě = pokud podpis negativního reverzu umožní vyhnout se pokutě ve formě správního poplatku, budu spokojená).

b) A poslušné očkované začnou nutit k dalším a dalším přeočkováním, protože aby farmafirma mohla tvořit zisk, potřebuje odbyt. Jednak odbyt vakcín a druhak odbyt léků. Je svým způsobem fascinující pozorovat, jak lidé věří, že bez léků a lékařů nedokážou přežít. Myslím, že to má něco společného s obscesí, že bez mobilu a internetu nemůže život fungovat či dokonce existovat. Jasně, v dnešním světě je s nimi spousta věcí snazších, ale to je tak všechno.


Aru
12. 12. 2021
Dát tip

očekávám že v příštím roce dojde na lámání chleba a mnoho věcí vykrystalizuje na povrch, aby... se za touhle šaškárnou konečně zavřely jednou provždy dveře :D

sníh jsem měl taky rád, než zbylo odhazování sněhu v práci jenom na mě :D

i ty se opatruj Bubulínko, ahoj ;)


Bubulína
12. 12. 2021
Dát tip Aru

Máš naprostou pravdu, Aru. Co bude dál, uvidíme, máme lístky do první řady. Opatruj se a měj se krásně. Snad napadne ještě další sníh a po celé republice, ne jenom někde. Děcka se určitě těší, že se o prázdninách vydovádí. Vzpomínám si, že jednu zimu jsme si postavili iglú. To nám pomáhali i rodiče.


Aru
11. 12. 2021
Dát tip

máme velmi podobné vidění světa ;)

je otázka co bude dělat mRNA vakcína do budoucna, protože něco určitě dělat bude, ono je zajímavé, že vláda prohlašuje, že vakcína je vhodná pro každého, nehledě na to jaké a jak vážné má člověk zdravotní komplikace, to nejenom že jde přímo proti medicíně, ale i proti zdravému rozumu, stejně jako určovat pouhým testem bez dalšího vyšetření lékaře zdraví/nemoc lidí, ačkoli u všech ostatních nemocí je vyštření až specialisty ono určující. díky testům je tak mnohem snažší vyrábět nemocné a závadět revoluční pojmy jako "bezpříznakovost", tím pádem pozitvní bezpříznakový, kterému celé dva týdny nic není zvyšuje tabulkově čísla nemocných, dále ti co mají tzv, lehký průběh, který je ale nijak zásadně neomezuje jsou také doma a zase zvyšují tabulkově čísla nemocných, takže ve výsledku tu existuje naprosto virtuální pandemie.

předně by se lidé měli opět vyšetřovat lékařem a ten až by měl rozhodnout jestli je člověk nemocný a hlavně podchytit počínající potíže hned na začátku, což se neděje, když lidé jsou posláni nejdřív domů, kde lidem nechají případné malé potíže narůst během dvou týdnů do těžkých a až poté je hospitalizují, takže se pak není čemu divit, když některá oddělení nezvádají nárůst pacientů, když se na ty lidi sralo na začátku, ačkoli už byli označeni za pozitivní, ale byli posláni domů, ne k lékaři.

pokud chce vláda takto léčit lidi, tak já vážně nemám důvod chodit k lékaři.

už to ukazuje na manipulaci a obrovský podvod, vedlejší účinky vakcín se buď bagatelizují, nebo úplně zatajují. myslím že až pravda vyjde na jevo, budou se ti lidé co slepě a naivně věřili vládě. ostatně ten příklad s TBC jasně ukazuje, že vláda je schopna propagovat dlohodobě ryze škodlivou věc


Bubulína
11. 12. 2021
Dát tip Aru

Co se týče hloupého zasahování do života dětí není daleko doba, kdy se ničil život už novorozencům: stát propagoval, že umělé mléko je daleko lepší než mateřské mléko. Objektivně musím napsat, že hlavní propagátor se po cca čtyřiceti letech všem omluvil s tím, že nevěděl, jak šílený dopad to na zdraví a životy těch lidí bude mít. Naštěstí si těch dopadů sami lidé všimli daleko dříve a už generace dětí, které si tímto experimentem prošly, tento koncept zavrhla a ke kojení se vrátila. A jak už jsem psala, očkování proti TBC se provádělo již třetí den po narození, a za to se neomluvil nikdo dodnes.  

Co se zdraví lidských těl týká, má stát nabízet a ne represivně vnucovat. Represivní vynucování čehokoli, co se zdraví týče mělo, má a bude mít vždy své odpůrce, protože opravdu nemůže všechno vyhovovat všem, a proč bych si měla ničit vlastní tělo? Navíc nařízením od hlupáků, kteří nechápou, že vakcína aplikovaná do svalu vytváří protilátky v krvi, které tělo může využít teprve ve chvíli, kdy se virus množí v buňkách ve velkém čili onemocněl. Neočkovaný člověk a člověk očkovaný vakcínou ve spreji postřikem na sliznice si vytvoří slizniční imunitu, která brání viru vstupovat do buněk a množit se v nich ve velkém. A to jejich zdůvodnění je na úrovni, že umělé klouby nebolí a proto jsou lepší než klouby tělu přirozené. Myšlenka, že bolest a strach jsou signály, posouvající člověka ve vývoji na cestě poznání, do jejich hlav nikdy nedorazila.

Co se týká halucinogenních látek - jak sám píšeš, povědomost o nich lidé mají, a kteří chtějí, ti si je vyzkoušejí na vlastní kůži. Ostatní si zvládli uspořádat život tak, aby jim vyhovoval a nemají potřebu z něj duchovně či duševně utíkat.

A co se týká písmenek - kde jinde než na Písmáku by ses měl rozepisovat? Piš, piš, piš nebo tě sní myš.


Aru
10. 12. 2021
Dát tip

nečetl, ale dostal jsem se k podobným pohledům od jiných lidí, dokonce jsem zachytil jednu ženu, která si pamatuje celou řadu životů a taky jsem četl Děti nového věku od paní Štrausové, kde jsou popisovány děti co si pamatují minulý život, pak kolem 7. roku tu vzpomínku ztrácí, je to docela běžný jev, ale rodiče se o tom bojí mluvit, aby nebyli za divný, vzhledem k tomu jak je společnost materialisticky tlačená a tento postoj je vnucován dětem právě už od škol, kde je široce raženo, že co se nedá změrit, zvážit a spočítat neexistuje, tak to aspoň bylo za mě.

o tom, že některé duše dokáží cestovat proti času jsem taky slyšel, ale mám to v kategorii zajímavá informace, blíže neověřena, zatímco o minulých životech mluví xy lidí, plus ta knížka o dětech, takže to je pro mě ověřený fakt.

navíc co je zajímavý, ve starověku před nástupem křesťanství to byla naprosto samozřejmá věč, snad pythagoras si dokonce pamatoval 5 minulých životů a dnes je čím dál tím víc lidí co se probouzí a pamatuje minulé životy, dokonce na to existuje metoda, jmenuje se to regresní terapie, kde se přímo jde po vzpomínkách na minulé životy, nebo i halucinogenní látky mohou rozšířit vědomí a tím může dojít i k otevření vzpomínek na minulé životy, proč myslíš že jsou halucinogenní látky zakazovány? např. šalvěj divotvorná je slabě halucinogenní a její účinky odezní dost rychle, přesto je zakázána, aby se náhodou někomu nerozšířilo vědomí a neprohlédl maškarádu.

muchomůrka červená je vedena jako smrtelná houba, což je nesmysl, ačkoli je to pouze halucinogenní houba, byť nejsilnější u nás co se týče halucinogeních látek, ale v lese je naprosto poznatelná, takže se musí lidem tvrdit, že je zabije a ať to s ní rozhodně nezkoušejí, ačkoli ji šamani na Sibiři používají dodnes jako magickou houbu a mají na to metody jak z ní získat nejvíce látek, prostě klasicky si lidi nezjišťují a neověřují infomace. čet jsem přímo zkušenosti lidí co to s touto muchomůrkou zkoušeli z webu, který je přimo na takové látkky v rostlinách/houbách zaměřen. pak když čteš, ze x lidí to zkusilo, zažilo to a to a žijou dodnes, tak pak názor, že muchomůrka červená je smrtelně jedovatá působí dost směšně.

uf, to jsem se zase rozkecal, tak promiň, jak se rozjedu, tak píšu jako blázen :D


Bubulína
10. 12. 2021
Dát tip

Děkuji F.M.R.C. Jde jen o textík, abych si ujasnila současný postoj. Ten konec je víc emotivní než se sem hodí, ale vážně mě štve ta urputná snaha o paušalizaci tj.pro všechny totéž. Vždyť jsme každý jiný. A to dotování jsem myslela výhradně na sběratele diagnóz a vymahače receptů, aby se mohli předhánět v líčení dramat a vyžadování soucitu. Nakonec i v USA, kde individuální účty zdravotního pojištění mají, lze zaplatit léčení z jiného účtu než vlastního, takže nějaká forma solidarity jde i tam. Pokud zdejší úředníci systém v ČR měnit nechtějí, měli by umožnit té hrstce, která se chce postarat o sebe sama, nějakou formu svobody. Třeba v tom podepsání negativního reverzu s aktivací par.48 čili pokud se nebudu očkovat, nemám nárok na nemocniční péči. Vyřeší se tím zahlcení nemocnic, uklidní se zjitřené emoce, a systém může fungovat dál. Jenže tady se veškerá diskuze zakazuje a vše se hrotí až do soudních stání. Přitom ústavní soud už několik let drtivou většinu pokut za odmítnutí povinné vakcinace zrušil, tak proč se to pořád hrotí a žene do extrému?


Bubulína
10. 12. 2021
Dát tip Aru

Aru, v tom se také shodneme, i já tvrdím, že hláška o jednom životě patří pouze k danému lidskému tělu, které tady zrovna mám. Ovšem protože hra je nejlepší, když se do ní plně zapojíš celou svou důvěrou, daří se mi i nadále zapomínat, že existuje cokoliv jiného, takže se věnuji možnostem současného těla ze všech svých sil. Četl jsi někdy knížku Stroncium od Jiřího Kulhánka? Popisuje v ní reinkarnaci dušiček, a aby to mělo grády, tak i posuny v časové ose, rozměru nebo jak to mám napsat. A pokud není přesun technologicky důsledný ve smyslu vymazání předchozí paměti, stane se, že se někdo rozpomene na předchozí život. Pokud jsi ji ještě nečetl, vřele doporučuji.


Lili.
10. 12. 2021
Dát tip Aru, Kamamura

Léčivý text ,pečlivě čtěte příbalový leták.Vedlejší účinky udílení tipů.


Aru
10. 12. 2021
Dát tip

jsem si jist, že jsem placebo neměl, protože to se mnou pořádně zamávalo, jednu dobu už jsem myslel, že si natáhnu nebeský bačkory, nakonec jsem musel tenhle kokteil chemie rozbourávat pomocí bylinné tinkury a zinku. další bylinné tinkury hodlám koupit, protože ten chemický kokteil v té vakcíně to evidentně nemá zrovna moc rád.

nejlepší je že tahle takzvaná vakcína mi právě to respirační onemocnění udělala :D rozhodně kdo chce mít kašel několik měsíců, doporučuju tohle očkování je na to ideální.

došel jsem k tomu, že vzhledem k tomu, že máme jen a pouze toto jedno tělo v tomto životě, tak každá cizorodá látka, což vakcíny jsou, by měli být pouze dobrovolné, kdo si chce ničit zdraví, jako v případě zmíněného TBC, je to jeho vlastní věc, ani bych ty vakcíny nerušil, chceš si zničit zdraví? žádný problém, můžeš.

souhlas, stát zavádí totalitní manýry o tom není pochyb, Babiš nejdřív tvrdil, že očkování je dobrovolné a nebudou se tady lidě segregovat, tedy oddělovat, že to je konspirační teorie, pak tu samotnou konspiraci uvedl v praxi, takže Babiš je vlastně konspirátor :D:D

právě že každý dospělý má právo a povinnost rozhodovat o svém zdraví pouze a jen on sám, čím a jak se bude léčit, nebo se nebude léčit vůbec, i to je každého osobní volba se třeba právě neléčit.

tak to je opravdu vtipné, že vystudovaní lékaři mimo lékařskou komoru jsou pouze léčitelé :D

ta poslední vtipná vakcína mi vzala poslední zbytky důvery ve zdravotnictví, které ji podkopávalo už od dětství, takže mě k doktorům už nikdo nedostane, léčit se budu sám, no a pokud umřu, tak umřu, co na tom, miliony lidí to zvládlo úspěšně přede mnou, tak to zvládnu taky, to jenom pro případné komentátory, kteří by chtěli strašit smrtí, mě smrtí nevystrašíte, umřu pokud možno doma ve své posteli, ne někde na hadičkách na lůžku odkázán na pomoc druhých klidně celé roky, tak si ideální odchod rozhodně nepředstavuju ;)

ostatně si myslím, že zrození a smrt jsou jedno a že zde jsme jen pouze návštěvníky. pro mě idea jednoho života nedává smysl, ackoli jsem s tím názorem dřív také koketoval.

máš můj souhlas Bubulínko, rozumně a pravdivě napsáno ;)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru