Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ŽIVOT

07. 02. 2022
3
6
167
Autor
Positive

Asi jsem ten poslední člověk, kterému je okolo dvaceti let a nemá socilání sítě. Hledám útěchu v knihách, videích s J. Duškem  a snažím se pochopit proč tak záleží na tom, kolik má kdo sledujících a proč si lidé vybírají partnery podle toho, jak moc mají hezké fotky na Instagramu a nebo jako moc sad příspěvek mají na Twitteru. 

Kde je vepsáno, že význam života a jeho prožití budeme hledat v nějaké součástce, která nám bere ten prožitek života. Bere nám naše sny a učí nás abychom chtěli být jako někdo jiný. Učí nás tomu, nenávidět rodiče a zlobit se na ně, že nemají dostatečné finance a nemohou jet na luxusní dovolenou. 

Čím dál více se přibližejeme tomu, že za nás budou žít naše životy stoje a my budeme jen zavření doma a říkat si " Jee, to by bylo hezké ,, a pomocí jednoho prstu si prohlížet to, co máme někdy přímo před očima. 

 

TS. 


6 názorů

Kamamura
18. 02. 2022
Dát tip

Mě přinášejí největší požitek ze života různé součástky, o kterých se do zemdlení hádám s podobně založenými roboty!


Alenakar
18. 02. 2022
Dát tip

Tereso,

jsem ráda, že jsi pozitivní, protože většina zdejších nováčků je spíše negativistická. Taky nejsem na FB ani na žádné jiné síti, ale věř, že pro mnohé lidi tady je sociální sítí Písmák. Tip do začátků.


Safián
07. 02. 2022
Dát tip

I já souhlasím. I když to, co ti vadí, není zdaleka to nejhorší, co nám  hrozí.


stromeček
07. 02. 2022
Dát tip

Vítej mezi psavce.


K3
07. 02. 2022
Dát tip

Tak to s tebou naprosto souhlasím. Kdyby mi bylo dvacet, taky bych tam taky nebyl, pokud nepočítám Písmák. Vůbec nechápu, když se potom ti křiklouni nedají očkovat z důvodu ztráty svobody, a přitom jsou na sítích. Jinak tě tu vítám a ať se ti daří.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru