Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

1

14. 02. 2022
0
1
135

Podej mi ruku ma nej….. At si  vzpomenu kdo jsi….. At si vzpomenu na vzpominky mezi nami….. Rozkosne i hrisne….. At si vzpomenu na Tvou krasu…. Nehu ,ktera me ohromila… Na Tve vlasy…. Ktere me vždy voneli…. Po Tvy cistote Tve rozkose…. Styska se mi po Tvych ocich… Po ocich po kterych touzim se zahledet… Do Tvy duse…. Do vzajemnych dusi…. Nechne ma nej…… At se Ti mohu dotknout…. Tvych jemnych rtu…… Dat Ti letmi polibek…. Nech me privonet Tvy nadherny vune …… At muzu zas jit …. Tam kam patrime……. At se sny probudi k dokonalosti….


1 názor

Alenakar
18. 02. 2022
Dát tip

Davide,

na to, že tvým vzorem je Václav Hrabě, je tenhle textík trochu málo. Hrabě psal hodně blues a rozhodně se nestyděl psát vázaným veršem. Mnohé jeho texty posloužily známým hudebním skupinám a fungují jako oblíbené písničky. Takže - od ctitele V.H. bych čekala trochu víc. Ale těším se na další hraběcí variace.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru