Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Srdcohra / Cardiocommanding

19. 02. 2022
7
12
212
Autor
Kamamura

Tady pozor, děti, mě to stálo sedm let života a padesát kilo extra živé váhy za trest, ale znám lidi, co fakticky, ale doopravdy umřeli... nebo se zbláznili. Otázka je, co je horší. 

Dokud se ne- a nepoučíš,

tak srdci prostě neporučíš!


12 názorů

Aru
19. 02. 2022
Dát tip blacksabbath

lepší je umřít, než se zbláznit, pak už tě nemají kam zavřít


Lili.
19. 02. 2022
Dát tip

Podívat se do zrkadla a říct co vidím...


Kamamura
19. 02. 2022
Dát tip

Nojo, to zažil každý mnohokrát (my starší už se ani nedopočítáme ;-) no ale hele, tak se proměň v něco rychlejšího a obratnějšího - je jasné, že dobráckému obru Hrombácovi se poryv jarního povětří bude mozolnatou pěstí schopnou lámat skály chytat obtížně, a výsledkem bude pochopitelná frustrace.

Na druhou stranu větrník německé firmy FrauSchukkenJäger promění i čerstvé jarní povětří v energii pro deset spokojených düsseldorfských  domácností, a zbyde i pro elektromobil obézního berlínského bankéře Goldberga! ;-)

Do not try harder, try smarter! ;-)


Lili.
19. 02. 2022
Dát tip

Ale tím chci pouze konstatovat nahý fakt, nikoli dehonestovat její vznešenost a kouzlo. Její kouzlo je prostě vysoko...snadno se podléhá...a její vina je nulová.


Lili.
19. 02. 2022
Dát tip

No jo, ona vždy něco řekne a považuje to za hotovou věc. No a co, že jsi se blbečku zamiloval? Tvůj problém! Kdo se tě o to prosil! No a co, že jsme se potají boskali...to bylo jen takové ...z legrace? Aha, já začala... no a co? Ty si nějak poradíš. Aha, my si rozumíme...no neva, prostě zabudni...jdem dalej!


Kamamura
19. 02. 2022
Dát tip

F.R.M.C. - vím, že se opakuju, ale jak já ti závidím! Mě když povstane, tak publikuje mé lékařské konsílium nejméně deset originálních pejprů! ;-)


Lili.
19. 02. 2022
Dát tip

Direkt do živého. Má slovenská múza povstala a zase jí mám plnou hlavu...srdce! To ono za to může! Vyrvu si ho a bude to, cha! A budu fungovat i bez něho, tak! To mu to nandám! Chachachacha!


Kamamura
19. 02. 2022
Dát tip annnie

Jak které představy, asi. Já si představím mrchu, jen když na ní mám náladu! ;-)


annnie
19. 02. 2022
Dát tip

Představy mají jen jedinou vadu... :), mrchy!


Kamamura
19. 02. 2022
Dát tip

annnie - já poroučet neumím, a nikdy jsem neuměl, takže to řeším zatím tak, že se snažím o domluvu a hledání kompromisů ;-) Například ano, můžeme si dát čokoládu, ale jen tři gramy (chuť je stejná jako u půlkilové tabule!). A co se ženských týče... ty, které si dokážu představit, bývají často zábavnější než ty, co se dají na mém levelu potkat. ;-)


annnie
19. 02. 2022
Dát tip

A poručíš-li, taky to není krátká cesta... 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru