Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 67.

23. 02. 2022
7
5
257
Autor
Benetka

Věnováno Annn... 

Moc si Tě váží.

Ačkoli -Tvá váha mu je u prdele.

Mimochodem: Jak tak furt enom chlastá a skoro nic nejí tak se dostal z 94 kg. na 87... Eh. Čili hubne ačkoli vlastně ani nechce. A ešče sa temu chechce! :D

Toš tak.

Vlastně... Kurwa! Založí si poradnu pro holky co chtěj zhubnout. A téda nééé zhebnout jenom prostě být malilinko prostorově výraznější. Jeho rada zní:

NEŽER A CHLASTEJ!!! :D

__________________________________________________________________________________________

PES:

Našel jsem song gde...

No prostě ZLATOHNĚDÁ.

https://www.youtube.com/watch?v=_ElORM9O-0U&list=RDWbsDPbr8qoM&index=11&ab_channel=TalBachmanVEVO

Původně povodně nebyly ani povodně to se jen prostě řeka rozlila do široka do daleka do hluboka. A teprve až organismus který sám sebe nazval Homo sapiens sapiens Sic! počal. Stavět své příbytky a chovat dobytky na bezbřehých? březích? (To jako že né těhotných!) řek toků_  (No ty bejku! Asi potřebuju lingvistického - POZOR! - neplést s nacistického! poradce!!!) A pak se kurwa všichni diví že jim to H2O spláchne. Zrovna tak jako lejno do hajzlu.

Kurwa.

To už zase swinsky odbočil...

A tak už snad potisící: Znova!

Původně dnes ani nechtěl psát. Jenže co jinýho dělat že?!

Jedna moc milá dušička mu neuneuneustále radí: Hlavně nechlastej! No a... Právě to! Tak! Rád? Dělá... Jo no... Rád by to i taky "dělal" leč holt nejni s kým no...

Sakra! 

To nemáš jinýho koně?! 

Nebo... Alespoň úplně malilinkatého koníčka?

Hmmm...

Rád fotil. Koupil si někdy v roce... 2006? Digitální zrcadlovku zn. OLYMPUS bratru za 25 litrů eh! A pak jednou zcela mimořádně v Jabkách napad sníh a tak Slávek řiká: Adámku - vemem sáňky a půjdem se za domeček klouzat co? Jasně že jo! A posléze hodil Slávek sněhovou kouličku do okýnka kuchyně kde právě vařila obýdek AnděLenka aby ho otevřela a řiká: Leni hoď mi prosím tě foťák - vyfotím Adámka na sáňkách. Jo. A pak pro změnu ona zavolala z okýnka. Kluci! Obýdek je na stole! Pojďte domů. Hmmm... Před dveřmi bytu vzal smetáček a ometal sníh z obou botek. Foťák pověsil na zábradlí přímo naproti dveřím. Po cca. max. 15 minutách povídá: Jé! Já nechal foťák na chodbě. Otevřel dveře a... Foťák nikde. Hmmm... Vchodové dveře zavřené. Šest dalších bytů krom toho jeho. Zvonil na všechny. Neviděli jste/nenašli jste? >NE.< No... Nikdo cizí to UKRÁST nemohl. Musel to být někdo ze "sousedů". A  proto nyní bere za svou hezkou moravskou hlášku: Lidi sú kurvy. Drbú a kradú. Každopádně... Moc jej mrzí že žije v jednom domě s takovýma kurvama. Tečka. No... Spolu s bateriemi a paměťovými kartami a brašnou rázem přišel o třicet litrů. A AnděLenka mu řiká: Slávi - nebuď smutný. Budeš mít padesát a dostaneš novou kameru... No... Nedostal. Jejich cesty se rozešly a... A on už prostě nefotí. Nebo... Jen trošičku na debil. Počítá se to? Eh.

A tak chlastá.

A píše schvostné sexcelentní sračky.


5 názorů

Zeanddrich E.
01. 03. 2022
Dát tip Benetka

Jo, bohužel toto znám také -a navíc, dá se říci, i v podobě ještě o stupeň snad horší (a sice, v rámci svého bydliště (i když to nebyl přímo můj byt ) )

((Á propos - nepleteš si Jabka s Hruškama, krajane? :)  ))

 


annnie
24. 02. 2022
Dát tip Benetka

Jestli máš dobrej foťákomobil, foť na něj. Nebo si kup novej, nemusí bejt za třicet. Až budeš mít 40 fotek, který budeš považovat za dobrý, ráda jich s tebou 20 vyberu a udělám ti výstavu. Výzva. Bereš?


8hanka
23. 02. 2022
Dát tip Benetka, Alegna

nielen preto, že Annne a Hanka majú k sebe blízko menami, ale aj niektorými názormi, pridávam sa - nechľastaj...škoda Ťa na chľast...malilinkatý koníček sa mi páči, i ja ho mám, už sa mi  nechce nosiť von foťák, tak fotím mobilom a celkom fajn to vyzerá...a počíta sa to...a  páčia sa mi aj zdrobnelinky, je to ako v rozprávkach od Aru...domeček, koulička, okýnko, obýdek, Adámek, smetáček,  Slávek, máš na viac ako len na chľast...prestaň si už olizovať rany a otvor oči, nie je len AnděLenka a Zlatohnědá, jar sa blíži:)


Benetka
23. 02. 2022
Dát tip

Už to bude asi tak... 10 let a furt to bolí... Jo.


Kočkodan
23. 02. 2022
Dát tip Benetka, Zeanddrich E.

Vskutku k blití, zlé, brr!

když je svině neighbour... :-(


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru