Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vášeň a válka

28. 02. 2022
3
14
269
Autor
Kamamura

Vkládání videí sice Oldův editor hrdě "umí", ale ve výsledku se nezobrazí nic. Nikomu to nevadí, nikdo nic neřeší, pohoda. 

Trik v psaní uprostřed bitevní vřavy bude ale zřejmě skutečně v barvě tuše.

Někdo se leká,

jiný se děsí,

ty šípy sekáš, 

a já píšu svou krví jediný znak:

 

CELÉ PODNEBESÍ!


14 názorů

Bubulína
22. 03. 2022
Dát tip

Válka je špatně. Je jak vztah dvou zoufalců.

( Jsem poučená, protože můj poslední vztah byl právě o tom, že jsem jako klasická zoufalka nalítla na ten nejblbější trik alias chudáčka ubohého. Tož se dávám dokopy, a asi ještě dlouho budu. Alespoň dokud si nebudu jistá, že jednak vím o všech fintách, které manipulátoři používají, a druhak že jsem rozpustila a zneutralizovala všechno své zoufalství. A taky to bude chtít potrénovat vůli, aby mi zas někdo neukecal. Zatím vůbec netuším, odkud pramení ta nesmyslná touha vyhovět i na svůj úkor. Jak píšu, je to ještě nadlouho.)


Benetka
28. 02. 2022
Dát tip

Viděl jsem. Ale je to už tak dávno že už si to vlastně ani nepamatuju. Řek bych že se na to kouknu znovu ale... Mám postahovaných asi padesát filmů ale prostě... Prostě oči se teď koukat nechtějí. Ony chtějí koukat jenom..................................................................................................


Aru
28. 02. 2022
Dát tip

chystám se na něj, ale škoda, že si lidi nevybrali k životu např. Venuši, kdy jeden den tam trvá 243 našich dnů, to už se za takový den dá ledasco stihnout,... na druhou stranu, rok je tam kratší než den (224 našich dnů) :D

s Lindou jsi blízko, její hlavní vlastností je dělat bordel a bořit systém na všech stranách :))


Kamamura
28. 02. 2022
Dát tip

Jo a Aru, ten film není JENOM propaganda, jinak bych ti ho samozřejmě nedoporučoval. Je to totální vizuální porno, reklama na šampón, neuvěřitelně emotivní doják, hrdinský epos, a poetična je v něm opravdu přehršel. 

Pálení škol taky není na Lindě to nejdůležitější, nemám pravdu?


Aru
28. 02. 2022
Dát tip

no já teda nikdy nebyl fanda ani obřích mečů, ani směšně obřích zbrojí.

mě by meč moc nepomohl, spíš bych bral postel :D


Kamamura
28. 02. 2022
Dát tip

Ťapšlapovu Schiavonnu mají také...


Kamamura
28. 02. 2022
Dát tip

Jinak kdybys chtěl meč, tak dobré věci prodávají Outfits4Events - uvažoval jsem, že si od nich koupím katzbalger, ale šetřím... 


Kamamura
28. 02. 2022
Dát tip

Izolačkou si vyrobila z papundeklu meč moje dcera - takové to pádlo co má Cloud ve Final Fantasy. Měl jedinou nevýhodu - nedalo se s ním seknout. Ale na pózování super! 


Aru
28. 02. 2022
Dát tip

možná proto jsem se k tomu nedostal - že je to taková propaganda ;)

no a spravil jsi ten meč izolačkou, víš že na izolačce stojí svět, seberou ti barák, spraví to izolačka, rozvede se s tebou manželka, spraví to izolačka, je ti smutno, spraví to izolačka :D:D


Kamamura
28. 02. 2022
Dát tip Aru

BTW ale "Zlomený meč" mi byla velmi blízká postava..., celý ten příbeh je několikavrstvá tragédie... navíc jsem svůj nejlepší meč asi před osmi lety opravdu zlomil, při odrážení rány praskl u záštity, byl to fascinující okamžik - odrazl jsem horizontální sek na pás (poloha "trpaslík"), meč jsem měl přesně svisle, ozvalo se takové falešné zazvonění a pak prasknutí, a pak se ta zlomená čepel pomalu, jako strom v lese, skácela a spadla na zem, a jílec mi zůstal v ruce. Byl to neuvěřitelný zážitek!


Kamamura
28. 02. 2022
Dát tip

Možná proto co?


Aru
28. 02. 2022
Dát tip

tak možná proto :))


Kamamura
28. 02. 2022
Dát tip

To je parádní propagandistický film, Aru, podle mě naprostý majstrštyk. Viděl jsem ho už několikrát.


Aru
28. 02. 2022
Dát tip

no vidíš a já se k tomu filmu pořád nedostal


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru