Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NIKDYKDE 69.

01. 03. 2022
4
0
181
Autor
Benetka

https://www.youtube.com/watch?v=LpWJt4sT9r8&ab_channel=Milk%26Sugar

Dnes když přišel kapitalistův pohůnek se seznamem a dotazem na účast na marcovej žůrke tak řekl NE. A proč ne? Ptal se... Jistěže mu nemohl říct proto že tam budeš Ty. ZLATOHNĚDÁ. A já když se napiju - a to jako že se napiju né že né - tak bych se pak trápil o to více.

REPUBLICE VÍCE PÍCE ZAJISTÍ JEN Roman Týce!!!

A tak jen řekl že prostě nemá rád firemní akce. A! K jeho úžasu on odpověděl: Já také ne! Pane jo! Tak tohle fuckt! nečekal...

Mezitím do něj furt hučel Sergej Lopaťuk protože mu řekl to co mu řekl a on to prostě nechce strávit. Eh! K čertu... Má ho rád ale... Přece se... Co vlastně?

A ještě více mezitím jsi mi neustále volala Ty. A také chodila za mnou. A práce jak na kostele......? Juj. To je ale zaumíjavé přiroze... Ééé... Přirovnání! Není-liž pravda?!

A Ty...

Byla jsi krásná.

Ostatně jako vždy.

A já... Směl se Tě dotýkat. Alespoň. Někdy až docela drze. Ale však Ty víš že jsem neškodný.

Byl u Tebe v kanclu a hladil Tě přede všemi a... Bylo to super. Je super že víš že bych se pro Tebe z Lásky rozkrájel. Ale taky mi to vracíš. Přineslas mi koblihu se slovy: Dnes som bola prvá v Tesknu na nákupe a toto je môj malý darček pre teba za to všetko čo pre mňa robíš...

Ale taky jsi byla smutná.

Prečo ja vlasně chodím do práce? (Mluvíš hezky československy!) A já Tě hladil o to víc a řikal: To bude dobrý! Neber si to tak! A Ty: Nyjé! Štve ma to. Nezvládám to. A já řikám: Tak víš co? Domluvme se a dejme oba společně výpověď a bude to! A Ty ses začala smát!

( Sněhobílé zoubky mezi rozkošnými rtíky! Sledoval jsem to z pouhých několika málo centimetrů...)

Ale naše služebně starší kolegyně se hned ozvala: Slávku! No teda!! Co Jí to navrhuješ?!?!? No... Chtěl jsem Ji trošku rozptýlit. A podívejte! Směje se!!! 

A taky jsi byla bolavá.

Ďalšé zasraté krámy! Slávi... Nevládzem. Fyzicky to nedávám... A já Lásko moje: Kdybych Ti tak uměl nějak pomoct......

(Neumím. Nejsem čaroděj bych zažehnal Tvou beznaděj...)

Včera bol v robotě do pol piatej. Čakal na zasratý Macedonsky kamion ktorý mal prísť na nakládku pred štvrtou. A dnes ďalší kamion z PLR... A v duchu jej vravel: Láska moja... Ja už tiež nevládzem... Bolo krátko pred štvrtou a do toho eště prišla dodávka. Ja som z GLS a mám tu balíčok pre Maťku. A ja som ho zobral a išel za ŤEBOU... Myslel som si že buďeš mať radosť ale že až taků!!! Joj!!!

Uvolnila jsi se a 

KOUZELNĚJŠÍ!!!!!

Jsem Tě snad ještě nezažil!

A...

Povídala jsi a povídala a povídala a...

Naprosto uvolněná.

ČARODĚJNÁ.

A...

Snad...?

To byla i moje zásluha.

 

Bodka.

 

NYJÉ!

 

EŠTĚ NYJÉ!!

 

ĽUBIM ŤA

 

tečka

 

.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru