Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

40.DĚTI

02. 03. 2022
0
0
123
Autor
Pajušák

40. DĚTI

Není nic, co je víc než láska, pomoc a pochopení od nejbližších. Proč jsou dospělí zahledění do materiálních věcí a zapomínají na to, že na světe jsou důležitější věci, než jsou peníze televize a auta.???? Přece ti nejbližší jsou nejdůležitější, jaké si vytvoříme prostředí doma je důležité pro výchovu dětí a souznění okolí.????????

 Děti by přece měli být odrazem rodičů i když znám světlé výjimky. 

 Znám děti, které jsou úžasné ale trpí v rodině. Ptáte se proč? ????Protože nemají pokřivený charakter jako jejich rodiče. Protože mají jiný náhled na svět a nechtějí žít ve lži, přetvářce a trápení. 

To že nápomocné, ochotné a hodné děti jsou otloukané ve škole i mezi kamarády, to už vím dávno ale že i doma? Vážně?

 Proč pro ně rodiče nemají pochopení a proč nemají na děti stejný metr? Proč jedno dítě je rozmazlené ,může všechno ale druhé dítě musí být nápomocné a pokorné. Proč všechny děti nemůžou rozvíjet svůj charakter správným způsobem a stejný směrem jako jeho sourozenci? 

Je důležité, že víte co je dobré a co špatné. A když to nevíte, nebo si nejste jistí máte někoho kdo Vás navede, někoho kdo Vám ukáže správný směr a pomůže jít dál.????? Od toho by měli být rodiče a přátelé. Všechny děti by měli být milované a doceněné. Ať jsou premianty třídy a nebo empatičtí nápomocní otloukánci. 

Láska z domu je základem správného fungování.????????? Takže prosím hledejte cestu ke svým dětem. Nebo se může stát že jednou zjistíte že jste sami a Vaše děti ani neví jak se máte. Je to smutné ale někdy to ,že ukončíte špatné vztahy, je to nejlepší co můžete udělat. Proč si nechat celý život ubližovat? Jen protože je to rodina? Takhle to nefunguje a vše je únosné jen do určité doby. 

Takže milujte svoje děti za to jaké jsou a kým chtějí být a veďte je lásce, pochopení a pomoci.?????????? Láska je to co potřebuje náš svět lásku nic jiného.?????


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru