Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

43. POMOC MARTÍNKOVI

02. 04. 2022
2
1
121
Autor
Pajušák
Je otázka, co si pod slovem pomoc představíme. V posledních týdnech jsem se účastnila něčeho velkého pro dobrou věc. Svojí pílí a dřinou jsme všichni z 1.BN dokázali zajistit aspoň menší zlepšení v jedné životem zatížené rodině. Bylo to pro všechny velké plánování a velké vydání, jak psychické, tak fyzické. Ale dotáhli jsme do konce úžasný nápad, který určitě přinese úspěch.
V neděli se po celém světě slavil Mezinárodní den štěstí. A štěstím v naší třídě bylo zlepšit trochu život právě této rodině z Litomyšle. Jde o to, že stát je nastaven tak, že když dítě má rodiče, tak oni můžou vydělávat. Nikoho nezajímá, jestli je to opravdu reálné, jestli Vám zůstávají finance a jestli je to k žití. Tyto podklady chystá někdo od stolu. A je opravdu smutné, že některým se ve velkém pomáhá, ale jiní obyčejní lidé pouze žijí s tím co mají. Ne každému život naloží to, co si vysnil, ale každý se snaží žít, jak umí. A my jsme včera zařídili finanční pomoc od nás, obyčejných lidí.
Bylo úžasné být součástí něčeho tak dobročinného a tak úspěšného. Mám z toho úsměv na duši i srdci. A to tak velký, že jsem nemohla ani usnout. Bylo to opravdu dojemné a citové vydání pro nás všechny. A tímto bych chtěla poděkovat celé třídě 1.BN, která tohle všechno vymyslela, zrealizovala a dotáhla pod záštitou paní učitelky Kysilkové a dalších učitelů, kteří se nebáli nás podpořit. Také chci poděkovat studentům za finanční podporu. Jsme všichni skvělí ?? Po včerejšku jsem dosti přehodnotila názory na lidi. Děkuji za Vše Dávejme lásku a ona se nám jednou vrátí ????????????

1 názor

Abakus
02. 04. 2022
Dát tip

Je to vždy super, keď môže človek pomôcť. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru