Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

44.ZKOUŠKA

03. 05. 2022
0
0
72
Autor
Pajušák
Někdy se stane, že osud zkouší, zda máte představu o tom, co a jak chcete. Jestli si za tím stojíte, nebo zda slevíte z Vašich požadavků. Požadavků na co? Na svět, partnera, kamarády nebo na cokoliv jiného na čem Vám záleží.
A můžu Vám jen poradit nikdy to nedělejte. Nikdo to totiž neocení a následky za své činy si ponese každý stejně sám. Chcete něco tak si zatím stůjte a čekejte oddaně až to vyjde. Chce to trpělivost a výdrž.. Jednou to jistě přijde, pokud na tom budete pracovat. Přání mají mocnou sílu, jen jim musíme z hloubi duše věřit. Všechno je jen o naší mysli a o tom o co se zasloužíme. Četla sem hezký citát: Pokud nedostáváš to, co chceš, nemusí to znamenat, že si to nezasloužíš. Může to znamenat to, že si zasloužíš mnohem víc.
A to už je k zamyšlení, co když si opravdu zasloužíme víc? A tohle není to pravé. Myslím, že se zbytečně trápíme nad tím, proč to tak nejde, než abychom se nad to povznesli a nechali to jít. Někdy to prostě tak má být. Má to být zkouška. Některé věci nemůžeme ovlivnit a myslím si, že je to v jistém ohledu dobře. Protože není vše tak jak se tváří.
Takže upozornění: Všechno má dvě strany jako Jing a Jang.
Buďme vděční za to, co máme, za to, jak to je. A jestli se Vám něco nelíbí zapracujte na změně. Hlavně mějte rádi lidi, co Vás mají rádi a podpoří Vás, ve Vašich rozhodnutích, protože není nic víc než mít okolo sebe lidi které milujete a kteří Vás nezradí. ????

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru