Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 70.

09. 05. 2022
5
0
177
Autor
Benetka

Je pro mě čím dál těžší psát. Nemám energii. Nemám vola. Ééé teda vlastně vůli... Vůči komu? Kde? Proč? Za co...?

Nemám sílu... 

https://www.youtube.com/watch?v=B_pwq4d5ZYc&ab_channel=KATIE

Vlastně...

Málokdo kdo Slávka v životě potkává o něm opravdu něco ví. Skoro nikdo. A taky komu co povídat že jo? A hlavně proč.

Včera právě když se chystal jít na procházku ( rozuměj na pívečko ) se v Hruškách spustila taková průtrž mračen že půl hodiny chcalo a chcalo a dýšť tékl járkem. A tak na místo toho se konečně! jal péct buchtu na kterou narazil úplnou náhodou neb na něj doslova vybafla na stránkách kam chodí by se inspiroval cože vlastně zase uklohnit by jeden nepošel hlady.

https://www.toprecepty.cz/recept/68395-orgasmus-na-plechu/

Dnes to vzal do zaměstnání kolegům a kolegyním. Toš... Asi to fuckt! mosel byt pro šecky konzumenty orgasmus-leninismus bo... CHVÁLA CHVÁLA CHVÁLA...... CHVÁLA!

No... Suroviny měl nakoupeny už asi tři týdny ale prostě nebyl ten správný impuls provést akci. A že to teda...! Není úplně levná záležitost. A taky docela pracná - toho nádobí a náčiní co ušpinil! Smajl.

Slávek vaříval na střídačku s AnděLenkou zejména o weekendech a Adámek dělal porotce. Chlubení nemá na programu ale prostě tatínek vždy vítězil nad maminkou. A že to byl opravdu rypáček vybíravý! Hele... Ženské - jste sice brány jako kuchařky. Jenže skoro stopro z donucení. Nemam s tim problem. Ale... Kolik? Je nějakých ženských jako uznávaných ŠéfKuchařů?! Newim no... Kašlat na to.

Mimochodem... Dnes ráno na Slávka vybafla zpráva z Whats?Appu... AnděLenka zdravila z Londýna kde je s Áďou a... Novým... Partnerem..........................................................................................................

Tak jak se kurwa má cítit!?!?!?

A do toho ty nové pracovnice... Dvě Ukrajinské supermodelky.... Ééé... Holky...

Karin a Ólja.

Karin utekla před bombama z Kyjeva a Ólja je její kamarádka.

A Slávek je jediný kdo se s nimi dorozupa rúsky bo překvapivě ony nehovoří ukrajinsky...

Hmmm...

Divný divný svět.

A......

Slávek je zahradník a chemik a ekonom a skladník a masér a rozumí anglicky rusky a slovensky...  Velký smajl. Tohle skoro nikdo neví.

Co ví?

Slávek?

To je ten blbeček skladník.

Jo.

Ale upekl nám príma koláč!

Tak.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru