Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

MilýOn

03. 06. 2022
6
6
262
Autor
Benetka

https://www.youtube.com/watch?v=thfpVOAC-y0&ab_channel=THEORY

1 000 000 lidí mu rádo a zcela zdarma pomáhá radou: Vykašli se na Ni. A víš? Co je na světě bab!? Newim no... Kolik? Ale tak... Jo no... A každá ráda. Dráha -buď jak buď- a tak díky za ni. Jenže uši to sice slyší a hlávka zaznamenává ale... Řekněte to >PROSÍM!< srdci. To je prostě marné marné. Marné. A každýmu sem to tady na tý točně řikal.

Výňatek z odeslaných zpráv na WA:

4.5.2022 : Dnes jsem Ti čuměl do výstřihu. Máš mocmocmoc hezké kozičky! Takové oblé. Ale i trošku do špičky!

O téměř měsíc později (dnes) v reálu: Hnedle z rána přišla do skládečku v takových rozkošných vzdušných šatičkách s kovovým zipem vepředu který se táhl od krku až do rozkroku. Anebo naopak - přijde na to. Jelikož je extrémně chytrá a pamatuje si co Jí psal tak při situaci kdy:

On sedí za svým PC a Ona se nad ním sklání aby ťukala do klávesnice náhle se zarazí a přestane a řiká: Napiš to sám - nemůžu se moc předklánět aby NĚCO nebylo vidět. A on Jí řiká: Ty trdlo!!! Vždyť jsi zapnutá až ke krku!!! Tak co bych měl asi tak vidět?!?!?! Nooo...odvětí - i tak!

Napadá ho spousta možných i nemožných realit. Pochopitelně MEE TOO. Jakkoliv je to otravná záležitost přesto je to realita dnešního světa. Hmmm... Ale prostě...... Sexualitu nelze přece žádným způsobem oddělit od každodeního života ne? 

A on Ji VNÍMÁ:

Je

NESKUTEČNĚ

Hezká 

Chytrá

A

Taky...

 

SEXI

 

Hmmm... A neustále se mu snaží vnutit myšlenku že jsou kamarádi. Nejsou. Jsou kolegové. A to je KURVA! rozdíl..! Třebaže i z kolegů se mouhou stát za jistých okolností kamarádi. Leč to zde neplatí. A koneckonců ne nadarmo se řiká: Kamarád TAKY rád! Prostě: Tak rád by Ji........................................................................................................................................................... POMILOVAL.

Odchází a on Ji sleduje. Otevřenými vraty skládečku dovnitř září sluneční paprsky a hrají si na rentgenové. Naprosto dokonale zezadu prozáří Její šatičky a on zří tmavé krajkové kalhotky. Ani ne tanga ale ani ne nějaké bombarďáky. A... Vlastně ani nepřemýšlí nad tím zda Jí to říct či nikoli neboť: Ztratit není co. Lze jenom získat:

MÁŠ MOC HEZKÉ KALHOTKY!

Zarazí se uprostřed kroku otočí se čelem k němu a řiká:

ČO ŽE?!?!?!

ČO SI TO POVEDAL!?!?!?

Nooo...

Tvoje šatičky jsou docela průhledné a když jeden chce a ví kam se dívat tak vidí!

Ruměnec na Její tváři má barvu malin. Potřese hlávkou a řekne:

TO SNÁĎ NIEJE PRÁVDA!

 

Tak urputně se snažila uchránit svůj dekolt před nezbedným pohledem až to nakonec stejně Vesmír zařídí tak že........

Tak že když přijde podruhé a posléze odchází dává si ručku před zadeček se slovy:

Máš tu zimu! Úplně se mi stahují půlky!


Hmmm on na to: A je to opravdu zimou?

 

Zasměje se tak! Jak jen Ona umí a je pryč.

 

Toš tak.


6 názorů

Lenochod
10. 06. 2022
Dát tip Benetka

A viděl jsi film Dálnice I60 ? Tam jsou hodně moc zajímavé situace, jedna by tě mohla oslovit ohledně sexualní touhy... Kdybys udělal to, co ten kluk ve filmu, role by se otočila (ale musel bys to myslet vážně...). Ona si s tebou pohrává tím nejrafinovanějším způsobem, obávám se ale, že je to čistě jen její druh zábavy a že to rozhodně nepovede nikam dál, než že budeš trpět a trpět a ona se bude bavit. Případně ti dojde trpělivost a dojde ke konfliktu. A MEE TOO se stane tvou noční můrou i denní realitou. Je to z její strany takový druh energetického upírství, které sice nedělá vědomě, nicméně má z toho dobrý pocit (že tě má ve své moci) a ty špatný (že jsi jí vydán na milost a nemilost). Proto doporučuji ten film (možná ho najdeš pod názvem Interstate 60), inspiruj se tam a zkus prohodit role.  ;0) Držím palce a pochlap se, nenech se sebou vymetat.


No jo, v práci se mi snad vždy seznamovalo nejlíp :) (snad kvůli relativně dlouhodbě širokému manévrovacímu prostoru? :) )


Aru
06. 06. 2022
Dát tip Benetka

ano, nesmět vidět, že TO se nesmí vidět, kvůli komu? pak zapnu film z 80-tek a tam ženy bez podprsenky, včetně např. i pořadů pro mládež, takoví Návštěvníci třeba

... pokrok je nejspíš v oné prudérnosti, i když na internetu stačí pár kliků, doslova je ona situace k smíchu

:))

souhlas, kolegové nejsou kamarádi, nefunguje to


annnie
04. 06. 2022
Dát tip Benetka

Dělá jí to zřejmě dobře, tak když vás ta hra baví...


Evženie Brambůrková
03. 06. 2022
Dát tip annnie, Benetka, blacksabbath, Zeanddrich E.

Hlavně, že se v práci nenudíš :-)


aleš-novák
03. 06. 2022
Dát tip Benetka

Jestli tě nechce, tak tohle ber jen jako cvičení, jak se zbavit ostychu v dalších případech...,:o)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru