Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Starosti se Starosty

20. 06. 2022
7
5
277
Autor
supizmus
Na scénu přichází nový muzikál "Starosti se Starosty"
dějství 1: Hráli jsme kroužkovanou opodál, kamaráde (Piráte) já vyhrával
dějství 2: Cyprus Hill aneb prachy nesmrdí
dějství 3: Vrběti Polčákem aneb výbuch za milion
dějství 4: Drž hubu(ček) aneb kterak hnutí ANO ztratilo z luxusního náskoku v čele pelotonu největších gangsterských organizací
Připravujeme: Kterako protiislámská SPD přála výhru ruské armádě tvořené z nemalé části islámskými teroristy z Čečenska a Sýrie

5 názorů

Markel
18. 07. 2022
Dát tip

:-)) souhlas *


Byl jsem na počátku tohoto století několik let členem *US-DEU (pouze u nás na okrese Břeclav),..., a byl jsem překvapen -jak -když to vypadalo, že po roce 2002 budeme členem vládnoucí koalice - se nám tam, na volitelná místa do PS ČR- dovedli vetřít majitelé několika firmiček :)

(např. jeden takový  z Mikulova pořádal u sebe v sále hotelu (či pouze velkého penzionu?) nominačn.í sjezd,..., a přivedl si s sebou cca 40 nových členů z Mikulova, a okolí :) )  ((pak se ukázalo, že jsou to vesměs jeho zaměstnanci, ..., příbuzenstvo a známí.. :) )) 

(( ...)).

*upozorňuji, že dnes jsem členem KDU-ČSL :);  -ale neznamená to rozhodně, že souhlasím se vším, co moje partaj dělá :) (např. mi silně vadí konglomerát s ODS..)


Nic nového pod naším českým sluncem.


snake_01
21. 06. 2022
Dát tip

Přesně tak, s humorem se na to musí.

Jak já to vnímám, nejde ani tak o to, že by STAN se svými kauzami byli nějak výjimeční, spíš je to dobrý důkaz toho, že politika přitahuje především určité typy lidí a že je často před vstupem do vysoké politiky třeba projít šedou zónou, která se pak s člověkem vleče. Osobně v současné době věřím jen Pirátům, ale ani u nich by mě nepřekvapila nějaká kauza, pokud by přišla (ze stejného důvodu).


Alenakar
20. 06. 2022
Dát tip MilanH, Zeanddrich E.

Myslím, že Starostové dnes mají nejvíc starostí sami se sebou. Ale měli se o sebe vzájemně starat víc a do větší hloubky.

Mně na téhle kauze nejvíc pobavilo, že podnikatel Michal Redl nemohl nastoupit do výkonu trestu z důvodu jakési "nesvéprávnosti", ale několik firem řídit mohl... Nežijeme v právním státě ale ve státě právníků.  Tip.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru