Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

[PRAVDA] Prosím administraci serveru o zavedení kategorie PRAVDA, kam se bude psát jen Pravda.

03. 07. 2022
3
28
507

Někdo se bude sice cynicky smát, ale proti takovým lidem je třeba se obrnit. Mluvím ovšem smrtelně vážně. Představte si to - svět, ve kterém by všichni mluvili jen Pravdu (ať už si pod tím pojmem představujeme cokoliv). Nebylo by to krásné? 

Václav Havel například mluvil vždy jen Pravdu, a nic než Pravdu - a pamatujete se přece všichni, jak to republika pod jeho laskavým vedením dotáhla na světovou velmoc (byl to člověk tak jemný a produchovnělý, že se občas zdálo, že kormidlo lítá v bouři sem a tam, jako by vládla anarchie, ale ten dojem měli jen lidé zmatení a zlí).

Když spojíme své síly, nakonec to společně přece musíme dokázat - a bude zase líp! Myslím to upřímně!


28 názorů

Danny
06. 07. 2022
Dát tip Aru

V kategorii [PRAVDA] by byla samá prázdná díla s nulovým počtem znaků. Tímto bychom vyhověli i lidem, kteří praktikují zen.


Silene
04. 07. 2022
Dát tip

Pravda, pravda. Někomu se holt do slibovaného jara 2022 na zaručeně chytitelný covid19 umřít zkrátka nepodařilo, ačkoli mu to bylo údajnými odborníky zaručeně přislíbeno výhrůžkou. Ba dokonce se mu nepodařilo, tomu zmetkovi, ani onemocnět touto všekosící chorobou se strašlivou smrtností nula nula prd. 

Zavazuje se však, že na podzim se opět občansky zodpovědně vynasnaží brka natáhnout, aby potěšil všechny věštce, kteří byli mediálně úspěšnější než on. 


Aru
04. 07. 2022
Dát tip

tak vyhořelý dekadentní cynik to jsem :D

ale například manžel, který by svojí manželce řekne že už není hezká a proto si našel milenku a říká jí to jen proto, aby znala pravda. myslíš že taková žena by byla šťastná z toho, že poznala pravdu? jen naivní lidé říkají že chtějí pravdu, ačkoli ji vůbec znát nechtějí, jde o dobrý příběh, ne o pravdu. doslova poslední dva roky až doteď třeba s covidem pravda zajímala málokoho, včetně tebe a většina hltala to co jim předhazovala média ovládaná vládou a farmaceutickou klikou, takže asi tak


Pravdu má jenom bouchačka (Mig 21)


Nami 99
03. 07. 2022
Dát tip

Svatá pravda.


aleš-novák
03. 07. 2022
Dát tip Janina6, Nami 99, Gora, Lerak12, 8hanka, Zeanddrich E.

Všichni tu píšeme pravdu. Každý tu svou.


Benetka
03. 07. 2022
Dát tip

Kdoví jestli (Kabáti)


Aru
03. 07. 2022
Dát tip

pravda nikoho nezajímá, lidi chtějì dobrý příběh a uvěritelný herce, ne pravdu :D:D


Aru
03. 07. 2022
Dát tip

ironie nejhrubšího zrna :D


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru