Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

perpetuum móblile

14. 09. 2022
13
15
374
Autor
papouch

Můj tata, někdy v 70tých letech, když mě fackoval, tak na mě řval: - Ty pitomče pitomej, co ty víš, co bylo za Masaryka!!!
(Ale já přece vím, co bylo za Masaryka. To tehdá mýho tatu fackoval můj dědeček a řval na něj - Ty pitomče pitomej, co ty víš, co bylo za Franze Josefa!!!)
(Ale můj tata to přece tehdá věděl, co bylo za Franze Josefa. To tehdá mýho dědečka fackoval můj pradědeček a řval na něj - Ty pitomče pitomej, co ty víš, co bylo za Marie Terezie!!!)
(Ale můj děda to přece tehdá věděl, co bylo za Franze Josefa. To tehdá mýho pradědečka fackoval můj prapradědeček a řval na něj - Ty pitomče pitomej, co ty víš, co bylo za Josefa Druhého!!!)
Ale můj pradědeček to věděl, co bylo za Josefa Druhého. To tehdá mýho prapradědečka fackoval můj praprapradědeček a řval na něj - Ty pitomče pitomej, co ty víš, co bylo za Karla Čtvrtého!!!)
Ale můj prapradědeček to věděl, co bylo za Karla Čtvrtého. To tehdá mýho praprapradědečka fackoval můj prapraprapradědeček a řval na něj - Ty pitomče pitomej, co ty víš, co bylo za Přemysla Oráče!!!)
...
>A proto já dnes zfackoval svého syna a řval na něj - Ty pitomče pitomej, co ty víš, co bylo za Husáka!!!, aby on, až bude mít potomka, mohl ho fackovat a řvát na něj - Ty pitomče pitomej, co ty víš, co bylo za Klause!!!

...atd


15 názorů

Naja
před 11 měsíci
Dát tip

Ale Papouchu ty uz to nechlastej a nehul ...

Radsi vymysli a zorganizuj nejaky sraz.


Naja
před 11 měsíci
Dát tip

Dobry postreh.


Josefk
09. 10. 2022
Dát tip

parádní !! :)


papouch
16. 09. 2022
Dát tip

Hele vole, dáávno nejsem admin a ani jsem nikdy vlastně nebyl; ten stupidní přívěšek za mým trapným nickem jest z dob počátků tohoto serveru. Jenže tehdá se tu ještě něco dělo a adminem byl každý druhý ze tří. Jó, tehdá se tu nerozkládal mrtvolný puch tak jak dnes. Mé žádosti o odstranění onoho ocásku vyslyšeny nebyly, neboť tako relikvie již běží samovolně setrvačností, aniž by ji někdo spravoval. Takže čágo bélo, šílenče, měj kvalitní život a ty nejsurrealističtější nápady, které mohou jedince postihnout. Nechť se daří v tvorbě a dalších neméně důležitých činnostech. p.s. Toho "starouše" si teda osobně beru. Normálně jsem se urazil. Já - a starouš?? Vždyť můj rok narození 1758 mne ještě neodsuzuje do kategorie odepsaných!☺


papouch
15. 09. 2022
Dát tip

Vátěšenžený soudruhu přecedo,

vřelé díky za Vaši skvostnou kritiku a podrobný rozbor mého ubohoučkého pokusu o jakýs literární paútvar. Jsemť potěšen, že Vaše Vysokoblahorodí mi ráčilo věnovati tolika řádkův hodnocení, ztráceje při tom množství Vašeho tolik vzácného času. Já, červ v prachu, zašlápnutí hoden, prosím předem za milostivé odpuštění, neb dovolím si několikero poznámek vysvětlujících.

I) Jsem prd a né ikona.

II) Tento výplod tu již v minulosti byl, jen jsem ho vytáhl z kritik a dal ho samostatně. A to z několika důvodů:

IIIa) Dlouho jsem sem nic nedal, tak aby se vědělo, že ještě bohužel žiji.

IIIb) V minulosti se zde vždy našel alespoň jeden trotl, který si v kritikách hňácal svoje egíčko, vystavoval na odiv svou nadřazenost, urážel okolí a plival po všem, co mu nevonělo. Chtěl jsem zjistiti, je-li tomu tak i v současnosti. Což se povedlo.

V bezměrné úctě opouštím, couvaje v nejhlubší úkloně a zobákem kachlíky brouse, audienci Vámi mi udělenou a zůstávám se soudružským pozdravem:

Sranda muší bejt! :-P 

p.s. IV) Pokud Vaše Velkopjěrvochoditělstvo něčemu nerozumělo, neníť to mou chybou.


Danny
15. 09. 2022
Dát tip papouch

abychom mohli definovat rekurzi, musíme nejdříve definovat rekurzi :) tip


Diana
15. 09. 2022
Dát tip

Ale Papouši! Lepší je hledět do budoucna, ne_ Aha, asi ne! :-))))


Alenakar
15. 09. 2022
Dát tip

Skoro jsi mě přesvědčil, že pokrok neexistuje. Ale pozor: dnes už tatínkové své děti bít nesmějí!    Tip. 


Abakus
15. 09. 2022
Dát tip

no a  takto by sa  dal učiť báječne dejepis - napríklad  rofu Anžú. Jednoducho ako facka.


Květoň - přesně :))) Papouch - dokonalý :)


Historie se opakuje.


Aru
14. 09. 2022
Dát tip

geniálně dokonalý :))


Gora
14. 09. 2022
Dát tip kadeřavá, Naja

Pěkně chronologicky seřazeno, tedy ty nejmenší blechy nepřečtu, tak snad je opravdu vše, jak to probíhalo...

... a děti se nebijí!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru