Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co znamená - Miluji Tě

04. 06. 2002
4
0
981
Autor
Pinky

Miluji Tě - dvě slova, která dokáží změnit život ...

 

Miluji Tě! Kolik lidí říká právě v tuto chvíli, kdy čtete tyto řádky onu známou frázi své polovičce. Myslí to každý vážně? Už vás někdy napadlo se zamyslet nad tím, co vlastně tato dvě slůvka, která dokáží kouzla znamenají? Co vlastně znamená někoho milovat?

Podle mě je to, když vy věříte jemu a on vám, když vím, že mohu své holce říci cokoli a nemusím mít strach z její reakce. Když vím, že pokud mi není dobře, ona mi podrží a řekne:“Jsem tu s tebou.“ Člověk, kterého miluji, je člověk, se kterým mohu být v jakékoli náladě a on mé problémy pochopí.

Možná si myslíte, že jsem jen zasněný romantik, ale … Jsou i typy lidí, kteří holku milují, když s ní mohou zalézt večer do postele a pořádně si užít. Ne, nenarážím zde jen na muže! Vždyť i některé ženy si tak často hrají s našimi city a nezajímá je, jestli nám tím ublížily a jak nám je několik dní poté. Někteří si to připouští, jiní zase ne, ale každopádně bychom si neměli se slovíčkem MILUJI TĚ hrát!


celkm fajn

Re: "S" ... a čo ak niekoho miluješ a nemôžeš si užiť? ... nemôžeš povedať "milujem ťa" ... je to ťažké

celkm fajn

Rowenna
13. 04. 2003
Dát tip
****

litera
09. 04. 2003
Dát tip
Cekala jsem vice radku, Pane romantiku.Ale je to tema obtizne.Vy vite, ja take vim. O lasce je prece kazda pisnicka, vetsina knih.Presto je to evergreen.Protoze kazdy jsme jiny a kazdy mame svuj originalni pristup k tomuto nametu.Jenze, cim vic bude pisnicek, basnicek,romanu o lasce, bude to vic narocnejsi, psat o tom :jinak, nez se dosud napsalo. A tak vubec Vas experiment o uvahu nebagatelizuji.Chce to vsak opravdu kovaneho romantika, aby dnes celil temto barieram.Ironii, zesmesneni. Jen odhalujte dal, dejte k tomu dalsi uvahy.

Spvrivs
27. 06. 2002
Dát tip
StvN: Ne, já mám na mysli partnerství, ale tuto konkrétní větu prostě říct nedokážu. Mám však v zásobě spoustu jiných frází o stejném významu ("Jsi moje všecko", "Bez Tebe by můj život byl prázdný", "Moc pro mě znamenáš" atd.)

StvN
25. 06. 2002
Dát tip
Já to asi taky nikdy neřeknu, už pro to ne, že slovo vezme vítr. Myslim ale, že to, o čem píšeš, není partnerství, ale přátelství.

Spvrivs
20. 06. 2002
Dát tip
Já jsem to nikdy nikomu neřekl a asi to ani nikdy nikomu neřeknu (nevím proč), ale cítím to stejně. :-))

Spvrivs
20. 06. 2002
Dát tip
(Tim ale nechcu říct, že bych nemiloval)

S
10. 06. 2002
Dát tip
Pri vete: ...Když vím, že pokud mi není dobře, ona mi podrží a řekne:“Jsem tu s tebou.“... malem jsem smichy spadl ze zidle, cizinec promine. ... Ale dobre, abych nebyl jenom prizemni. "...Už vás někdy napadlo se zamyslet nad tím, co vlastně tato dvě slůvka, která dokáží kouzla, znamenají?" Ano, napadlo, a souhlasim s Pavlem_Danešem, že je to velmi, VELMI individualni... Vzdyt i to - "Jsou i typy lidí, kteří holku milují, když s ní mohou zalézt večer do postele a pořádně si užít." je preci o tomtez - protoze jsou lide, kteri, kdyz toho druheho nemiluji, si "poradne neuzijou", takze je to vlastne BEZVA definice. Rekl bych, ze docela dobra! (Nebo si snad umis predstavit, ze by sis mohl uzit s nekym, koho nemilujes? Asi ne, protoze to by Ti preci muselo byt k zbliti...) Tak ze bud doporucuji, aby se autor ridil...si neměli se slovíčkem MILUJI TĚ hrát!... a nebo to nechal na kazdem, jak on to citi.

Litochowitz
04. 06. 2002
Dát tip
promiň, ale já nechci nikdy říci "miluji tě"........už ne

Annika
04. 06. 2002
Dát tip
ja sa ani nepamatam, kedy som to naposledy vyslovila ..... :-( t*

Nuitík
04. 06. 2002
Dát tip
tohle téma se mi teď taky moc nelíbí....ale hezká úvaha..

To si tedy dost fandíš, máš-li pocit, že byť jen trochu víš, co to slovo znamená! Už jenom ten fakt, že u každýho to znamená něco úplně jinýho, komplikuje celou záležitost do totálního neproniknutelna. Ač čtyři roky šťastně ženatý, nikdy bych si netroufl říci, že to jen tuším... O čem by pak měla být celá literatura?

ofčátko
04. 06. 2002
Dát tip
achich joo, ta relativita...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru