Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

A co bych tak ještě mohl chtít?

18. 10. 2022
5
1
172
Autor
Benetka

https://www.youtube.com/watch?v=fT_J-LNqVvw&ab_channel=GordonLightfoot-Topic

Myslíš Adame že bych třeba ještě mohl chtít nové repráky k PC? Byl tu včera na chviličku PAOLOBELIKY víš? A řikal mi proč ty staré chrastící šunty už nevyhodím. Měl bych? Proč? Jo... Ty staré už jsou hodně jeté ale... Mám je už odedávna. Už když jsem jsem se poprvé připojil na síť. Pavúček křižáček. Už... Už ani nevím kdy to bylo. Léta Páně 2005 myslim. /17 let/ Jo. No a... Já už su take starý a stojím za hovno. Taky mě někdo vymění? Vyhodí... Zrecykluje. Mno... Co by se dalo použít? Játra a ledviny ne. Prochlastané. Hlíva tež ne. Tam je nasrané. Srdce... Bolavé -jedna velká jizva- pasé. Možná snad trochu kože. Protože koža je už sice scvrklá ale furt bílá! No ale to je docela dost úchylná vzpomínka na rok 2008 kdy se v superhypergigamárketu kde při dvanáctihodinových směnách potil pot krev sperma chcanky a hovna a kde se z rozhlásu krom všeliké pochybné hudby linula tež reklama: BÍLÁBÍLÁBÍLÁ NÁM SE LÍBÍ BÍLÁ! Myslim že to bylo na prací prášek LANZA ale istý si nésu. To ale Ty nemůžeš vědět. Byl jsi malinký a tatínek vydělával penízku abys měl nové botičky jablíčka kostíky... Je to fuk.

A co bych tak ještě mohl chtít?

Každou noc když se probudím. Tak. Jasně. Ještě ne stopka. Nýbrž další den při čekání na DívkuSKosou... Dnes tedy ještě ne. Snad zítra. Ale co. Jednou určitě. Jo! To bych vlastně moc chtěl! Dnes večer usnout a zítra už se neprobudit! P.A.R.Á.D.A.!!! SEN!!!!!! A MÍT TÍM PÁDEM UŽ VŠECHNO V PÍČI.

I TEBE MILÁ.

Mám všecko co potřebuju. Chlast žrádlo pornografii teplo světlo milion hadrů na tělo i na zem...

KROM TEBE MILÁ.

Hladím modrou oblohu obláčky sluníčko. Tak ještě chviličku. Hladím všechno.

JENOM NE TEBE MILÁ.

 

A NIKDY NEBUDU.

 

A VY NEBUĎTE_

 


1 názor

Benetka
22. 10. 2022
Dát tip

UPGRADE: Dnes jsem vyházel do odpadu 80% oblečení hader povlečení a tak... A tak náhle skříně zejí prázdnotou. Eh. Vlastně - je to jako pohled do mé duše. Jednoduše.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru