Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pohled

24. 10. 2022
6
6
186
Autor
Kristule

Dobrý den, ahoj, předem se omlouvám hlavně si myslím, že tímto příspěvkem naštvu svoji rodinu. Ale potřebuji to říct všem. A i proto, že jsem na ten blog napsala, že tam bude všechno. Jak víte, kdo mě sledujete už nějakou dobu, tak jsem normální holka, ale taky nemám problém napsat, co si myslím ... A co mě vytáčí, teď si budete myslet, že jsem sobecká, ale nejsem. Jenže se nechci účastnit ničeho co mi evokuje svoje minule vzpomínky.

Moje máma si našla přítele, a to mi je úplně jedno. A vždycky si s ním volá několik hodin a já to slyším a furt mi říká, že je úplně jiný, ale to mi je jedno, protože i když to bylo patnáctého 3 roky, tak jsem prožila nejkrásnější 10 měsíců z mého života s chlapem, kterého mám bohužel furt hrozně ráda. Ale už se nekontaktujeme. Už dělám všechny věci jinak, aby mi to nepřipomínalo jeho.

Ale pak přijede máma a začne mi říkat, jak je hodný a ze mě chce poznat. Ale já si pak říkám ty vole, jsem ráda, že je šťastná, ale pak si uvědomím, že jsem na vozíku a nemůžu nikam utéct a chtěla bych něco rozbít, ale nemůžu, protože nepohnu ani rukama, nebo pohnu, ale ne jak bych chtěla.

A pak mi přijde kamarádka, která mi říká, pojď založíme seznamku a já to pak nevydržím a já ji říkám, já žádnou seznamku nechci, založ si ji sama.

Pak to trvá týden, než se srovnám, ale v neděli musím domů kvůli doktorům a vůbec se mi nechce. Omlouvám se ještě jednou, že to píšu, ale už jsem to musela dostat ze sebe ven, děkuju moc.

A vám přeju hezký den.


6 názorů

Kristule
03. 11. 2022
Dát tip

Děkuju moc.


pekne si to napísala***


Philogyny
25. 10. 2022
Dát tip

Kristule, nikdy nevíme. A ráda jsem tě četla. opravdu 


K3
25. 10. 2022
Dát tip

Udělala jsi dobře, protože právě tohle se nevyplácí.


Abakus
24. 10. 2022
Dát tip

Myslím, že nemusíš so všetkým súhlasiť a  niekedy ani sama so sebou nie.

Niekedy to nemáme jednoduché ani my, čo nie sme na vozíku.

Väčšinou sa každému z nás zdá ten jeho problém ten najväčší a  občas može mať pravdu.


Benetka
24. 10. 2022
Dát tip

Je to v pořádku.

Dostaň to ze sebe ven.

Navzdory všem a všemu.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru