Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lásky večeře

10. 06. 2002
3
0
1286
Autor
Glass

Pro všechny, kdo mají chuť...

  Když podíváš se do očí

Uvidíš pohled

Ucítíš vůni

Uslyšíš záchvěv

Uchopíš pohár

Ochutnáš víno

 

Nepoznáš co se stalo

Jen svět se lehce s Tebou zatočí...


Idril
13. 09. 2002
Dát tip
trochu mě bije do citu že je těch černých řádků 6 když by se i chtělo skončit po 4 a přejít kdyžtak na další čtveřici.. ale jinak celkem hezky zachycená večeřová atmoška:-)

Čolito
26. 08. 2002
Dát tip
kouzelný. Tak ať se ten svět točí:-))

alina
18. 08. 2002
Dát tip
joj, vůně lásky :o)....... něžné, radostné... Jen bych měla malou výhradu: nějak se mi ukrutně nelíbí výraz "USLYŠET ZÁCHVĚV" ....chápu, žes tam nechtěl 2x mít sloveso "ucítit" ...ale tohle mi tam fakt nějak překáží.....Zkus vymyslet nějaké jiné ;o)

Kytička
12. 06. 2002
Dát tip
Milé a pěkný název k tomu!

Terezka
11. 06. 2002
Dát tip
NO, tak já už jsem si říkala, jak si nám zamotal hlavu, že nás nutíš filosofovat a ono to tak není. Je to i tak pěkné, však včera jsem měla pocit hlubšího vyjádření. Je to krásné, ten tip tak jako tak je udělen správně.

Terezka
10. 06. 2002
Dát tip
Jsem tu dnes podruhé, nevěděla jsem zda je to celé... Nejspíš ano. Krásné, něžné, duchaplné, rozvíjí to fantazii v nás. Tak to je přátelé na tip! ........................................ Lásky večeřě Když podíváš se do očí ......................................... Nádhera

Glass
10. 06. 2002
Dát tip
Terezka: Nevím, jak se to mohlo stát, ale zobrazila se jen polovina díla.... sám to doteď nechápu... ale mělo by to fungovat, zchválně to zkus... a omlouvám se všem, co to museli vidět jen jako jednu větu...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru