Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dnes...

20. 04. 2023
0
0
145
Autor
Benetka

_

Dnes...

Bylas krásnější než kdy jindy. A žádné kvindy. Ten Tvůj copánek spletený ze ZLATOHNĚDÝCH vlásků! Stokrát tisíckrát milý On x jim jen jim (_a Tobě!) milé robě vyznám Lásku. Byť... Zcela bez dechu a sotva vydávajíc hlásku. A... O5 jsi otočila svou hlávku jestli se dívám jak odcházíš. Už dávno mi NEVYČÍTÁŠ_! že sleduji Tvoji prdelku.

Den co den už asi týden Ti posílám večer co večer jednu SMS. Je v ní červené srdíčko. Moje. Tvoje. To je fuck.

Dnes... Probudil se v 1:30. A zas to tradiční z boku na bok co půl hodina. Až do půl páté. Pak se ještě propadl do R.E.M. A probudil se až s budíčkem v 5:43. A byl sen. Těžce erotický...

V zaměstnání bylo potřeba zvýšit produktivitu. A tak vedení objednalo prostitutku. Prostě. Hej! Kdo s ní chce souložit!!! A přihlásil se jeden a ona se svlékla a on jí ho strčil do zadečku. A já když to viděl tak jsem se přidal do trojky. Strčil jsem jí ho do kundičky. A přirážel jak smyslů zbavený. A když se pal probral na svět tak... On si stál jak sám Stojan Jakotyč.

Toš tak.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru