Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

:-)

11. 05. 2023
9
6
162
Autor
Dagmaram

slunce za domy -

už jen vrcholky jilmů

zlátnou v paprscích


6 názorů

Rhodesie
před 10 měsíci
Dát tip

Super! Ještě hezčí, než ta minulá...


Dagmaram
před 11 měsíci
Dát tip

knihomole o grafióze jsem dosud neslyšela. Samozřejmě jsem hned googlila. A dočetla se, že už je dnes spousta odolnějších kultivarů. Tak snad mám jeden takový i na zahradě. Děkuji za čtení a pěkný koment :-)

Vesuvanko, když se mi podaří vyfotit, dám sem :-)

a2a2a  - popsal jsi to, co jsem "jenom" cítila a moc hezky. Díky za zastavení a koment :-)

 


Všetky bresty, teda jilmy, u nás vyschli kvôli grafióze. Ani si nepamätám, kedy som videl posledný krát zdravý živý brest a tak si len predstavujem, aké by to bolo krásne vidieť (dúfam, že) zelené vrcholky brestov ako v tomto texte.


vesuvanka
před 11 měsíci
Dát tip

Pěkné, jako bych ty zlátnoucí vrcholky jilmů v paprscích viděla, Tip


a2a2a
před 11 měsíci
Dát tip

Moc hezká, včetně vlastně neviditelného, což je formálně v rozporu s haiku, ale dobře vcítěného i představitelného i transparentního ...slunce za domy. Také se mi líbí hraniční ...zlátnou..., což se nabízí jako metafora, ale současně jako zobrazující skutečnost.


Dagmaram
před 11 měsíci
Dát tip

jenom alternativa na předchozí. Které bylo zobecněním toho, co jsem viděla na předzahrádce. Mám to tu i jako úložiště, tak jsem si tu vložila i tu konkrétnější variantu, která se mi líbí víc.

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru