Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Netušeně dobrá rada

21. 06. 2023
15
13
222
Autor
Savage Flame

Nesmělý kamarád ptal se mě jednou,
jak oslovit ženu a svést ji k hříchu.
Řek jsem mu na to: "No podívej Jendo,
hlavně se neboj, že budeš hned k smíchu."
"Pobavit může Ti vlastně i pomoct,
stejně tak šokovat, někdy ledy prolomí.
Hlavně si nezoufej, neventiluj bezmoc,
to co jí řekneš může být klidně pitomý..."
Řekl: "Jasně chápu." - a vyrazil na věc,
vybral si cíl na kterým by zkusil,
co jsem mu právě radil, já "znalec"
a vzápětí jsem se já svým pitím dusil.
Řek jí jen: "Slečno, možná tu máš kluka,
ale tvý ňadra se hoděj k mejm rukám!"
Někdo by čekal, že facka už letí...
Jsou sví dvacet let a mají čtyři děti.


13 názorů

Alenakar
před 10 měsíci
Dát tip Savage Flame

Savage,

já žiju jen a jen v reálu kromě těch asi třikrát tří hodin za týden v knihovně, kdy se zde napojím na Písmák. S beskydskými rysy, medvědy a vlky kolem našeho Vyhnálova bych se těžko mohla bavit o poezii. Ani lesáci a dřevorubci, ze kterých táhne rum, nejsou zrovna partneři pro diskusi v literární kavárně. Tak co mi zbývá jiného, co se poezie týče, než internet?

Když už se bavíme o těch vztazích: třeba nějaké děvče z Vyhnálova si bude možná raději volat a mailovat s gymnazistou z města než chodit na rande ke stohu s traktoristou.


Savage Flame
před 10 měsíci
Dát tip

To Alenakar: No možná budu za hazardéra, ale bezpečný sex via smarphone mi fakt vůbec nic neříká. Je to pro mě asi tak osobní, jako si podávat ruku přes metr tlustou a neporušenou zeď a rozumné, svůdné a přitažlivé asi jako strčit si živého (nebo vůbec jakéhokoliv :) ježka do plavek, aby se mi nelepily na tělo :D Pro mě holt třeba intimnost není holt zkratka "INternet a TIM...MNó...dOST" :) Beru net, telefon apod. jako čistě komunikační prostředek. Nedokázal bych na netu "žít", online "láskovat" a tak... Až se vlastně divím, že sem píšu :) Asi fakt platí, že nic není tak plně absolutní... ;) S.f.


Alenakar
před 10 měsíci
Dát tip Savage Flame

Savage,

každý vztah může skončit tragicky, ale smartfounový vztah přes apky má aspoň tu výhodu, že nemůžeš chytit pohlavní chorobu.


Savage Flame
před 10 měsíci
Dát tip

To Alenakar: Ten, pokud se správně pamatuji, si ale vystačil i bez appky úplně sám a dokonce to stálo život jednu nymfu... :) Faktem je, že i to seznamování a vlastně i život přes appky může končit i dost tragicky, když všední realitu pak daný jedinec nerozdýchá... Sláva třeba úsměvným, ale hlavně netragickým koncům... ;) S.f.


Alenakar
před 10 měsíci
Dát tip Savage Flame

Savage,

svět se mění a mnohým dnešním mladým lidem vztah pře apky stačí.

Vlastně je to fajn - člověk může být Narcis, aniž by nutně musel být doopravdy krásný jako ten Narcis z řecké báje.


Savage Flame
před 10 měsíci
Dát tip

To Alenakar: Tak ono to není jen problém mužů, mnoho žen má velmi podobné problémy, navíc mnohdy umocněné pocitem nepatřičnosti to "řešit a nebýt za pako". Mám osm sester a hned dvě z nich mívaly stejný problém, jako Jenda... ;)

Co se retušovaných jedinců týče, asi většinou i vědí, že jejich počin, bude při osobním setkání velice rychle odhalen. Je fakt, že někteří soudní nejsou a ti co  jsou aspoň z části, si problém mnohdy nepřiznají. Za mě, jejich boj. Mám kliku, že na fotkách prý většinou vypadám obstojně. Já ale běžně upozorňuji, že fotky hoooodně klamou a jsem bez přehánění skutečně děsný a to napohled ještě dost možná míň, než na vydržení se mnou. Na druhou stranu já jsem ještě stará škola, co pubertou prošla bez mobilů, psávali jsme svým láskám dopisy, telefon doma, neměl každý a tak bylo běžnější, chtít se potkat reálně a to mi i zůstalo. Vztahy přes appky apod. nejsou prostě pro mě. ;) S.f.


Alenakar
před 10 měsíci
Dát tip

Je fakt, že problém některých mužů spočívá hlavně v tom, že se neumějí vymáčknout. Přesto si myslím, že víc a víc záleží na tom, jak člověk vypadá a skutečně se to dnes netýká jen žen.

Dnes už existují takové apky, které udělají z fotky šeredy fotku krasavce. To ale přináší problém: vylepšeným mužům bych doporučovala spíše vztah přes smartfoun, protože realita tváří v tvář pak může být šokem.   Tip.


Janina6
před 10 měsíci
Dát tip Benetka, Savage Flame

:D To je teda bomba :D Je krásné, co všechno se může stát, ať to vypadá sebevíc nepravděpodobně.


Kočkodan
před 10 měsíci
Dát tip Savage Flame

Ano, hrozilo určité nebezpečí, že se její ruka bude hodit k jeho tváři. Ale skončilo to více než dobře.


Delahaye
před 10 měsíci
Dát tip Savage Flame

:-D .. bezva


Savage Flame
před 10 měsíci
Dát tip Benetka

Ono mě to tenkrát skutečně málem stálo život a regulérně jsem se fakt dusil :D Kdybyste ho znali... On se červenal, když někdo řekl podprsenka a jediná holka, na kterou dokázal přímo mluvit, byla jeho mladší sestra a té byly tenkrát myslím tři roky :) Chtěl jsem mu jen dodat odvahu, ale jak to pojal mě fakt dostalo a on to tehdy ještě řekl tak hlasitě, že jsem pár lidí dopadlo skoro jako já Dodnes když se potkáme, se mě ten truhla ptá na zaručené rady na všechno. Prý když to jednou vyšlo, musí to zákonitě vyjít vždycky zas a mým radám že věří. A světe div se, zatím se mi fakt nepodařilo mu poradit špatně i když jsem to třeba i jen tak pro fóra zkoušel... ;) S.f.


Evženie Brambůrková
před 10 měsíci
Dát tip Savage Flame

Tak to měl kliku.


Jamardi
před 10 měsíci
Dát tip Savage Flame

Kamarád měl štěstí, že se strefil. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru