Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

jak to říci

28. 07. 2023
3
1
79
Autor
babca

Člověk se toulá světem,mnohdy jen po mapě prstem,prožívá dny plodné i neplodné,docestovala jsem do fáze kdy začínám žít a prožívat věci,které jsem nemohla ještě před patnácti lety.Jsem v takovém kalupu jako bych tu měla žít ještě sto let.Vracím se ke štětci a barvě,pouštím svoji fantazii na špacír ,učím se znovu věci,které jsem úplně nezapomněla ale ztratila jsem jistotu toho správného tahu,probouzí se ve mně city,které mě ženou děllat věci na které jsem dříve kašlala protože jsem byla přesvědčena,že jsem ztratila schopnost žít. Co to se mnou je,nevím.Zjišťuji,že se ve mně probouzejí touhy o kterých jsem si myslela,že jsou už dávno pohřbené.Nejsou.Člověk chce žít v každém věku jen si mnohdy myslí,že tak jak žije ,tak to má být.Není to pravda ......


1 názor

Janina6
před 9 měsíci
Dát tip Gora

Tak to je paráda, k tomu se dá jedině pogratulovat. Těším se, že mě potká něco podobného ;)  Škoda jen, že s věkem přichází aspoň u mě větší únava a taky nemoci. Takže touhy ano, ale není pokaždé síla. Každopádně si všechno užívám líp než zamlada, každou maličkost. Snad se dožiju důchodu a budu mít víc času na všechny záliby... Potěšilas mě!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru