Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Puška

30. 07. 2023
1
5
118
Autor
Jinys

Puška v ráži 458 Lott už dá docela slušnou šlupku do ramene. To jsem si ověřil při jedné ze služebních cest ve zbrojovce, která ani dnes nepatří žádnému nadnárodnímu koncernu, ale sama expanduje, dokonce i na americkém trhu.
Po každém pracovním jednání jsem si vždy chtěl z něčeho vystřelit. Jednou si hoši chtěli vystřelit pro změnu ze mě. Když jsem dostal do ruky příslušný náboj, rychle jsem pochopil, že to tentokrát nebude takové, jako s mojí malorážkou, kterou jsem měl v té době docela slušně v ruce. Zvídavé úsměvy mě v mé neblahé předtuše utvrdily.

V první chvíli jsem si myslel, že mi flinta urvala rameno. Ale nic se nedalo dělat. S nadšením lovce slonů jsem dychtivě požádal: „Dám si ještě jednu!“ Ta druhá rána rozhodně nebyla milosrdnější, ale všem trochu spadla čelist. Rameno mě bolelo ještě čtrnáct dní.
Ale ty pohledy za to stály.


5 názorů

Philogyny
před 9 měsíci
Dát tip

Usmívám se tu, že...


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip Philogyny

Neodneslo, jen pořádně tisknout do ramene. :-)


Philogyny
před 9 měsíci
Dát tip

AK-47 jsem v rukou neměla, asi by mne to odneslo. 

270 win 


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip

Philogyny, 7,62 x 39 ?


Philogyny
před 9 měsíci
Dát tip

Měla jsem po střelbách modré rameno, jak kopala. Nad obočím vyražený půlměsíc a ráno si ho vřdycky povytáhnu nahoru, poškozený nerv... :)  Věřím...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru