Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Konec mých jinotajů

20. 09. 2023
1
1
72
Autor
Michal23

Opět se mi na monitoru leskne odraz světla malé lampy, jak rád bych tento kousek území vyměnil za jiný! Nejsem nespokojený, ale jak rostu, začínám si uvědomovat jistoty, které hájili naši otcové a jejich otcové, navzdory tomu, že jsme si na 40 let vykoledovali komunismus. Nenávist pomine, staří se vrátí k mladým, aby je učili, jak stát rovně, nelhat a nekrást. Opravdu je to vše jen o penězích? Jak by se zachoval důchodce, kdyby mu současná vláda přiklepla navýšení o 2000Kč měsíčně? Myslím, že bych nebyl jediný, kdo by se divil. Určitě mám v sobě toho mnoho, co bych ctěl říct, ale stále hledám pro ta slova cestu. A tak obtěžuji své okolí polorozbitým intelektem a prosím o jedno. Myslete a volte.


1 názor

8hanka
před 7 měsíci
Dát tip

U nás sú voľby už o pár dní...budem mimo SR, dala som si poslať volebné lístky na novú adresu, no doteraz neprišli, už by sa nestihli vrátiť,  pošte to trvá dlho...

takže zase to bude bezo mňa...posledné som tiež nevolila, ležala som v horúčkach, ako jedna z prvých s Covidom a bol to teda úlet...či skôr des...a výsledok volieb tiež...

aspoň môžem hovoriť - čo ste si zvolili, to máte...ale neteší ma to, lebo sa to týka aj mňa, môjho života... a obávam sa,  že ani tieto voľby nebudú o dobrej voľbe a pokojnom napredovaní...(ak budeme cúvať, tak to bude fakt hrozné)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru