Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Patos

13. 12. 2023
1
1
55
Autor
Michal23

Zdravím všechny poutníky, kteří na své cestě životem dokráčeli až za mnou. Skládám hold všem nadšencům, kteří toho tolik udělali pro obecné blaho. Mám snad naříkat, že život není podle mých představ? Něco mi říká, že je ještě brzo rozhodovat se o tak důležitých věcech, jako je pomoc druhým. Cítím však svoji povinnost sdílet alespoň literárně myšlenky, které by jednou mohly někomu pomoci. A tak skládám slova za slova ve věty s očekáváním, že někoho nadchnou nebo někomu pomohou. Jak však postupovat na cestě trnité a neznámé, než mapovat překážky pro ty, kteří se rozhodnou jít též tímto směrem? Velmi opatrně, někdy myšlenka, jakkoliv ctnostná, může druhému zavařit nebo ublížit. A tak i vy dejte na své cestě životem pozor na nástrahy a bojujte s těžkým osudem, protože každý z nás má právo na svoji trošku štěstí.


1 názor

Janina6
před 4 měsíci
Dát tip 8hanka

"Je ještě brzo rozhodovat se o tak důležitých věcech, jako je pomoc druhým." Ty jo, to je dobrý, to si musím zapamatovat ;)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru