Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

/wiki/Quirk (3.)

05. 04. 2024
0
0
12
Autor
tak-ma-byt

 

Výklad snů

 

Quirk ve snu viděti.

Na úvod nutno poznamenat, že v případech nočních snů tohoto druhu zjevující se v nich osoby, vybavené již v bdělém stavu vlastnostmi či dovednostmi charakterizujícími quirky, disponují podobou fyziognomického zevnějšku, kterým se budou honosit v okamžiku smrti.

Proto se zejména malé děti děsí před usnutím takovýchto monstrózních setkání samých se sebou, a po rodičích vyžadují jako obranu cosi chlácholivého, například pohádky.

Zatímco dospělé osoby zahánějí taková večerní traumata zhmotnělých předtuch jejich vlastních smrtí skleničkami libovolného alkoholu.

Anebo sexem.

Co nejvíce naplněným quirky



Prehistorie

 

Destro káže o volném používání quirků.


Vzhledem k tehdejšímu stále masovějšímu rozšiřování quirků začala vláda jejich používání regulovat.

Nikoli například někde v ústraní, nýbrž naprosto veřejně.

Takže skupina uživatelů quirků známa jako Meta Liberation Army, kterou vedl Chikara pod přezdívkou Destro, se snažila zabránit přijetí jakýchkoli nařízení, jež by omezovala používání quirků, protože věřila, že svobodné používání quirků je základním lidským právem.

Proto se několik dlouhých desetiletí Chikarovi příznivci bouřili proti vládám řady zemí, než nakonec utrpěli porážku[8].


V současné době
se projevuje nějaký quirk u zhruba 80 % lidí, kteří tvoří světovou populaci, a toto procento se zvolna, ale neustále, zvyšuje[2].

Jak proto dokládají například výsledky výzkumů profesora Yoichiho Shigarakiho, počet jedinců bez jakéhokoli projevu quirku v populaci rychle klesá, takže nyní už žije méně nežli 20 % jedinců světové populace bez jakéhokoli náznaku sebemenšího potenciálu existence jakéhokoli quirku (Mu Kosei?, doslova "Bez individuality").

 

Translated with DeepL.com (free version)

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru