Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Potopená ponorka_

09. 04. 2024
1
6
66
Autor
Benetka

https://www.youtube.com/watch?v=jWHpIP1-kUI&ab_channel=MorissetteVEVO

Nezvládám to. Nejsem schopen ták ňák NORMÁLNĚ funkovat. Nedělám věci co bych měl a nakopat! Dělám věci co bych dělat neměl... To je asi zřejmě cesta do pekel. A peklo ekzistuje! Peklo jsou jiní lidé. Ovšem krom Tebe MILÁ. Páč Tys sám Satanáš!!! :D A venku je teplo. A ptáci řvou a kytky smrděj... Pane. Ty to... Vidíš?! Ale v mém soukromém peklíčku je Zíma. Pepíček. Mám tu 19° C. páč vokna na sever že... Právě jsem spálil v troubě večeři... Je na uhel. Nebo na úhel...? Či? Miláčku... Ta bába z houštím byla tuhá jako... Jako co vlastně? Už to jíst nebudu. No... Přidám třetí promile a pudu spááát. Tak to mám... Rád?


6 názorů

Benetka
před 3 týdny
Dát tip

Kdybys

Umírala

Miláčku

Neměl

Bych

Na

Háčku!

Dal 

Bych

Ti 

Své

Srdce

Po tom

Ostatnim neštěk dnes včera ni zítra pes

K hovnu játra

Na nic ledviny

Ale!

Věz!!

Že jÁ jediný Tě budu mít Rath navždy.

Respektive:

NAVJEKY_


Benetka
před 3 týdny
Dát tip

BANIK!!! PIČO!!!!!!! :D


Benetka
před 3 týdny
Dát tip

Nemůžu být s Tebou.

Ale ani bez Tebe.,

Co když...

Opravdu?!

Fuckt!

Dam ví pověť...?


Benetka
před 3 týdny
Dát tip

Mám teď mo mentálně tolik peněz že newim cos prachama. Kurwa! Su bohatýr!!! Ale rum sem stejně kůpil enom ten nejlevnější no... Ale šak co? Tu zemák! Tu zemák! Volám R.U.M. Volám R.U.M.!!! :)


Benetka
před 3 týdny
Dát tip

Snad už to nebude dlouho trvat. Yak začnou selhávat jatro a ledviny (ty jediný sou ftom fuckt nevinný!) tak je vymalováno. Áno. Aneb otázka prostá: Proč vlastně být tu do sta?!?!?! :p


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru